beyelrr herkese başarıalr hadi hemen girsn herkes maçına
len gürkan senin bana karezin mi var yaw her turnuvada hamza abiyi veriyon yaw aslında iyi oluyo hamza abi il e konuşuyorum ama bıktım yaw günde bir kez hamza abi ile konuşuyorum artık :D eskidenne güzeldi ay da bi ;Dulan bi dahakine seroyu vereyimde sana aklın başına gelsin sero sana bi kese atsın :D :D :D
len gürkan senin bana karezin mi var yaw her turnuvada hamza abiyi veriyon yaw aslında iyi oluyo hamza abi il e konuşuyorum ama bıktım yaw günde bir kez hamza abi ile konuşuyorum artık :D eskidenne güzeldi ay da bi ;D
len gürkan senin bana karezin mi var yaw her turnuvada hamza abiyi veriyon yaw aslında iyi oluyo hamza abi il e konuşuyorum ama bıktım yaw günde bir kez hamza abi ile konuşuyorum artık :D eskidenne güzeldi ay da bi ;Dulan bi dahakine seroyu vereyimde sana aklın başına gelsin sero sana bi kese atsın :D :D :D
barut gorunmuyor. o kadar bekledik şimdi rakip yok iyi mi:D
len gürkan senin bana karezin mi var yaw her turnuvada hamza abiyi veriyon yaw aslında iyi oluyo hamza abi il e konuşuyorum ama bıktım yaw günde bir kez hamza abi ile konuşuyorum artık :D eskidenne güzeldi ay da bi ;D
:D önce turnuva maçini ardindan ffc yi yapalim oke üst üste hostlarim ben ;)
HAMZA ABİ TURNUVA MAÇINI YARIN YAPIN SON GÜN YARIN BİİZM BU TURNUVAYI HEMEN BİTİRMEMİZ LAZIM
EVET SİTENİN SAATİNE GÖRE BU MESAJDAN İTİBAREN 15 DAKKA BEKLEYELİM RAKİBİ GELMEYEN OLURSA DİREK ÜST TURA HOPPAAAA ;Dbarut gorunmuyor. o kadar bekledik şimdi rakip yok iyi mi:D
beyler rakibi burada olmayan olursa saat bu seferlik yedek kayit almayip direk hükmen bir üst tura çıkaracağiz . zamanımız epey kısıtlı çünki
HAMZA 110. TURNUVA MAÇINI YARIN YAPIN YAHAMZA ABİ TURNUVA MAÇINI YARIN YAPIN SON GÜN YARIN BİİZM BU TURNUVAYI HEMEN BİTİRMEMİZ LAZIM
üst üste yapalim isterseniz ama turnuva yetişmeyecekse sorun değil benim için . yarinda tüm gün burada olacağim zaten
işte 12 kişilik ffc nin sorunları tek tek cıkıo ortaya
HAMZA 110. TURNUVA MAÇINI YARIN YAPIN YAHAMZA ABİ TURNUVA MAÇINI YARIN YAPIN SON GÜN YARIN BİİZM BU TURNUVAYI HEMEN BİTİRMEMİZ LAZIM
üst üste yapalim isterseniz ama turnuva yetişmeyecekse sorun değil benim için . yarinda tüm gün burada olacağim zaten
beyler rakibi burada olmayan olursa saat bu seferlik yedek kayit almayip direk hükmen bir üst tura çıkaracağiz . zamanımız epey kısıtlı çünki
ya sorun 12 kişilik olması değil çok çene çalıyo olmamızişte 12 kişilik ffc nin sorunları tek tek cıkıo ortaya
halbuki o kadar da söylemiştim :) büyük sözü dinleseydiniz böyle olmazdi :D
12 kişilik olamsı fikri kimden çıktı yawişte 12 kişilik ffc nin sorunları tek tek cıkıo ortaya
ya sorun 12 kişilik olması değil çok çene çalıyo olmamızişte 12 kişilik ffc nin sorunları tek tek cıkıo ortaya
hamza abi git sen yemek ye gel 1 saat kalkma ama ok doya doya ye :D sonra gelsin tur :D
ne alaka ya biz knşmasak şimdi sussak adamalr onlinemi olcaklarya sorun 12 kişilik olması değil çok çene çalıyo olmamızişte 12 kişilik ffc nin sorunları tek tek cıkıo ortaya
12 kişilik olamsı fikri kimden çıktı yawişte 12 kişilik ffc nin sorunları tek tek cıkıo ortaya
katiyen benden çıkmış olamaz :D :D :D
ya beyler walla salak salak beklirozu ha
benim için farketmez tilki , beckham yarın burada olur musun ?
ne alaka ya biz knşmasak şimdi sussak adamalr onlinemi olcaklarya sorun 12 kişilik olması değil çok çene çalıyo olmamızişte 12 kişilik ffc nin sorunları tek tek cıkıo ortaya
katiyen benden çıkmış olamaz :D :D :D
ya beyler walla salak salak beklirozu ha
hep tillki ve sero başlatti :D
ne oldu şimdi yalan mı oldu turnuva??hopeful walla felaket tellalı gibisn içimi kararttın yaw :D :D
ya o beckham tembelin teki gelsede yenersin sen onu :D kazmadır o ;Dbarut gorunmuyor. o kadar bekledik şimdi rakip yok iyi mi:D
hamza abi git sen yemek ye gel 1 saat kalkma ama ok doya doya ye :D sonra gelsin tur :D
hadi beckham nerde kaldin :) tilki sen kuralari çek istersen .hükmen eleyelim beckhamı :) adamın geleceği yok msnse :D
benim için farketmez tilki , beckham yarın burada olur musun ?
agam yarın anca akşam 7 veya 6 gibi onlien olcam ok oda belli olmaz berki giremem ama sana szö 30 şubatta 24 ssaat onlien olcam ok ;D
geldi barut... maça giriyozok gir yen gel :D
hadi beckham nerde kaldin :) tilki sen kuralari çek istersen .hükmen eleyelim beckhamı :) adamın geleceği yok msnse :D
geldi barut... maça giriyoz
zuhahahabarut gorunmuyor. o kadar bekledik şimdi rakip yok iyi mi:D
tilki baba bu yalancı yaw asıl ben onu bekliyorum hep kocamı bırakcam diyo sana kaçacam diyo ama bi türlü kaçmıyo nasıl adamsa adamımı motormu belli değil :D ;D
ya o beckham tembelin teki gelsede yenersin sen onu :D kazmadır o ;Dbarut gorunmuyor. o kadar bekledik şimdi rakip yok iyi mi:D
galiba rakipler tek tek dökülüyo sihirbazda geldi ben maça kaçar rakibi olmayanlar gevezelige devam ;D ;Doh yapın bizde bekleyek dünya size güzel :D
tilki baba bu yalancı yaw asıl ben onu bekliyorum hep kocamı bırakcam diyo sana kaçacam diyo ama bi türlü kaçmıyo nasıl adamsa adamımı motormu belli değil :D ;D
galiba rakipler tek tek dökülüyo sihirbazda geldi ben maça kaçar rakibi olmayanlar gevezelige devam ;D ;D
hadi ordan sende :D gel msne yapalim maçimizi :)
zilli sensin beckham kaç kere karşıma geçip oynadın dansöz gibi ben para takmayıncada kaçtın hamzanın kollarına gittin :D :D :D
hadi ordan sende :D gel msne yapalim maçimizi :)
hamza abi en iyisi rakibi olmayan birinsen git direk çıkak biz yaw ;D
KES LEN MOTOR ;D ;Dzilli sensin beckham kaç kere karşıma geçip oynadın dansöz gibi ben para takmayıncada kaçtın hamzanın kollarına gittin :D :D :D
konuşma kız şıllık :D
bende maça dalıorm beyelr herkese ii şanslar
bende maça dalıorm beyelr herkese ii şanslardal koçum
KES LEN MOTOR ;D ;Dzilli sensin beckham kaç kere karşıma geçip oynadın dansöz gibi ben para takmayıncada kaçtın hamzanın kollarına gittin :D :D :D
konuşma kız şıllık :D
dal koçumdal endamını göreyim sensiz geçen günlerin ejdadını si....... ;D :D
beckkham , herkes maçina girmiş sanirim :) bir tek masum kaldi burada :D biz de girelim bence . beleşe çıkamiyacağiz galiba :)
sakin ol beckham :D
sen sie git manyak başkasını bul herkes maçta biz burda birbirimizi yiyozbeckkham , herkes maçina girmiş sanirim :) bir tek masum kaldi burada :D biz de girelim bence . beleşe çıkamiyacağiz galiba :)
agam bi gürkanınmı rakibiyok onu atak yaw turnuvadan çok durdu o annesi kızar birazdan çık git gürkan :D :D
beckkham , herkes maçina girmiş sanirim :) bir tek masum kaldi burada :D biz de girelim bence . beleşe çıkamiyacağiz galiba :)
agam bi gürkanınmı rakibiyok onu atak yaw turnuvadan çok durdu o annesi kızar birazdan çık git gürkan :D :D
geldim beylerbig gel hamaçiye
hamza beckham burda benle sidik yarıştırıyo al şunu başımdan sıkıntı verdi ya :D
sen sie git manyak başkasını bul herkes maçta biz burda birbirimizi yiyozbeckkham , herkes maçina girmiş sanirim :) bir tek masum kaldi burada :D biz de girelim bence . beleşe çıkamiyacağiz galiba :)
ulan beckham bende seni si........bende maça dalıorm beyelr herkese ii şanslar
sakinim agam sen iste leyla ile mejnunuda si...... :D
geldim beyler
biz bigle maça giriyoz beyler
tamam kes çok öttün güüdükulan beckham bende seni si........bende maça dalıorm beyelr herkese ii şanslar
bende kaynananı si........... :D
TİLKİ MESAJIM GELMİYORMU,EKLEDİYSEN MAÇA GİRELİM HADİulan beckham bende seni si........bende maça dalıorm beyelr herkese ii şanslar
sony_harun:1 erdogan:0
saol kardeşim siz hamza girmiormsnz nasıl olcak 11 zaten yaw :D :Dsony_harun:1 erdogan:0
tebrikler harun ;)
TİLKİ MESAJIM GELMİYORMU,EKLEDİYSEN MAÇA GİRELİM HADİulan beckham bende seni si........bende maça dalıorm beyelr herkese ii şanslar
ya big ekledinmi ordamısın dedi hamaçiden evet dedim sonra bi mesaj bile yazmadı ordamısın big burdan cevap ver ordaysan
saol kardeşim siz hamza girmiormsnz nasıl olcak 11 zaten yaw :D :Dsony_harun:1 erdogan:0
tebrikler harun ;)
ii fikirya big ekledinmi ordamısın dedi hamaçiden evet dedim sonra bi mesaj bile yazmadı ordamısın big burdan cevap ver ordaysan
MESAJIN GELMEDİ KARDEŞİM MSNE GEL ORDAN SAYALIM VE DİREK GİRELİM
şimdiden yarına kaldık desene :Dsaol kardeşim siz hamza girmiormsnz nasıl olcak 11 zaten yaw :D :Dsony_harun:1 erdogan:0
tebrikler harun ;)
beckham bekletip duruyor valla :D giremedik daha :D
GFB_SERO 0-2 HALOvay sero vay abi bugün bizde bi formszuluk var diorm dimi kanka :D :D :D hemde 2.0 ;D ;D
GFB_SERO 0-2 HALOvay sero vay abi bugün bizde bi formszuluk var diorm dimi kanka :D :D :D hemde 2.0 ;D ;D
10-15 dakka daha bekliycem eğer diğer 2 maçın skoru gelmezse yarı finali yazcammaçtalrdır ama sen krualrı çekince onlar skorla beraber gelirse ne olucak hiç düşündünmü
ne olucağı yok kardeişm kuralar çekildiği andan itibaren turnuva dışı kalmış olacaklar10-15 dakka daha bekliycem eğer diğer 2 maçın skoru gelmezse yarı finali yazcammaçtalrdır ama sen krualrı çekince onlar skorla beraber gelirse ne olucak hiç düşündünmü
ne kadar daha beklciez o zamanne olucağı yok kardeişm kuralar çekildiği andan itibaren turnuva dışı kalmış olacaklar10-15 dakka daha bekliycem eğer diğer 2 maçın skoru gelmezse yarı finali yazcammaçtalrdır ama sen krualrı çekince onlar skorla beraber gelirse ne olucak hiç düşündünmü
şuna bak hızlı bi şekilde yapalım dedik 1 saat egçti daha yarı finali yazmadık
son 10 dakkane kadar daha beklciez o zamanne olucağı yok kardeişm kuralar çekildiği andan itibaren turnuva dışı kalmış olacaklar10-15 dakka daha bekliycem eğer diğer 2 maçın skoru gelmezse yarı finali yazcammaçtalrdır ama sen krualrı çekince onlar skorla beraber gelirse ne olucak hiç düşündünmü
şuna bak hızlı bi şekilde yapalım dedik 1 saat egçti daha yarı finali yazmadık
GFB_SERO 0-2 HALO
HAMZA 2 - 4 BECKHAM06
BEYLER KUSURA BAKMAYIN BEN ÇIKIYORUM MAÇIMIDA YAPTIM AMA HAMZA ABİYİ YENMİŞ SAYIN SİZ HAMZA ABİ BAŞARILAR
HAMZA 2 - 4 BECKHAM06olm o zaman skoru neden yazdın aranızda analşsaydınzı ben çıkrıom sen galip ol die :D :D
BEYLER KUSURA BAKMAYIN BEN ÇIKIYORUM MAÇIMIDA YAPTIM AMA HAMZA ABİYİ YENMİŞ SAYIN SİZ HAMZA ABİ BAŞARILAR
masumtilki 1-0 big
hamza çıkcak olm kusuru olrumu hamza ssat 11:30 ilk turdayız daha :D :D :D :D :DHAMZA 2 - 4 BECKHAM06
ne kusuru beckham . ayıp ettin :D
saol hazmmasumtilki 1-0 big
tebrik ederim tilki ,
tüm maçlar tamamlandiysa bir üst turlari çek istersen ;)
saol hazmmasumtilki 1-0 big
tebrik ederim tilki ,
tüm maçlar tamamlandiysa bir üst turlari çek istersen ;)
son 1 mça ama ben süre koydum o süre bitince kuraları çekcem
üst turu yazdığım andan itibaren bu tur için yazılan tüm skorlar geçersiz sayılırevet , bu seferlik öyle olsun . saat 12 ' ye geliyor
SİHİRBAZ 2 - 1 RESPECTMARE
SİHİRBAZ 2 - 1 RESPECTMAREtebrikelr
SİHİRBAZ 2 - 1 RESPECTMARE
tebrik ederim sihirbaz ;)
SİHİRBAZ 2 - 1 RESPECTMAREtebrikelr
bi yere ayrılmayın yazcam hemen 2. turu
saolasın hamza kardesGFB_SERO 0-2 HALO
tebrikler halo ;)
beyler kusura bakmayın acil bir sebepten dolayı maç 1-0 ken 20. dk da çıkmak zorunda kaldım.halbuki 1 topum direkten dönmüş ve korner vuruşuşumu kalceyi kurtarmıştı yani tam da iyi oynuyorum ancak maçı oynamak nasip olmadı.tebrik ediyorum tilkikardşeim ben kötümü oynuyodum benim direkten dönen yokmu hiç kaç tane pozisyon kaçırdım ve sonuç olarak ben öndeydim
yanlış anladın kardeşim senin futboluna bişey dedimmi ama illa konuşmamı istiyosun zaten senin gol dışında pozisyonun yoktu.yani ben ne amaçla bunu yazıyorum sen illaki olayı negatif anlatmamı istiyosun.benim demek istediğim maçı oynamamın nasip olmaması.ama sen gereksiz ben kötümü oynuyodum diyosun sana bişey demedim zaten tebrikler de dedim no problem oke?beyler kusura bakmayın acil bir sebepten dolayı maç 1-0 ken 20. dk da çıkmak zorunda kaldım.halbuki 1 topum direkten dönmüş ve korner vuruşuşumu kalceyi kurtarmıştı yani tam da iyi oynuyorum ancak maçı oynamak nasip olmadı.tebrik ediyorum tilkikardşeim ben kötümü oynuyodum benim direkten dönen yokmu hiç kaç tane pozisyon kaçırdım ve sonuç olarak ben öndeydim