bütün katılımcılara başarılar dilerimeyvallah furkan
harunakgul msnye gel agamsn deyim kardeş ağ adı veriyim istersen
bekle geliyorum hamaçiyeharunakgul msnye gel agamsn deyim kardeş ağ adı veriyim istersen
harunakgul123
şifre123
okbekle geliyorum hamaçiyeharunakgul msnye gel agamsn deyim kardeş ağ adı veriyim istersen
harunakgul123
şifre123
Mert gel kardeşim yapalımaslanım sero kimin örencisi :D
BEYLER BU ARADA SİZE İİ Bİ HABERİM VAR SİTELER RASI TURNVADA İLK GALİBYETİMİ HAAKANTR DEN 8-2 GİBİ BİR SKORLA ALDIM İNŞ. DAHA YUKARLARA TAŞIYACAĞIM SİTEMİZİİN ADINI
Mert gel kardeşim yapalımaslanım sero kimin örencisi :D
BEYLER BU ARADA SİZE İİ Bİ HABERİM VAR SİTELER RASI TURNVADA İLK GALİBYETİMİ HAAKANTR DEN 8-2 GİBİ BİR SKORLA ALDIM İNŞ. DAHA YUKARLARA TAŞIYACAĞIM SİTEMİZİİN ADINI
ya beyler maca girmeden önce nasıl taktik deiştircez sölermisiniz?
SİHİRBAZ 6 - 3 SONY_HARUNvayyyyyyyy tebrikler sihirbaz
SİHİRBAZ 6 - 3 SONY_HARUNvayyyyyyyy tebrikler sihirbaz
harunu eledin hemde net bi skorla harun noldu la :D sağlık olsun koçum üzülme her ffc şampiyon olcak değilsin ya :D
LA OLUM EBNDE 6 GOL YESEM BENDE SİNİRLİ OLURUM :D :DSİHİRBAZ 6 - 3 SONY_HARUNvayyyyyyyy tebrikler sihirbaz
harunu eledin hemde net bi skorla harun noldu la :D sağlık olsun koçum üzülme her ffc şampiyon olcak değilsin ya :D
tilki kızdırma istersen baya sinirliydi en son harun :D :D
KARAKARTALEMRAH : 3 cRueL : 5
ya abi maça çok rahat çıkıorum önde iken cıvıyorum baştan sona aynı ciddiyetle oynamıorum sonrada yeniliorm bugün bu var üstümde a.q ya walla billa
bu arada sihirbaz tebrik ederim kardeşim maçın sonunda k.bakma sinirli idim biraz
MASUMTİLKİ 7-5 HARUNAKGUL
diğer maçlar oynanmıyomu beyler
ya abi maça çok rahat çıkıorum önde iken cıvıyorum baştan sona aynı ciddiyetle oynamıorum sonrada yeniliorm bugün bu var üstümde a.q ya walla billaaynı sorun bendede var harun az önceki maçta harunakgul karşısında 4-1 öndeydim bi cıvıdım sonra 4-4 yaptı uzatmalardada 5-4 öne geçti arkadaş sonra zorladım baya bi 7-5 kazandım maçı
bu arada sihirbaz tebrik ederim kardeşim maçın sonunda k.bakma sinirli idim biraz
tamam kardeşimya abi maça çok rahat çıkıorum önde iken cıvıyorum baştan sona aynı ciddiyetle oynamıorum sonrada yeniliorm bugün bu var üstümde a.q ya walla billa
sağlik olsun harun kardeşim . birazdan yeni ffc açacağim . bekliyorum mutlaka ;)
SİHİRBAZ 6 - 3 SONY_HARUN
GFB_SERO : 4 - 3 : MERT91
BU ARADA TAHMİN EDİM KESİN SİHİRBAZLA EŞLEŞRİİM :D
rica ederiz kardeş hiç aksatmadan yenildim iyimi :D :DBU TURNUVADA ÖZELLİKLE TÜM KATILIMCILARIMIZIN MAÇLARINI HİÇ AKSATMADAN ZAMANINDA YPATIKLARI İÇİN ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ;) ;) ;)
birazdan yarı finali yazcam bekleyin
süpppppppperrrrr :Drica ederiz kardeş hiç aksatmadan yenildim iyimi :D :DBU TURNUVADA ÖZELLİKLE TÜM KATILIMCILARIMIZIN MAÇLARINI HİÇ AKSATMADAN ZAMANINDA YPATIKLARI İÇİN ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ;) ;) ;)
saol hamza belirledim arı finalibirazdan yarı finali yazcam bekleyin
tamam tilki, kolay gelsin ;)
GFB_SERO : 4 - 3 : MERT91
brrrrrrrravo doğru tahmin sen idda oyna manyak para kaldırırsınGFB_SERO : 4 - 3 : MERT91
doğru tahmin ettin aga :D
yok artık harun yenildi mi???bugünün tarihini atın bi yerlere unutmayalımrica ederiz kardeş hiç aksatmadan yenildim iyimi :D :DBU TURNUVADA ÖZELLİKLE TÜM KATILIMCILARIMIZIN MAÇLARINI HİÇ AKSATMADAN ZAMANINDA YPATIKLARI İÇİN ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ;) ;) ;)
;D ;D ;D ;Dyok artık harun yenildi mi???bugünün tarihini atın bi yerlere unutmayalımrica ederiz kardeş hiç aksatmadan yenildim iyimi :D :DBU TURNUVADA ÖZELLİKLE TÜM KATILIMCILARIMIZIN MAÇLARINI HİÇ AKSATMADAN ZAMANINDA YPATIKLARI İÇİN ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ;) ;) ;)