Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 83 => Konuyu başlatan: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:08:26
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 83 [ FFC 83 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
sony_harun
[email protected]
-
Hamza
[email protected]
-
masumtilki
[email protected]
-
Edit
Özürdilerim işim çıktı yerime birini bulurmuunuz.
-
devil
[email protected]
-
hakan1989
[email protected]
-
Oltan
[email protected]
-
burak
[email protected]
-
HALO [email protected]
-
oh son anda yetıstım :)
-
BARUT
[email protected]
-
walla 3-4 dakka içinde doldu kayıtlar :D
-
BARUT
[email protected]
10.kayitsin kardeşim ,
sizce son 2 kayidi askıya alıp turnuvamızı 8 kişilik play - off üsülüne göre mi düzenleyelim ,
yoksa daha fazla kayit bekleyip 12 veya 16 kişilik mi yapalim
-
BARUT
[email protected]
10.kayitsin kardeşim ,
sizce son 2 kayidi askıya alıp turnuvamızı 8 kişilik play - off üsülüne göre mi düzenleyelim ,
BEKLEYELİM HAMZA DAHA KAYITLAR GELİR
-
BARUT
[email protected]
10.kayitsin kardeşim ,
BEKLEYELİM HAMZA DAHA KAYITLAR GELİR
siz bilirsiniz beyler ,
bekleyelim o zaman ;)
-
ya 8 kişilik yapın yaw trunvanın formatı diede iki saat uraşmayak 1 tane daha ffc açaarız :D :D
-
BARUT
[email protected]
10.kayitsin kardeşim ,
evet harunun dedıne katılıom bı ffc daha acarsınız katılırız :)
-
ya 8 kişilik yapın yaw trunvanın formatı diede iki saat uraşmayak 1 tane daha ffc açaarız :D :D
benim için farketmez beyler , çoğunluğa uyarim ;)
-
He yaw kayıtlar ne kadarda hızlı doldu.Bu hız devam ederse 16 kişilik yapalım ne dersiniz.
-
hamza kayıt gelmedi 8 kişilik yapalım bencede
lütfen herkes sohbet bölümüne gelsinde görüşelim bu konuyu burda görüşmeyelim
-
bencede 8 kişi olsa hem kolay hem adı gibi hızlı olur. ama ginede sözü meclise bırakıyom.
-
Bence 16 kişilik olsun.Daha zevkli olur.
-
daha fazla vakit kaybetmeden bu konuyla ilgili bir anket açiyorum hemen . çoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyelim
-
hepinize başarılar kardeşlerim bundan sonraki ffc de beraberiz
-
amett
[email protected]
-
pardon yanlışlıkla 2tane oldu :)
-
Nick:Batuhan
Msn:[email protected]
-
hamza kardeşim banını açtıgın kişinin replerini geri verirmisin. ;D
-
cj_sercan
[email protected]
-
Nick:Batuhan
Msn:[email protected]
batuhan kardeşim , senin önceki üyeliğine ne oldu . şifreni unuttuysan değiştirebilirim ?
-
tugkan
[email protected]
-
son anda yetıstım
-
hepinize başarılar kardeşlerim bundan sonraki ffc de beraberiz
saol nadir , aramıza tekrardan hoşgeldin . istersen sende kayit ol . turnuvamızın formatina göre belki dahil edebiliriz seni
-
son anda yetıstım
14. kayitsin kardeşim ;)
-
16 kısı olmıcakmı
-
gfb_sero
[email protected]
-
ABDULLAH KAYDINI İPTAL ETTİRDİĞİ İÇİN ŞUAN 13 KAYIT VAR 16 KİŞİLİK YAPMAYALIM HAMZA KURALARI ÇEK SENDE İYİ OLUR
-
gfb_sero
[email protected]
MSN ADRESİN NERDE LÜTFEN KLAYITALRI DÜZGÜN ŞEKİLDE YAPIN
-
masum 16 kısı demıs herkes ama bak bızbosta kalıos 16 kısı olsun
-
16 kısı olmıcakmı
çoğunluk 16 kişilik yapalim derse , o şekilde düzenleyebiliriz kardeşim . oylarinizin yaninda yorumlarinizi da bekliyoruz
-
big sexy
[email protected]
-
hamza 16 kısı olsun cogunluk ole dedı hem bosta kalıos bız kackısı kaldıysa soleyın bulıyım okadar ksı ıdaha solerım onlara
-
16 kişi olsun 8 kişi olursa bukadar adam açıkta kalıcak ;)
-
15 KAYIT OLDUK
-
gfb_sero
[email protected]
abdullahin çekilmesiyle beraber 14.siraya yerleştin kardeşim ;)
-
SON 1 KAYIT
-
16 kişi olsun 8 kişi olursa bukadar adam açıkta kalıcak ;)
haklisin kardeşim , en iyisi 16 kişilik yapalim ;)
-
BEN AMÇA GİRİYORUM BEYLER HEMEN GELİCEM
-
BEN AMÇA GİRİYORUM BEYLER HEMEN GELİCEM
Tamam kardeşim , haber vermen iyi oldu . bekliyoruz seni ;)
-
gfb_sero
[email protected]
Herşeye muhalefet olma kardeş biliyoruz ;)
-
TURNUVAMIZ 16 KİŞİLİK YAPILACAKTİR
SON 1 KAYİT BEKLİYORUZ
-
nadir_piero
[email protected]
-
geldimmmmmm ;)
-
gfb_sero
[email protected]
Herşeye muhalefet olma kardeş biliyoruz ;)
ya 110. turnuvadada aynısını appiah yaptı ve düzeltmedi bende ondan kızdım
-
geldimmmmmm ;)
tam zamaninda geldin nadir ;)
-
kayıtlar bitti
hamza hemen çek kuraları daha fazla beklemeyelim
-
geldimmmmmm ;)
tam zamaninda geldin nadir ;)
eft hamza ;) lem ne yavaş adamsınız yaw ben çarşıya gittim yemek geldim fln filan geldim baktım halen turnuva kayıtları :D ben yokken tembelleşmişsiniz olim ;D
-
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
beyler ffc 82 şampionu belli oldu herkes oraya :D :D
-
kayıtlar bitti
hamza hemen çek kuraları daha fazla beklemeyelim
kuralari seroya bırakiyorum :D
-
sero çabuk çek kuraları hamza istyiyosan ben hemen çekeyim bekletmeyelim daha fazla hemen çekerim ben kuraları
-
sero çabuk çek kuraları hamza istyiyosan ben hemen çekeyim bekletmeyelim daha fazla hemen çekerim ben kuraları
seroya söz verdim kardeşim , kusura bakma ;)
-
hadi beyelr çekin hemen
banada seroyu verin :D :D
-
sero bekleniyorsun çek elinle çek elini elimin üstünden çekk.. kuraları çekk. ;D :D
-
sero çabuk ol hadi yav :D
-
şimdi play of dimi
-
şimdi play of dimi
isterseniz grup usulüne göre yapalim
-
sero bekleniyorsun çek elinle çek elini elimin üstünden çekk.. kuraları çekk. ;D :D
ne bu ya esprimi bu şimdi gülelim beyler hadi 3 deyince gülüyoruz
1111
2222222
33333333
zuhahaha
gülün lan :D
-
ya bidegrupla uğraşmayalım play of olsun sero çek hemen kuraları
-
gurp uzun sürer.
-
şimdi play of dimi
ya bence play of yapalım turnuvanın selameti açısından yoksa hem millet gidior uzun sürdügü için hemde çok uzun sürüyor :)
-
şimdi play of dimi
benim için farketmez :) zaten ben bu oyunu fazla bilmem :)
-
len güleni döverim şaçmaladım orda.. :( ;D :D
-
gurp uzun sürer.
evet , 16 kişilik grup usulüne göre düzenlersek epey uzun sürer ama oldukça zevkli bir turnuva olur bence . yine de siz bilirsiniz . çoğunluğa uyarim her zaman ;)
-
galiba grup isteyen kimse yok
-
darkachilles
[email protected]
-
şimdi play of dimi
ya bence play of yapalım turnuvanın selameti açısından yoksa hem millet gidior uzun sürdügü için hemde çok uzun sürüyor :)
isterseniz bu konuda bir anket açalim hemen . çoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyelim :)
-
bu turnuvada şaçma bir anket açabilirmiyim hemen silersinizz. ;D :D
-
darkachilles
[email protected]
ilk yedek kayıtsın kardeşim
-
şimdi play of dimi
ya yoq yaw hemen açılsın eşleşmeler
isterseniz bu konuda bir anket açalim hemen . çoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyelim :)
-
ben istiyorum :)
-
hamza gözünü seviyim açma bilirouz anketleri 2 saate karar alınamıro 1 saat daha gecikcek trunuva :D :D
-
ya hamza ne anketi ya her ffcde 1 saat format görüşmek zorundamıyız ya çekin kuraları başlayalım fazla uzattınız
-
darkachilles
[email protected]
Yedeklerden birinci sıradasin kardeşim . herhangi bir katilimcimizin ayrılmasi durumunda ilk seni alacağiz . izlemede kal ;)
-
anketin adıda şu harun mu sero yu döver sero mu. kuralar çekilmezsee. ;D :D
-
o zaman 1 kişi grup istiyo diğerleri play of belirlendi formatımız
16 KİŞİ PLAY-OFF
-
hamza gözünü seviyim açma bilirouz anketleri 2 saate karar alınamıro 1 saat daha gecikcek trunuva :D :D
:D :D siz bilirsiniz ama grup usulüne göre yapsaydik bayaği zevkli olurdu .
5 dakka sürmez hemen açayim ben bi anket :)
-
ya hamza açma bence anketi ama sen bilirsin gene de kardeşim
-
hamza 16kişilik grup yap işte niye bu kadar uzatıyosun ki açtığın her turnuva çok uzun oluyor...
veya çoğunluk ne istediyse öyle yap ta başlayalım hemen
-
o zaman 1 kişi grup istiyo diğerleri play of belirlendi formatımız
16 KİŞİ PLAY-OFF
anketimizde daha iyi belli olur . hemen açiyorum ben . zaten kuralar da çekilmedi henüz ;)
-
Beyler az sabır karıştıryom şimdi az kaldı :D :D
-
hamza sıkıyosun inasın ya acayip sıkıyosun ya senin açtığın ffcden hayır gelmiyo bana ya
-
hamza ben tugkan forumlar arası turnuvada senle eslesmısız bı msne gelde konusalım
-
hamza 16kişilik grup yap işte niye bu kadar uzatıyosun ki açtığın her turnuva çok uzun oluyor...
veya çoğunluk ne istediyse öyle yap ta başlayalım hemen
eşleşmeleri ben belirlemiyorum kardeşim . sero kardeşimiz kuralari çeker çekmez başliyacağiz . bu süre zarfinda turnuva formatimizi belirlememizin kimseye bir zarari olacağini düşünmüyorum
-
16 PLAY-OFF YAPIN
-
hamza sıkıyosun inasın ya acayip sıkıyosun ya senin açtığın ffcden hayır gelmiyo bana ya
gürkan kardeşim , seninle daha önce fast futbol cup turnuvalari hakkında konuşmuştuk sanirim . ve bana bu konuda bir söz vermiştin . umarim bu sözünü unutmamişsindir .
-
hamza kardeşim sen aç bi anket herkes hızlıca baksın 5 dakka içinde ne kadar atılırsa 5 dk sonra hangisi çoksa o şekil olacak ok. ;D :D ;)
-
hamza msnden konusaalım forumlar aası turnuvada senle eslesmısız
-
ya hamza herkes play of dior sen hala anket anket dion yaw :D :D :D :D
-
Beyler az sabır karıştıryom şimdi az kaldı :D :D
:D tamam kardeşim bekliyoruz :)
-
benim oyum 16 kişi play-off
BU MESAJ SON KEZ EDİTLENMİŞTİR
-
hamza kardeşim sen aç bi anket herkes hızlıca baksın 5 dakka içinde ne kadar atılırsa 5 dk sonra hangisi çoksa o şekil olacak ok. ;D :D ;)
tamam kardeşim , hemen açiyorum anketi ;)
-
ÇABUQ OLUN YAWF
-
ya hamza gerçekten harun doğru diyo ya herkes play of diyo sen anket diye tutturdu gruplu isteyen bi devil bide sen varssın play of diyen ben harun hakan big sexy ve diğer biçok kişi
-
a.q naparsanız yapın ya ben karışmıyom
bewnim oyum 16 kişi play-off
masum gene kaşınma olm sinrilenme gene ban alcan :D :D geçende öle knşurdn bu agız hiç ii bir agız deil :D :D :D bölne knşan banlanıor :D :D
-
hamza bu arada benim rep +5 diildi bi turnuvada şampiyon olmuştum +30 rep ver +35 olsun okis
-
yha bırakın anketi flaan sero çek kuralarıda millet kaçmadan oynayak maçları :D
-
yha bırakın anketi flaan sero çek kuralarıda millet kaçmadan oynayak maçları :D
amet bekımda buralrda ise siz krallar ligi maçına giirn bi tek sizin maçını kaldı 2.haftaya geçeicez kardeş ;)
-
arkadaşlar saat daha 3 :00 bakın aceleye gerek yok . bu anket 5 dk sürecek. 2. hızlı olmasını istiyosanız maçlara zamanında girin ve hemen gelin yazın. kimsenin şuçu deil. >:( ;D :D
-
a.q naparsanız yapın ya ben karışmıyom
bewnim oyum 16 kişi play-off
masum gene kaşınma olm sinrilenme gene ban alcan :D :D geçende öle knşurdn bu agız hiç ii bir agız deil :D :D :D bölne knşan banlanıor :D :D
bak harun dellendirem senin yüzünden banlanırım bak
-
hamza bu arada benim rep +5 diildi bi turnuvada şampiyon olmuştum +30 rep ver +35 olsun okis
tamam nadir , hemen veriyorum ;)
-
olum sero çeyrek final değil lan 1. tur olcak 16 kişiyle çeyrek finalmi olur zuhahaha :D
-
-
hadı kardeslerım karar verın ya kac dakka oldu bı an once baslasın.
-
hadı kardeslerım karar verın ya kac dakka oldu bı an once baslasın.
eşleşmeler belli oldu kardeşim . bakabilirsin . iyi şanslar ;)
-
slm kardeşler
bu turnuvayı da kaçırdık :) 5 gibi kafede olurum işallah.. sonraki turnuvada ben de varım he.. slm sevgi hörmetler.. iyi maçlarrr
-
slm kardeşler
bu turnuvayı da kaçırdık :) 5 gibi kafede olurum işallah.. sonraki turnuvada ben de varım he.. slm sevgi hörmetler.. iyi maçlarrr
a.s kardeşim saol, ffc 84 ' e bekliyorum mutlaka . kolay gelsin . iyi çalışmalar
-
ffc 84 bu ffc bittikten sora açılır herhalde bu arada;
YEDEK KAYDIMI YAPTIRIYORUM
EmReKe
[email protected]
-
ffc 84 bu ffc bittikten sora açılır herhalde bu arada;
YEDEK KAYDIMI YAPTIRIYORUM
EmReKe
[email protected]
birinci yedek kayit olan darkachillesin turnuvamıza dahil olmasindan dolayi yedeklerden birinci sirada oluyorsun kardeşim . izlemede kal ;)
-
tamam abi saol :)
-
sero nerde yavv gelsinde yapsın maçını :D cnmız sıkıldı bekliye bekliye :D