Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 83 => Konuyu başlatan: sinyordemir - 04 Şubat 2007, 14:10:03
-
OYUNSİTENİZ 83. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP [ FFC 83] TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT:83. FFC TURNUVALARINA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR
-
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
herkese başarıalr arakdaşlar
-
HERKESE BAŞARILAR
-
beyler ben bi ufaktan yemek yiyip geliorm 10 dakka en falza ;)
-
Okay kardeşim beklemedeyiz.
-
tamam kardeşim , bekliyoruz. afiyet olsun ;)
-
ben msnden bi flood yapayım bakın nasıl doluyo kayıtlar
-
Eyw kardesim saolasın
ben msnden bi flood yapayım bakın nasıl doluyo kayıtlar
-
EE beyler turnuvamızın formatı sizce nasıl olsun.Bence format 16 kişilik gruplu olsun.
-
EE beyler turnuvamızın formatı sizce nasıl olsun.Bence format 16 kişilik gruplu olsun.
ONUN İÇİNDE Bİ ANKET AÇAYIM BEN
-
Beklemedeyiz kardesim.
-
kolay rakıb gelır ıns :)
-
bence grub olmasın uzun suruyo
-
16 kişilik grup usulüne göre yaparsak oldukça zevkli bir turnuva olacağina inaniyorum .
-
Beyler özürdilerim.Benim acil işim çıktı.Suan çıkamam lazım kusura bakmayın.Aksamkine katılırım ,İşallah
-
Beyler özürdilerim.Benim acil işim çıktı.Suan çıkamam lazım kusura bakmayın.Aksamkine katılırım ,İşallah
tamam kardeşim , önemli değil . işine bak sen ;)
-
hama nadir in rep lerini geri verecen mi kardeşim . :D >:( ;D
-
ben geldm beyler hala başlamamış turnuva :D :Db]
-
HAMZA KURALARI ÇEK İSTERSEN 8 KİŞİLİK OLSUN
-
hama nadir in rep lerini geri verecen mi kardeşim . :D >:( ;D
verdim kardeşim :)
-
hamza herkes 16 kısı demıs tammdır 16 kıs ıyapalım kac kısı kaldı bulım okada r kısı daha
-
hamza abı benı bıraz bekleyebılır mısınız? krallar lıgınde rakıbım geldı cıkcakmıs hemn yapalım dıo ne yapıyım?
-
anketimizde çoğunluk oyunu 16 kişilikten yana kullanmiş . isterseniz son 2 kayit daha bekleyip turnuvamızı 16 kişilik yapalim . ne dersiniz ?
-
bence ole olmalı cogunluga gore :D
-
anketimizde çoğunluk oyunu 16 kişilikten yana kullanmiş . isterseniz son 2 kayit daha bekleyip turnuvamızı 16 kişilik yapalim . ne dersiniz ?
tmm ole olsn bende maca gırıım hemn
-
ÇOĞUNLUĞA UYULARAK TURNUVAMIZIN 16 KİŞİLİK YAPILMASİ KARARİNA VARİLMİŞTİR
SİZCE GRUP USULÜNE GÖRE Mİ DÜZENLEYELİM , YOKSA PLAY OFF ŞEKLİNDE Mİ ?
HEPİNİZİN BU KONUDA FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
-
ya hamza grupla uğraşmayalım bide ya
-
neye karar verıldı ?
-
neye karar verıldı ?
turnuvamızın 16 kişilik play - off usulüne göre yapılmasi kararina varilmiştir kardeşim . eşleşmeler de az önce belli oldu . iyi şanslar ;)