hamza hem hamachide hem msnde bekliorum :)
hepinize başarıalr arakdaşlar
hamza sero gelmesse emreyle yapacam dimi
oke gelmesse diorm mesela siz maça girdiniz halen sero gelmedi ben emreyle girimmihamza sero gelmesse emreyle yapacam dimi
sero yarım saat içerisinde geleceğini söyledi nadir , emreyle girmeyin oyuna oke ;)
hamza abı ffc 84 ne zmn acılır?
yarı finaldeki tüm arkadaşlarıma başarılar
harun elenemiş zuhahahaha ;D ;D ;D
oke hamza bekliyoruz ben yönetebilirmiyim yeni ffcyi kuraları filan ben haızrlayayımhamza abı ffc 84 ne zmn acılır?
dark ile maçimizi bitirir bitirmez yeni ffc yi açacağim kardeş . son 18 dakikayi oynayacağiz şimdi
yaw hamza biz yapalımmı emreyle seroo yokkkk ama gelirse ayıp olur çocuğaEMREYLE YAPAMAZSIN NADİR YEDELER İLK TUR İÇİNDİR SEN BU DURUMDA HÜKMEN GALİP SAYILIRSIN
oke kardeşimyaw hamza biz yapalımmı emreyle seroo yokkkk ama gelirse ayıp olur çocuğaEMREYLE YAPAMAZSIN NADİR YEDELER İLK TUR İÇİNDİR SEN BU DURUMDA HÜKMEN GALİP SAYILIRSIN
yaw hamza biz yapalımmı emreyle seroo yokkkk ama gelirse ayıp olur çocuğaEMREYLE YAPAMAZSIN NADİR YEDELER İLK TUR İÇİNDİR SEN BU DURUMDA HÜKMEN GALİP SAYILIRSIN
hamza yaw bugun 10 kere yazdım bunu bı msne gel senle formlar arası turnuvada karsılasmısız
hamza abi soralım öyle bir kural var mı diye. :osor bakalım hamza varmı dimi öyle bir kural yani yedekelr sadece ilk tur için dimi
HAMZA SEROO YOK BEN BAKKALA GİDİORM GELİNCE DE OLMASSA FİNALİ DARKLA YAPARIM
hamza abi soralım öyle bir kural var mı diye. :osor bakalım hamza varmı dimi öyle bir kural yani yedekelr sadece ilk tur için dimi
hamza ffc 84 benim dimi
turnuva kurallarimiza göre yedek kayit yaptiran katilimcilarimiz en fazla yarı finale kadar , rakibi olmayan katilimcilarin yerine girebilirler . bu sadece final için geçerli değildir
aç abi artık ffc84ü sabırsızlanıyoruz :D :D
HAMZA benimde işim var ne kadar daha beklices 1:30 saat oldu
valla beni bi keresinde bu sitede bikaç gün öcne böyle bi kural var diye almadılarhamza abi soralım öyle bir kural var mı diye. :osor bakalım hamza varmı dimi öyle bir kural yani yedekelr sadece ilk tur için dimi
turnuva kurallarimiza göre yedek kayit yaptiran katilimcilarimiz en fazla yarı finale kadar , rakibi olmayan katilimcilarin yerine girebilirler . bu sadece final için geçerli değildir
hehe ne oldu tilkii :D :D
hamza ffc 84 yönetimi benim dimi
valla beni bi keresinde bu sitede bikaç gün öcne böyle bi kural var diye almadılarhamza abi soralım öyle bir kural var mı diye. :osor bakalım hamza varmı dimi öyle bir kural yani yedekelr sadece ilk tur için dimi
valla hamza bikaç gün önce işte 1 hafta öncedir belki ama almadıydı biri kim olduğunu tam hatırlamıyom ama almamışlardıhamza abi soralım öyle bir kural var mı diye. :osor bakalım hamza varmı dimi öyle bir kural yani yedekelr sadece ilk tur için dimi
valla beni bi keresinde bu sitede bikaç gün öcne böyle bi kural var diye almadılar
Somut bir örnek verebilir misin tilki ?
hamza abi ffc84 hamachi ağını ayarladım ben tmm? ;)
hamza abi ffc84 hamachi ağını ayarladım ben tmm? ;)
tamam kardeşim , turnuvamızı açar açmaz hamachi ağımız topicini açarsin , saol ;)
valla hamza bikaç gün önce işte 1 hafta öncedir belki ama almadıydı biri kim olduğunu tam hatırlamıyom ama almamışlardıhamza abi soralım öyle bir kural var mı diye. :osor bakalım hamza varmı dimi öyle bir kural yani yedekelr sadece ilk tur için dimi
valla beni bi keresinde bu sitede bikaç gün öcne böyle bi kural var diye almadılar
YA BEYLER FFC 84 NE ZAMAN ACILCAK
ya hamza kaç tane ffc var nerden hatırlayayım bende hangi ffc olduğunuvalla hamza bikaç gün önce işte 1 hafta öncedir belki ama almadıydı biri kim olduğunu tam hatırlamıyom ama almamışlardıhamza abi soralım öyle bir kural var mı diye. :osor bakalım hamza varmı dimi öyle bir kural yani yedekelr sadece ilk tur için dimi
somut bir örnek ver kardeşim . ben öyle bir şey hatirlamiyorum
Nadir geldim maçımızı yapabilirzolm bi kahve fln da içseydin biz seni beklioduk ;D
GFB_SERO : 4 - 3 : NADİR
MERAK ETME NADİRCİM ŞİMDİ BU GALİBYETİN ÜSTÜNE İÇERİMÖ Bİ KAHVE :D :D :D
GFB_SERO : 4 - 3 : NADİR
MERAK ETME NADİRCİM ŞİMDİ BU GALİBYETİN ÜSTÜNE İÇERİMÖ Bİ KAHVE :D :D :D
tebrikler aga ;)