eğer oynamayan varsa ydk kayıt yaptım bni etkinlerştire bilirsiniz inşallah...aga benım rakıbım SUAN ortalıkta yok eger gelmezse yaparız senınle
gfb sero mu çıktı banaolm önyargı ile çıkma maça yenersn ;D :D :D :D
kolay rakipmiş gel bakiim
nadir gidiyomuş ilk sırada ben varım sanırım yedek kayıt
hamza hasanın yerine ege kardeşim girsin istersen
geldm burdaımharun_sheva
bnde burdaıım cisse yaptım ydk kaydımı
geldm burdaımharun_sheva
şifre:123 bekliorum[
hasan kardeşim/b]
tmm giriyom eşleşmeye yazarsanız yapıım maçımı..sizlerede iyi şanslar..
ben bekliyorum seni :))
yaw abdullah seni mehmet beklio agam pes maçı yapcaz die :D
eğer oynamayan varsa ydk kayıt yaptım bni etkinlerştire bilirsiniz inşallah...aga benım rakıbım SUAN ortalıkta yok eger gelmezse yaparız senınle
sony_harun:6 hasanklkn:1
2.yarıda koptu oynama geregi duymadık farklı oldugundan acıhayatta vardı skor bu kardeşim hamza ben 20 dakkaya geliorm anca çekilir zaten kuralr
hamza kardeş benim rakip yok yahu.. başka rakip??
arkadaşlar masumtilki yle maça girdik benimm bilg res attı.2. defa girdik bi 5dk oynadık.yine res attı.döndüğümde masumtilki çevridışıydı.son skor 1-1 di.ne yapçam :-\ :(
tugkan6-4 RESPECTMARE
arkadaşlar masumtilki yle maça girdik benimm bilg res attı.2. defa girdik bi 5dk oynadık.yine res attı.döndüğümde masumtilki çevridışıydı.son skor 1-1 di.ne yapçam :-\ :(
napiim hamza kardeş cvp yazar mısın
kalan skor ve dakikadan devam edin kardeşim . sizi bekliyoruz . iyi şanslar ;)
SAAT 9.30 DA 5 DK BEKLE DEDİM ARKADAŞA O DA BEN SALONA GİDİYORUM GELİRİM DEDİ.HALA YOK CEVAP YAZMIYOR ONLINE AMA YOK
hamza kardeş masumtilki hala yok.napçaz.
saoll senin de ellerine saglık erken veda ettik ama olsun:)) alısamadık ilk basta
GFB_sERO : 1 - 0 : ERDOĞAN
Kolay rakipmişim dimi erdoğan :D :D
hamza kardeş masumtilki hala yok.napçaz.
senin içinde aynisi geçerli kardeşim . rakibin 10 dakika içerisinde online olmaz ise bir üst tura hükmen çıkacaksiniz
yedek yapıyım mı?
yedek kayıt yapptım hamza abi izin verirse yapalım
yedek yapıyım mı?
bence olur masumtilki yoksa senle yapiim.
maç yapmadan çıkmak istemiorum.hamza kardeş kabul ederse hemen yapalm
hopeful : 8 --- 6 : sir.safak
saol hamza abi giriyoruz biz bi de benim 125 rep var hatırlarsan
GFB_sERO : 1 - 0 : ERDOĞAN
Kolay rakipmişim dimi erdoğan :D :D
tebrikler aga ;)
Hamza bana bi ffc şamp. 2 tanede final repi borcun var aga yani 30 + 15+ 15 = 60 onu verirsen sevinirim ;)
Hamza bana bi ffc şamp. 2 tanede final repi borcun var aga yani 30 + 15+ 15 = 60 onu verirsen sevinirim ;)
tamam aga hemen veriyorum ;)
mert961 10-1 furkankirik
nadir nerdesinnnnnnnnnnnn senle işim var ne olursun acil hadi