heyyyy ne oluyor ya ben neden yokum ben ilk 5 kayıtın içindeyim alooBİ DAKKA KARDEŞ BAKAYIM GALİBA Bİ HATA YAPTIM SİNİRLENME
heyyyy ne oluyor ya ben neden yokum ben ilk 5 kayıtın içindeyim aloo
tmm kardeş.heyyyy ne oluyor ya ben neden yokum ben ilk 5 kayıtın içindeyim alooBİ DAKKA KARDEŞ BAKAYIM GALİBA Bİ HATA YAPTIM SİNİRLENME
TAMAM BEYLER DÜZELDİ SİHİRBAZI 2 KERE YAZMIŞIM DÜZELTTTİM HARUNAKGUL RAKİBİN HAMZA
hamza msn deym kardeş. ağ:harunakgul123 şifre:123TAMAM BEYLER DÜZELDİ SİHİRBAZI 2 KERE YAZMIŞIM DÜZELTTTİM HARUNAKGUL RAKİBİN HAMZA
tamam tilki , saol ;)
hamza msn deym kardeş. ağ:harunakgul123 şifre:123TAMAM BEYLER DÜZELDİ SİHİRBAZI 2 KERE YAZMIŞIM DÜZELTTTİM HARUNAKGUL RAKİBİN HAMZA
tamam tilki , saol ;)
ok bekliyorumhamza msn deym kardeş. ağ:harunakgul123 şifre:123TAMAM BEYLER DÜZELDİ SİHİRBAZI 2 KERE YAZMIŞIM DÜZELTTTİM HARUNAKGUL RAKİBİN HAMZA
tamam tilki , saol ;)
harun kardeşim , ben yemeğe gidiyorum . 5 dakika içerisinde burada olurum . gelir gelmez sana döneceğim oke . bir yere ayrılma ;)
Masum sen beni kankamla eşleştirerek intikammı aldığını sanıyosun neyse ben yaparım maçımı karı gibi sızlanmam ;);D ;D :D :D
Masum sen beni kankamla eşleştirerek intikammı aldığını sanıyosun neyse ben yaparım maçımı karı gibi sızlanmam ;):D :D :D :D :D :D
MASUMTİLKİ 7-1 ABDULLAH
TEŞEKKÜRLER KANKA GÜZEL MAÇTI
sony_harun:4 tugkan:3
güzel maçtı kardeş saol
Masum sen beni kankamla eşleştirerek intikammı aldığını sanıyosun neyse ben yaparım maçımı karı gibi sızlanmam ;)ya sero yemin ederimki aklıma bile gelmedi ya vallaha billaha aklımın ucundan geçmedi kuraları yazarken senin beni harunla eşleştirimş olman
hamza seni bekliyorum nerdesin ya
sony ve karakartalı tebirk ediyorum ben 10 dakka yokum 10 dakkaya sonra gelcem hamza sen ilgilen ben yokken
Masum sen beni kankamla eşleştirerek intikammı aldığını sanıyosun neyse ben yaparım maçımı karı gibi sızlanmam ;)ya sero yemin ederimki aklıma bile gelmedi ya vallaha billaha aklımın ucundan geçmedi kuraları yazarken senin beni harunla eşleştirimş olman
ya kardeişm yemin ediyorumki böyle bişey planlamadım ben güzelce eşleştirdim sizi eşleştirmemdeki amacım senden beni sony ile eşleştirdiğin için intikam almak değildi eşleştirdim öyleMasum sen beni kankamla eşleştirerek intikammı aldığını sanıyosun neyse ben yaparım maçımı karı gibi sızlanmam ;)ya sero yemin ederimki aklıma bile gelmedi ya vallaha billaha aklımın ucundan geçmedi kuraları yazarken senin beni harunla eşleştirimş olman
Tabi cnm kardeşim aklının ucundan geçermi hiç yaw . Sen komple bunu aklında önce planlayıp yapmışsın olm
cRueL : 4 oltan : 3tebrikler cruel
cRueL : 4 oltan : 3
neyse uzatmayalaım hadi beyelr biran önce yapın maçalrınızıvay haruna bak aferın harun :D:D
hamza siz nie yapmırosnuz milleti tebrik etcenize maçınızı yapında bizde sizi tebrik ederiz yaw :D :D
mert961 3-2 darkachilles
HAMZA:4 - HARUNAKGUL:6 teb eline saglık hamza
saol.bu 2 oldu galiba :DHAMZA:4 - HARUNAKGUL:6 teb eline saglık hamza
ellerine sağlik harun kardeşim . oldukça zevkli bir maç oldu . ilk yarıda yakaladiğin fırsatlari değerlendirmesini çok iyi bildin . ikinci yarıda oyuna ağırlığımı koyup 3 gol birden atmama rağmen dengeyi sağlayamadim. sağlik olsun diyelim . sana karşı ilk mağlubiyetimi bu gün aldim sanirim . başarilarinin devamını dilyorum . yolun açık olsun kardeşim
saol.bu 2 oldu galiba :DHAMZA:4 - HARUNAKGUL:6 teb eline saglık hamza
ellerine sağlik harun kardeşim . oldukça zevkli bir maç oldu . ilk yarıda yakaladiğin fırsatlari değerlendirmesini çok iyi bildin . ikinci yarıda oyuna ağırlığımı koyup 3 gol birden atmama rağmen dengeyi sağlayamadim. sağlik olsun diyelim . sana karşı ilk mağlubiyetimi bu gün aldim sanirim . başarilarinin devamını dilyorum . yolun açık olsun kardeşim
bütün maclar bitti hemen dier turun kurasını cek istersen kardeş.
bekleyin birazdan yayınlıyacam çeyrek finali
eywallah hamza kardeş.mert961 3-2 darkachilles
tebrik ederim mert kardeşim , ilk turda turnuvamızın en büyük favorilerinden birini eledin . çeyrek finalde başarilar dilerim