Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Fehmi1903 - 04 Şubat 2007, 16:11:53
-
Bu Temanın Değişmesini İstiyenler??
ABİLER EN ÇOK DEĞİŞSİN ÇIKARSA DEĞİŞECEK SÖZ MÜ ?
-
yok kalsın ne güzel tema yaw ama eski kırmızı daha güzeldi :(
-
bencede değişsin
-
hamza abi lütfen ya değiştir çok karışık olmuş ne olursun....
-
Yahu Lütfen Değişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
ewt hamza ben güsel tema var istersen default temanın editlenmiş hali
-
değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir değiştir
-
eskisi daha guzeldi kırmızıydı :D
-
vallah benim için fark etmiyot ama bende diger üyelere kayılarak degişşin diyorum
hatalıysam=hakan_aysabir_1993@hotmail.com
-
Degişsinn
-
Hamza ABİ işte 10 kişi değişsin diyor ne olur değiştir vallahi çok karışık hepsi kırmızı olan ok ii dir
-
değişmesin.yada nadiin temalardan kuralım.yoksa eski hali iyi değildi. görsel açıdan hiç bişey yoktu.
-
Değişmesi,.Güzell.
-
YA HAMZA ABİ İŞTE EN ÇOOK DEĞİŞSİN ÇIKTI NE OLUR DEĞİŞTİR YA HERŞEY KARIŞIK
-
değişmesin.yada nadiin temalardan kuralım.yoksa eski hali iyi değildi. görsel açıdan hiç bişey yoktu.
bugra bende default temanın editlenmiş süper bi hali var görselikle fln süper onu hamza gelince yaparıs olurmu
-
la yapalım
-
eski kırmızıyı isyioommmmm :'( :)
-
hamza abi sinir oldum sana boşunamı açtım bu anketi değiştirmek için ve en çok değişsin çıktı sen ne yapiyon sinir oldum sana :S
-
böle ii ya
-
Değişsin ya her yer bir renk
-
deişsin :)
-
değişmesin
-
hamza abi farketmez benim için ama şöle mavi,kırmızı gibi renkler olursada iyi olur ama farketmez benim için ;)
-
şu anda kullandiğimiz tema gayet güzel bana kalırsa . bir müddet temamızı değiştirmeyi düşünmüyorum .
fakat güzel bir SMF 1.1 RC2 uyumlu tema bulursaniz buradan bizimle paylaşabilirsiniz . çoğunluk beyenirse değiştiririz elbette
-
sen bilirsin hamza abi 8)