Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: yamaha - 05 Şubat 2007, 23:03:17
-
>:(
-
bazen
okulda güzel kızlar var sebebi o yoksa dersle mersle işim olmaz.
-
SEVİYORUM OKULLADA OLMAZ OKULSUZ HİÇ OLMAZ
-
bazen
Sana katılıorm dostm kızlar olmasa okul mefta saten ;D
-
Okul sevilir mi yaw. >:(
-
sana katılıyorum kardeşim bazen şıkkını işaretledim ama okulsuz hiç olmuyo bazen sıkılıyorum dersler üst üste geliyo can sıkıcı olanlar sora sorunlar yaşanıyo insanı boğuyo ;D ama okulsuz gerçekten olmuyo :'( :'( :'(
-
aga okul bence güzel orta okulda iken fazla sevmiorudm ama lise de özellik le hemde 3.snıfta daha çok sevdim okulsuz olmuor dostlar okuldaki günlerin kıymetini okulunz dan mezun oldutkan sonra anlıcaksınız ;)..
-
aga okul bence güzel orta okulda iken fazla sevmiorudm ama lise de özellik le hemde 3.snıfta daha çok sevdim okulsuz olmuor dostlar okuldaki günlerin kıymetini okulunz dan mezun oldutkan sonra anlıcaksınız ;)..
katılıyorum o günleri aramamk için 4 yıldır lise 1im yha :D :D :D :D :D okuldan mezun olduğum gün haydee askereee :D :D :D :D :D
-
okulmuuu??? hiç işim olmaz ;D
-
okulun sevilecek bir yanı varmı yaw ;D
-
okulun sevilecek bir yanı varmı yaw ;D
var kardeşiöm oluyo bazen arkadaşlıklar ortam falan okulun en güzelleri sende yeni kayıt olmuşsun galiba aramıza hoşgeldin ;)
-
BEYLER OKULUN ANLAMI KIZLAR TABİKİ KIZLAR OLMAZSA OKUL HİÇ :D
-
katılıyorum :D :D :D
-
amet kardeşim şimdi senin kaç senen kalıyo sırf meraktan sen 3+1 okuyosun 1 hazırlık ama senin iş deişmiş baya liseler 4+0 oldu ya senin devir işinden sora nasıl oldu iş ??? ??? ???
-
amet kardeşim şimdi senin kaç senen kalıyo sırf meraktan sen 3+1 okuyosun 1 hazırlık ama senin iş deişmiş baya liseler 4+0 oldu ya senin devir işinden sora nasıl oldu iş ??? ??? ???
ben buseneyi bitirdimmi 2 yılım kalıyo hazırlık 2 yıl okudum geçtim sora 9. sınıfı buseneyle 2 yıl okuyom ;D ;D ;D bu yılıda geçtimmi kalmıcam artık inş. :D :D :D :D
-
katılıyorum :D :D :D
bende katılıyorum.
-
bazen
aynen :-\
-
yaa sen delimisin babam yaa daha pazar günüydüü tatil ne yazmış yaaaaa????? :P ::)
-
okul sewilmezmi bea...
ögretmenlerle dalga gecmek kızlara asılmak laf atmak sınıf ıcınde gırgır şamata yapmak benm favorilerım...
Zaten okulunda hababam sınıfıyız...
Giren ögretmenler isyanlarda ;D ;D ;D ;Dhehehe ;D ;D ;D ;D
-
sana katılıyorum kardeşim bazen şıkkını işaretledim ama okulsuz hiç olmuyo bazen sıkılıyorum dersler üst üste geliyo can sıkıcı olanlar sora sorunlar yaşanıyo insanı boğuyo ;D ama okulsuz gerçekten olmuyo :'( :'( :'(
çok dogru kardeşim okulu çok seviyorum ordaki ortamı hiç bişiye değişmem okuldan harunun dediği gibi mezun olunca anlıyorsun siz siz olun arkadaşlarınızla ii geçinin hele liseli olanlar o arkadaşları bi daha bi yerde bulunmuyor
-
okul iyidir yaw az kawga etmedik he bölümler arası kawga turnuvası ;D metalle-elektronik hep biz yeniyoduk yani elektronik ;D ;D
-
okul sewilmezmi bea...
ögretmenlerle dalga gecmek kızlara asılmak laf atmak sınıf ıcınde gırgır şamata yapmak benm favorilerım...
mert haklı beyler ayrıca bizim lakabımız bile war
ENES MERT = DERT ;D ;D ;D
-
okul sewilmezmi bea...
mert haklı beyler ayrıca bizim lakabımız bile war
ENES MERT = DERT ;D ;D ;D
ewt enes super di demı ogun yaa enes+mert= dert ahaha bayaa gulmustuk yaa walla yaa ne hocalar var ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
Okulu çok seviyorum kızlar falan ortam iyi de iş derslere geldi mi sevgim birden ortadan kalkıyo :D
-
Okul iyi aslında ama.ah bide şu sınavlar olmasa
-
okul o kadarda kötü değil ama kızlar olmasa hakikten çekilmeyen bir yer olurdu.hele sınav haftaları hafta sonum bile zehir oluyo.
-
hortlatalım bakalım ;D
-
Okulu çok seviyorum kızlar falan ortam iyi de iş derslere geldi mi sevgim birden ortadan kalkıyo :D
bu msj tamamen benlix aynisini anlaticaktim ama harbi öle ;)
-
;D
-
nayır bi kız var asığım onun icin gidiyomr
-
seviyorum her alanda :D :D
-
nefret ediyorum