Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 85 => Konuyu başlatan: sihirbaz - 04 Şubat 2007, 21:57:22
-
Arkadaşlar turnuvanın formatı hakkındaki görüşlerinizi bu konu altında ankete katılıp yorum yazarak belirtebilirsiniz.
-
BENCE SAAT GEÇ OLDUĞUNDAN 8 KİŞİLİK PLAY-OFF ŞEKLİNDE OLSUN
-
sihirbaz kardeşim , saat 10 ' a geliyor . 8 kişilik play off formati dişinda yaptiğimiz takdirde turnuvamızın bu gece içerisinde bitmesi oldukça zor olur . bu seferlik format konusunu tartişmak yerine hızlı bir şekilde 8 kişilik play off usulüne göre mini bir ffc yapalim diyorum ben .
-
12 play of olsun bence
-
benim için farketmez playoff olsun 8 yada 10 olsun
-
bencede paly of olsnda faretmez
-
sihirbaz kardeşim , saat 10 ' a geliyor . 8 kişilik play off formati dişinda yaptiğimiz takdirde turnuvamızın bu gece içerisinde bitmesi oldukça zor olur . bu seferlik format konusunu tartişmak yerine hızlı bir şekilde 8 kişilik play off usulüne göre mini bir ffc yapalim diyorum ben .
evt hamza haklısın 8 den fazlası kesinlikle bitmez ;)
-
evt hamza haklısın 8 den fazlası kesinlikle bitmez ;)
bencede bakın şimdiden zaman kaybetmeye başladık hemen karar verin arakdaşlar hemen başlayalım
-
12 kişilik olsun garantisni veririm bitiriz :)
-
12 kişilik olsun garantisni veririm bitiriz :)
ıde sana bağlı değilki serhat o kdr kişi olunca kesin bi akslik çıkıyo çıkmasa bile en az 12 de biter o saatte yapılan maçtan pek bi zevk alamıyo insan uykusu gelince ;)
-
çoğunluk 12 kişi play-of istiyo hamza
-
çoğunluk 12 kişi play-of istiyo hamza
ya yok 8 play of istiroruz
-
ya başlasın artık şimdiye yarı finaldeydik puff
-
Çoğunluk 12 isityo hamza çoğunluğa uymak zorundasın kardeşim
-
:D :D :D :Dya sero ne adamsın ya naptın ettin gene 12 kişilik yapıcan çakal :D :D
-
:D :D :D :Dya sero ne adamsın ya naptın ettin gene 12 kişilik yapıcan çakal :D :D
Farkındaysan senle muhatab olmuyorum çekirge :D :D .
-
Farkındaysan senle muhatab olmuyorum çekirge :D :D .
:D :D :D :D
-
Çoğunluğa Uymalıyız Bencede..
-
Hamza çoğunluk 12 play of diyor 6 kişi oy vermiş ona göre başlat hmn hadi
-
12 kişilik yapalim diyenler : 6 kişi
8 kişilik yapalim diyenler : 4 kişi
bu durumda 12 kişilik play - off usulüne göre yapalim isterseniz . çoğunluğun istediği bizim için her zaman önemlidir
-
yaw istekmi bıraktınız 20 dakkadır bunu tartışıroz başlasın yaw :'( :'( :'(
-
yaw istekmi bıraktınız 20 dakkadır bunu tartışıroz başlasın yaw :'( :'( :'(
başladı ya