herkese başarıalr arkadaşalrsaol sanada basarılar
ben anılla maça giriyomiyi gir ne yapak kurbanmı kesek :D arkiler başka ffc oldumu bana haber verirmsiniz...
messi bekle geliyom 10 dk ya ok.
messi sen fifazamanında ya da bestfifada varmıydın?messi bekle geliyom 10 dk ya ok.
tamam beklıyorum...
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim .
gelmeyen biri olursa beni dahil edersiniz . hepinize iyi eğlenceler
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim .
gelmeyen biri olursa beni dahil edersiniz . hepinize iyi eğlenceler
tesekkurler benım rakıb bılg kafayı yedı res atcam dedı beklıyorum halen.gelmezse yprız.
messi sen fifazamanında ya da bestfifada varmıydın?messi bekle geliyom 10 dk ya ok.
tamam beklıyorum...
ben anılla maça giriyom
maça giieyoruz. hamza bi beni bul gelirsen.
MASUMTİLKİ 12-4 KAPANIL
hamza sen burakhanla maça gir ilk yedek olduğun için seni aldım turnuvaya başarılar size hemen girin vakit kaybetmeyelim ;)
saol hamza formumdayım dediğin gibi coştum ;) :DMASUMTİLKİ 12-4 KAPANIL
tebrikler tilki, formundasin bu aralar ;)
burak 7- 3 devıl
8 ı cok ıstedım ama olmadı :)
burakhan kardeşim , rakibin sana ne zaman reset atacağini söyledi ? 10 dakikadan fazla olmuşsa daha fazla beklemeyelim bence .
burak 7- 3 devıl
8 ı cok ıstedım ama olmadı :)
tebrikler burak kardeşim ;)
burakhan kardeşim , rakibin sana ne zaman reset atacağini söyledi ? 10 dakikadan fazla olmuşsa daha fazla beklemeyelim bence .
evet bekledm bıraz sora geldı yaptık.keske snle yapsaydık :)
evet bekledm bıraz sora geldı yaptık.keske snle yapsaydık :)
sağlik olsun kardeşim. kısmet değilmiş . bir dahaki ffcye inşallah ;)
tebrikler burak
hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya
ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamza
tebrikler burak
ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamza
tebrikler burak
harunla respectmare büyük ihtimalle maçtalardir . çeyrek final eşleşmeleri topicinin ilk iki mesajini onlar gönderdiler ve sonrasinda offline oldular . sanirim bu sefer turnuvamıza dahil olamiyacağim . sağlik olsun diyelim
tebrikler burak
harunla respectmare büyük ihtimalle maçtalardir . çeyrek final eşleşmeleri topicinin ilk iki mesajini onlar gönderdiler ve sonrasinda offline oldular . sanirim bu sefer turnuvamıza dahil olamiyacağim . sağlik olsun diyelim
nası macmıs ole ben 10 dk sora gırdım onlardan cıktım :) hala bıtmedı :P
tebrikler burak
nası macmıs ole ben 10 dk sora gırdım onlardan cıktım :) hala bıtmedı :P
bende şimdi farkettim . bir saat önce mesajlarini yollamişlar . 5-10 dakika daha bekleyelim . gelmezlerse benle bedmun oynariz
hamza burak doğru diyo ilk mesaj onların ama hala gelmediler hakanla messinin maçı bitip sonuçlarını yazana kadar bekleyelim eğer o zamanda harunların maçı bitmemişse yarı finale harun-respectmare galibinin yerine seni alacağım ;)
sony_harun:1 respectmare:1tebrikler harun
uatmalar
sony_harun:3 respectmare:2
arkaası dunku ff cde 7-1 cıvarı bı skorla yenmeme ragmen bugn gercekten cok orlu mac oldu
78 de 1-1 yaptım yoksa yeniliorrdm
kardesim ellerine saglık cok zorlu mac tı vezevkli mactı
sony_harun:1 respectmare:1
uatmalar
arkaası dunku ff cde 7-1 cıvarı bı skorla yenmeme ragmen bugn gercekten cok orlu mac oldu
hakan1989 3-2 messi
hamza bi gelsene msn şimdi
ÇEYREK FİNAL BİTTİ
HAMZA SEN ARTIK GİREMİYON TURNUVAYA Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH SEN İZLEMEYE DEVAM ET TURNUVAYI ZEVKLİ Bİ TURNVUA OLCAK GİBİ
tamamdır hamza bugün güzel bi ffc günü olacak gibiÇEYREK FİNAL BİTTİ
HAMZA SEN ARTIK GİREMİYON TURNUVAYA Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH SEN İZLEMEYE DEVAM ET TURNUVAYI ZEVKLİ Bİ TURNVUA OLCAK GİBİ
sağlik olsun kardeşim . önemli değil . finalin adı belli olunca yeni ffc mizi açariz . ona gelirm inşallah ;)
macımızı yaptık hamza üzgünüm :) bundan so :)nra bi ffc daaha acarız sorundeil :D :D :D[/i]
ya 2 kere koptu ondan :D :Dsony_harun:1 respectmare:1
uatmalar
tebrikler harun . bayaği uzun sürdü maçiniz :)
tamamdır hamza bugün güzel bi ffc günü olacak gibiÇEYREK FİNAL BİTTİ
sağlik olsun kardeşim . önemli değil . finalin adı belli olunca yeni ffc mizi açariz . ona gelirm inşallah ;)
saol kardesimmacımızı yaptık hamza üzgünüm :) bundan so :)nra bi ffc daaha acarız sorundeil :D :D :D[/i]
önemli değil kardeşim , sağlik olsun . benim yerime şampiyon olursun inşallah . yolun açık olsun ;)
hamza geldin mi msn ye benim msn çalışmıyo öbürüne girdim.
yarı finaller ne zaman ceklilior beyleryarı final belirlendi
yarı finaller ne zaman ceklilior beyler
ah bi ms nye gelebilsem girmiyo yaa. offff.