Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 83 => Konuyu başlatan: sinyordemir - 04 Şubat 2007, 14:22:51

Başlık: TURNUVA FORMATI
Gönderen: sinyordemir - 04 Şubat 2007, 14:22:51
SİZCE TURNUVAMIZIN FORMAI NASIL OLSUN
Gönderen: sinyordemir - 04 Şubat 2007, 14:23:40
BENCE 8 KİŞİ PLAY OF YAPALIM Bİ TANE DAHA FFC AÇARIZ BÖYLECE
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:26:06
8 kişilik play off usulüne göre yapalim bencede . böylece gün içerisinde daha fazla ffc açabiliriz .
Gönderen: burakhan91 - 04 Şubat 2007, 14:29:05
8 kişilik play off usulüne göre yapalim bencede . böylece gün içerisinde daha fazla ffc açabiliriz .

evet ole yapalım.
Gönderen: sinyordemir - 04 Şubat 2007, 14:33:45
TAMMA HAMZA KURALARI ÇEK O ZAMAN 8 KİŞİLİK OLSUN
Gönderen: HaruN - 04 Şubat 2007, 14:34:45
beyler bele hakan fianle girioruz beklersi,niz ;)
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:38:08
beyler bele hakan fianle girioruz beklersi,niz ;)

tamam kardeşim bekliyoruz , iyi şanslar ;)
Gönderen: DeViL - 04 Şubat 2007, 14:42:20
hamza sen kuraları çek onlar maçtayken
Gönderen: sinyordemir - 04 Şubat 2007, 14:43:14
EVET HAMZA ÇEK KURALARI
Gönderen: BARUT - 04 Şubat 2007, 14:43:30
OYLAMAYI DİKKATE ALMAYACAK MISINIZ ?? EĞER ALMAYACAKSANIZ NEDEN AÇTINIZ..??
Gönderen: tugkan - 04 Şubat 2007, 14:45:04
abı cogunlu16 kısı demıs hem bız bosta kalıos baksanıza oylamada 16 kısı gostero arkadasta doru soluo bosunamı actınız oylamayı
Gönderen: sinyordemir - 04 Şubat 2007, 14:47:53
yav tamam 16 kişilik olcak
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:48:49
EVET HAMZA ÇEK KURALARI

kuralari henüz çekemem kardeşim . anketimizde çoğunluk 16 kişilik yapalim demiş . bu durumda turnuvamızı 16 kişilik yapacağiz . son 1 kayit bekliyoruz
Gönderen: BARUT - 04 Şubat 2007, 14:50:24
EĞER BURASI ADİL BİR SİTE İSE 1 KAÇ KİŞİNİN KEYFİNE GÖRE TURNUVA YAPILAMAZ .. EĞER BAŞTA 8 KİŞİ OLARAK KARAR ALINSAYDI SAYGI DUYARDIK AMA SONRA OYLAMA AÇIP ALINAN OYLARI HİÇ SAYARAK BANA VE DİĞER ARAKADAŞLARIMA SAYGISIZLIK ETMİŞ OLURSUNUZ..
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:52:21
EĞER BURASI ADİL BİR SİTE İSE 1 KAÇ KİŞİNİN KEYFİNE GÖRE TURNUVA YAPILAMAZ .. EĞER BAŞTA 8 KİŞİ OLARAK KARAR ALINSAYDI SAYGI DUYARDIK AMA SONRA OYLAMA AÇIP ALINAN OYLARI HİÇ SAYARAK BANA VE DİĞER ARAKADAŞLARIMA SAYGISIZLIK ETMİŞ OLURSUNUZ..

barut kardeşim , ne demek istediğini anlamadim .şu ana kadar açtiğimiz tüm ffclerde her zaman çoğunluğun verdiği karara göre hareket ettik ve şimdide ayni yoldan gidip turnuvamızı 16 kişilik yapacağiz .
Gönderen: gfb_sero - 04 Şubat 2007, 14:54:17
16 kişilik olsun bencede
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:54:51
16 kişilik olsun bencede

zaten öyle olacak :)
Gönderen: BARUT - 04 Şubat 2007, 14:57:21

barut kardeşim , ne demek istediğini anlamadim .şu ana kadar açtiğimiz tüm ffclerde her zaman çoğunluğun verdiği karara göre hareket ettik ve şimdide ayni yoldan gidip turnuvamızı 16 kişilik yapacağiz .

Arkadaşlar Oylama Açılmasına Rağmen 8 Kişi Olsun Diyordu Onun İçin Yazma Gereği Duydum..
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:58:38

Arkadaşlar Oylama Açılmasına Rağmen 8 Kişi Olsun Diyordu Onun İçin Yazma Gereği Duydum..

anliyorum kardeşim , fakat şunu unutmaki bu sitede hiç bir zaman tek kişinin vereceği karar geçerli olmaz .  bu her kim olursa olsun geçerlidir ;)
Gönderen: BARUT - 04 Şubat 2007, 15:00:39

anliyorum kardeşim , fakat şunu unutmaki bu sitede hiç bir zaman tek kişinin vereceği karar geçerli olmaz .  bu her kim olursa olsun geçerlidir ;)

ne demek istediğimi dikkate alıp ; cevap verdiğin için teşekkür ederim..