ben varım ben :Dharunakgul123 şifre 123 gel big yapalım biz kardeş hakanı beklersen uzar bu iş hamza biz maca giriyoruz.
HARUN DEDİĞİM AĞA GELben varım ben :Dharunakgul123 şifre 123 gel big yapalım biz kardeş hakanı beklersen uzar bu iş hamza biz maca giriyoruz.
ben varım ben :Dharunakgul123 şifre 123 gel big yapalım biz kardeş hakanı beklersen uzar bu iş hamza biz maca giriyoruz.
hamza abi bekliyom nerdesin?
beyler internete yeni girme imkanı buldum ya dogal olrakta elenmişim neyse hepinize başarılar :(olum nerdesın sen ne zamandan berı yoksun ortalıkta msn dede yoksun
beyler internete yeni girme imkanı buldum ya dogal olrakta elenmişim neyse hepinize başarılar :(
herkesten çok özür diliyorum, turnuvaya keşke kayıt olmasaydım sizi de çok beklettim galiba, çok işim vardı, biter diye düşündüm, ama çok gecikti.tekrardan özür diliyorum :(
kardşe ben hiç çıkmadım ki yok olamm.nasılya msninide ekledim siteyede yazdım geldie yoktun be aga
ya kardeşim ben burdaydım vallaha bak . sabahdan beri açıgım nası bulamadın hamza beni yazdı rakibin başkasıyla niye girdin. bekliyorum gel yapalım.ok al ağ harunakgul123
byler olmayan varsa ben gireyimHARUNCUM SEN TURNUVADAYDIN İLK TURDA MAÇINI YAPMADIĞIN VE SESDE ÇIAKRADIĞIN İÇİN ELENDİN BU NEDENLE TURNUVAYA TEKRAR KATILAMAZSIN Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH
ya sonuçta ben maç yapamadıan elendim o sırada burda olmadıgım için ses çıkaramadım ve yerime başkası girdi sanırım şimdi ise olmayan birinin yerine girermemem biraz saçma geldi bana hamza ölemi kurallar ???byler olmayan varsa ben gireyimHARUNCUM SEN TURNUVADAYDIN İLK TURDA MAÇINI YAPMADIĞIN VE SESDE ÇIAKRADIĞIN İÇİN ELENDİN BU NEDENLE TURNUVAYA TEKRAR KATILAMAZSIN Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH
AYNI ŞEKİLDE EMREKEDE KATILAMAZ
masumtilki hamaçiden mesaj at bana geldimbu ağa gel
ABDULLAH 0 - 3 BECKHAM06
la seroyu almayın ha turnuvaya. ;D :D ;)
son dakkada kaleciyle karşı karşıya atsam o dediğin atak olmıycak bile ama napıyım takımda adam yok ki henry kimmiş bütün gollerimi van persie attı hepsini de uzktan çaktı helal olsun çocuğa görevini yapıyola oğlum golerden birinde benim defans topu ayağından kaçırdı öyle attın birinde salak kaleci bacak arasından kaçırdı topu
tebrikler masum bi de hamaçi ye gelsene bi masum bişe sorcam