Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: rdgnblt - 05 Şubat 2007, 18:24:53
-
YARIYIL TATİLİNDE AÇILCAK GİBİ BİŞEYLER SOYLENİYORDU Bİ ARA SONUÇ NEDİR AÇILMAYACAK GALİBA
-
BENDE BİLMİYORUMKİ HAMZA ABİ İLE KONUŞCAKTIM AMA Bİ TÜRLÜ FIRSAT OLMADI FIRSAT OLSAYDI VEYA UNUTMASAYDIKOLABİLİRDİ AMA CARBON YAPAMAYCAZ NOSWANTED YADA UNDERGRAND 2 OLCAK HAMZA ABİ CEVABINI BEKLİYORUM
-
Hamzaya kaldıysa işiniz ooooo :D :D :D
-
Hamzaya kaldıysa işiniz ooooo :D :D :D
;D ;D ;D
-
BENDE BİLMİYORUMKİ HAMZA ABİ İLE KONUŞCAKTIM AMA Bİ TÜRLÜ FIRSAT OLMADI FIRSAT OLSAYDI VEYA UNUTMASAYDIKOLABİLİRDİ AMA CARBON YAPAMAYCAZ NOSWANTED YADA UNDERGRAND 2 OLCAK HAMZA ABİ CEVABINI BEKLİYORUM
hatırlatmaniz iyi oldu . isterseniz hemen online turnuvalar & yarişmalar katagorisine NEED FOR SPEED YARIŞMALARI adı altinda yeni bir katagori açalim . bu ana bölümün içerisine Most wanted ve Underground yarişmalari adı altinda iki ayrı alt bölümde açabiliriz . bu turnuvalari düzenlemek isteyen var mi acaba ?
-
hatırlatmaniz iyi oldu . isterseniz hemen online turnuvalar & yarişmalar katagorisine NEED FOR SPEED YARIŞMALARI adı altinda yeni bir katagori açalim . bu ana bölümün içerisine Most wanted ve Underground yarişmalari adı altinda iki ayrı alt bölümde açabiliriz . bu turnuvalari düzenlemek isteyen var mi acaba ?
hamza abi bende direk undergrand 2 yap cd si olmayanlar link verdim siteye iyi olur yani bende aç kayıtları
-
eet underground 2 çok ii olur ;)
-
eet underground 2 çok ii olur ;)
iii olur bencede.
-
nfs turnuvaları acılacaktı ancak most wanted lan da kastıgı ve undergraund serısınınde kımsede bulunmamasından dolayı ertelendı