dört katilimcimizada finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim
harun hade yapalım maıcmızı.tamam kardes
dört katilimcimizada finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerimsaol hamza
girmiyo msn ye biraz bekleyecen masum.
girmiyo msn ye biraz bekleyecen masum.önemli değil msnye girmesi ben hamaçiden mesaj attım hamaçiye bak ordan başalyalım hemen maça
maça giriyom sonra konuşalım hemöen çıkınca ok.
biz maça giriyoz hakanla
beyler benle burak kardeşim maça giroz masumtilki ile hakanda başarıalr
sony_harun:7 burakhan:6senınde elıne saglık
walla oynadıgım en güzel maçlardan biriydi son 10 dakkada 3-4 tane gol oldu ve en son 89 ben atarak yendim ellerine saglık kardeşim
manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım :Dbenimde aklıma prnt almak geldide birden entere bastım neyse sen alabildiysen koy :D :D
sony_harun:7 burakhan:6
walla oynadıgım en güzel maçlardan biriydi son 10 dakkada 3-4 tane gol oldu ve en son 89 ben atarak yendim ellerine saglık kardeşim
manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım :D
manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım :Dbenimde aklıma prnt almak geldide birden entere bastım neyse sen alabildiysen koy :D :D
manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım :D
masumtilki - hakan1989 karşılaşmasinin sonucu belli olur olmaz yeni ffc mizi açacağiz kardeşim . izlemede kalin ;)
hakan1989 6-6 masumtilki
penaltılar
hakan1989 5-3 masumtilki
hakan1989 6-6 masumtilki
penaltılar
hakan1989 5-3 masumtilki
masumtilki - hakan1989 karşılaşmasinin sonucu belli olur olmaz yeni ffc mizi açacağiz kardeşim . izlemede kalin ;)
tmm burdaım katılcam kesın.
hamza hadi bi gel istersne msn ye bir şeyler diyecem.
bencede heen aç biz hakanla giricez maçda ffc yi beklirouz ben kayıt olcam galiba hakanda olcak sen aç kayıtları biz hemen maça giricez
tamam kardeş beklioruzbencede heen aç biz hakanla giricez maçda ffc yi beklirouz ben kayıt olcam galiba hakanda olcak sen aç kayıtları biz hemen maça giricez
tamam kardeşim , maçiniza girmeden önce alt bölümü açarim ben . iyi şanslar ;)