hamzanın rakibi yoksa ben varım ben gireyim turnuvayayok agam kayıt yap 15 kişi var sende gel16 olsun
hakan1989-5@hotmail.comhayrı kardeşim hamzanın rakibi benim bwen 16. kayıtım kayıtlar bölümüne bak bi ;)
hakan1989
BİG_SEXYKN:3 - OLTAN16:3 normal süresabahtan beri açım,başım ağrıyo hep pc deyim zaten.arkadaşı küçümsedim biraz.3 kez öne geçmeme rağmen 3-3 oldu.uzatmalarda 116.dk 4-3 yaptı 120. dk da 10 kişi olmama rağmen 4-4 yaptım ama aç olduğum için konsantre olamadım 120. dk da yedim 5-4 tebrik ediyorum arkadaşı ama bi daha maç yaparsak kesinlikle yeneceğim bi oyuncu...
Uzatmalar:BİG_SEXYKN:4 - OLTAN16:5
Gerçekten süper bi maçtı bi o attı bi ben arkadaşı tebrik ediyorum.
MASUMTİLKİ 5-1 HAMZA
hamzayı tebrik ediyorum iyi defans yaptı ama bi taktik değişikliği yaptı galiba o değişiklik bozdu hamzanın oyununu
ye beyler safak ok galiba çıktı heralde isi var yedek alalım mı hamza kardes.
ye beyler safak ok galiba çıktı heralde isi var yedek alalım mı hamza kardes.
ben yedek kayıt yaptırdım gelebılırım
MASUMTİLKİ 5-1 HAMZA
hamzayı tebrik ediyorum iyi defans yaptı ama bi taktik değişikliği yaptı galiba o değişiklik bozdu hamzanın oyununu
ellerine sağlik gürkan kardeşim . zevkli maç oldu gerçekten . taktik değişikliğinden kastin , mücadelenin 75.dakikasinda skor 2-1 ken yanliş adama yanliş markaj uyguladim . bu da defansimda kademe anlayişinin yok olmasina sebep oldu . sonra geri dönüp düzeltsemde iş işten geçmişti . sağlik olsun diyelim. sende bu maçi sonuna kadar hak ettin kardeşim . tebrik ediyorum . önümüzdeki turlarda başarilar dilerim . yolun açık olsun
DARKLAGEND yoksunhala macımızı yapalım.gelmiceksen yedek biriyle oynıyım
DARKLAGEND i daha fazla bekliyemicem.senle yapalım kardeş.ağ adı:harunakgul123 şifre:123 hamza biz maca giriyoruz.DARKLAGEND yoksunhala macımızı yapalım.gelmiceksen yedek biriyle oynıyım
burdaım :)
DARKLAGEND i daha fazla bekliyemicem.senle yapalım kardeş.ağ adı:harunakgul123 şifre:123 hamza biz maca giriyoruz.DARKLAGEND yoksunhala macımızı yapalım.gelmiceksen yedek biriyle oynıyım
burdaım :)
hamza abi msnye gelsene bi senle bi sorunum hakkında konuşcam masumtilki üyeliği hakkında sabah appiahla konuştum o yapamadı sana anlatayım bide hadi gel hemen bekliyorum ;)
selam abi site ne zaman açıldı sürekli kapalı idi .
FEHMİ1903 4 - 8 BECKHAM06tebrikler beckham
FEHMİ1903 4 - 8 BECKHAM06
hamza msn ye gelmemişsin bende birşey diyecektimm. ;D :D
SAOL AGAM MSN YE GELEBİLİRMİSİN Bİ
FEHMİ1903 4 - 8 BECKHAM06
tebrik ederim beckham ;)
Kaç kişi maç yaptı.5 eşleşmenin maçları yapıldı
SAOL AGAM MSN YE GELEBİLİRMİSİN Bİ
ben mi , tilki mi :)
HARUNAKGUL:4 - 2:BURAKHAN91 teb. kardeşim iyi mactı...tebrikler
HARUNAKGUL:4 - 2:BURAKHAN91 teb. kardeşim iyi mactı...
eyv hamza saol.HARUNAKGUL:4 - 2:BURAKHAN91 teb. kardeşim iyi mactı...
tebrikler harun kardeşim ;)
hamza abi ben belirleyim ok
EMREKE - SAMED2194 VE SONY_HARUN - CAPSLOCK MAÇLARINDAN VE OYUNCULARDAN HİÇBİ HABER YOK NOLCAK HAMZA BENCE Bİ 5-10 DAKKA DAHA EBKLEYELİM OLMAZSA Bİ EŞLEŞMENİN YERİNE HAKAN1989 DİĞER EŞLEŞMENİN YERİNEDE ELENENLERDEN BİRİNİ ÇIKARALIM ÇÜNKÜ BAŞKA YEDEK YOK
tamam kardeşim , turnuvanın kalan kısmı sana emanet . kolay gelsin ;)
saol hamza abi sen çıknları yaz oynanmayan şu iki maç için
CAPSLOCK - SONY_HARUN İLE EMREKE - SAMED katilimcilarinindan dördü birden yoksa bir üst tura çıkacak 2 katilimcimizi yedeklerden alarak belirleyelim diyorum bende . sanirim yedek kayit yaptiran bir tek hakan kardeşimiz var . bir tane de yenilenlerden alacaksak hakanla beraber çıkalim bir üst tura . ne dersin ;)
CAPSLOCK - SONY_HARUN İLE EMREKE - SAMED katilimcilarinindan dördü birden yoksa bir üst tura çıkacak 2 katilimcimizi yedeklerden alarak belirleyelim diyorum bende . sanirim yedek kayit yaptiran bir tek hakan kardeşimiz var . bir tane de yenilenlerden alacaksak hakanla beraber çıkalim bir üst tura . ne dersin ;)
tmm uygun oz amn hakanla kim çıkıyo yaz boşna zaman kaybetmiyek
tmm hamza abi sen ve hakan çıkıyo okadar çekiyorum
afıyet olsun agatmm hamza abi sen ve hakan çıkıyo okadar çekiyorum
peki kardeşim , kolay gelsin . ben yemek yiyip geliyorum . en geç 15 dakika içerisinde burada olacağim . elemeyin beni oke ;)
ben burdayım yaa beni aldıysanızz.aldık agam