Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 88 => Konuyu başlatan: Hamza - 06 Şubat 2007, 11:02:07
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 88 [ FFC 88 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Hamza
[email protected]
-
furkan
[email protected]
hamzaabi tilkiyle anlaştık kuralar benim
-
hakan1989
[email protected]
-
RESPECTMARE
[email protected]
-
masumtilki
[email protected]
-
furkan
[email protected]
hamza abi tilkiyi mod yazmışlar ama burda diil heralde diğer topicleri açıyım mı ben?
alt bölümü ben açmadim kardeşim . tilkiyi kimin mod yazdiğini bilmiyorum. kendisi burada yoksa sen yönetebilirsin turnuvamızı ;)
-
Turnuva 8 Kişilik mi olcak ?
-
furkan
[email protected]
hamza abi tilkiyi mod yazmışlar ama burda diil heralde diğer topicleri açıyım mı ben?
alt bölümü ben açmadim kardeşim . tilkiyi kimin mod yazdiğini bilmiyorum. kendisi burada yoksa sen yönetebilirsin turnuvamızı ;)
yok ben burdayım furkana söledim ben anlaştık kuralar benim diğer şeyler furkanın güzel bi turnuva apcaz furkanla
-
nadir_piero
[email protected] ( format çekmekten vazgeçtim turnuva bitince çekecem )
( yawf ismimim nadir_piero yap artık hamzaaaaaaa eğer sen yapamıyosan ben bir yolunu buldummmmmm ))
-
fazla katılımcı olmazsa 8lik yaparıs
-
furkan
[email protected]
yok ben burdayım furkana söledim ben anlaştık kuralar benim diğer şeyler furkanın güzel bi turnuva apcaz furkanla
KURALAR SENİN DEDİN YA OLUM :D
-
çoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyeceğiz kardeşim
-
furkan
[email protected]
LA SORNA HAYIR BENİM DEDİM YA SAHTEKAR KENDİ İSTEDİĞİNİ OKUYON İŞİNE GELMEYENİ OKUMUYON A.Q :D
-
çoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyeceğiz kardeşim
oke
-
furkan
[email protected]
kuralari kim çekiyor beyler :)
-
[11:04:19] >> sohbeti açıyom ben
[11:04:20] >> sende
[11:04:23] >> kuralalrı
[11:04:24] >> ve
[11:04:27] >> msn aderslsrini
[11:04:27] >> aç
[11:04:28] >> oke
[11:04:29] >> :D
[11:04:30] << ok
[11:04:31] >> ;)
[11:04:32] << :D
EN SON YAZDIĞIMIZ MESAJ BU SAHTEKAR :D
-
furkan
[email protected]
kuralari kim çekiyor beyler :)
BEN :D
-
Fehmi
[email protected]
-
SON 1 KAYİT BEKLİYORUZ
-
hamza kardeşim dün turnuvaya kimse olmadıgından el attım ama karıştımı bilemem. acaba dünki arkadaşlar memnun kaldımı.
eger yanlış birşey yazptıysam herkesten çok özür diliyorum.
-
( yawf ismimim nadir_piero yap artık hamzaaaaaaa eğer sen yapamıyosan ben bir yolunu buldummmmmm ))
-
KURALARI BEN ÇEKİYORUM FURKAN SON SÖZÜM BU KURALAR BENİM
-
hamza kardeşim dün turnuvaya kimse olmadıgından el attım ama karıştımı bilemem. acaba dünki arkadaşlar memnun kaldımı.
tmm kardeşim bu kadar kasma kendini
-
estağfurullah kardeşim , ne kusuru . sanirim yetkili arkadaşlarimizin işi çıkmış o sirada . senin turnuvamızla ilgilenip kuralari çekmen beni oldukça memnun etti . her şey için teşekkür ediyorum
-
TAMAM OLMAZSA ŞÖYLE YAPALIM Ç.F SENİN Y.FİNAL BENİM FİNAL SENİN :)
-
nadir , nicklerimizi değiştiremiyoruz şu anda . bu sorunu çözer çözmez kullanıcı adını nadir_piero yapacağim oke ;)
-
oldumu hamza abi
-
TAMAM OLMAZSA ŞÖYLE YAPALIM Ç.F SENİN Y.FİNAL BENİM FİNAL SENİN :)
bi kura kavgamız eksikti :D ;) :D
-
estağfurullah kardeşim , ne kusuru . sanirim yetkili arkadaşlarimizin işi çıkmış o sirada . senin turnuvamızla ilgilenip kuralari çekmen beni oldukça memnun etti . her şey için teşekkür ediyorum
ben teşekkür ederim hamzacım ne demek her zaman vazifemiz bide o kız varıd a.q kızı banlama yetkim yoktuya ta appiyi aradım ki gelsinde banlasın oda alışveriş merkezinde kızlarla dolaşıyodu. ;D :D
-
nadir , nicklerimizi değiştiremiyoruz şu anda . bu sorunu çözer çözmez kullanıcı adını nadir_piero yapacağim oke ;)
ben çözdüm bile hatta siteye süper tema editledim onları turnuvadan sonra deneyelim oke ;)
-
Hamzaaaaaaaa Abiiiiii Oldumu Şifreeeeeeeee
-
oldumu hamza abi
şifreni istediğin gibi yaptim kardeşim , tekrardan login olabilirsin . iyi eğlenceler ;)
-
Tamam Saol Abi Oldu Tşk.
-
he hakan k.bakma kızlarla dolaşıyodum şimdi o kadar kızı bırakıp bi tane kızı banlamaya gelemezdim hadi burdaki kız güsel olsa neyse ama :D
-
ben çözdüm bile hatta siteye süper tema editledim onları turnuvadan sonra deneyelim oke ;)
turnuvamız biter bitmez çıkacağim fakat akşam saat 18.00 gibi burada olurum tekrardan . o sirada sohbet yerine de yeni topic açip tüm üyelerimizin görüşlerini alarak sitemiz için yeni tema yükleyelim oke ;)
-
FURKAN SEN ÇEK ÇEYREK FİNAL KURALARINI ACIDIM SANA ÇOK İSTEDİN AL SEN ÇEK
-
turnuvamız biter bitmez çıkacağim fakat akşam saat 18.00 gibi burada olurum tekrardan . o sirada sohbet yerine de yeni topic açip tüm üyelerimizin görüşlerini alarak sitemiz için yeni tema yükleyelim oke ;)
oke
-
ben teşekkür ederim hamzacım ne demek her zaman vazifemiz bide o kız varıd a.q kızı banlama yetkim yoktuya ta appiyi aradım ki gelsinde banlasın oda alışveriş merkezinde kızlarla dolaşıyodu. ;D :D
benimde sabahleyin girme fırsatim olmadi malesef . abdullah kardeşim telefondan haber verdi bana öyle geldim . üyeliğini tamamen sildim cilvenazın :) bana kalırsa bu bir oyundu . fakat ip leri izlediğimde kimsenin adıyla uyuşmadiğini gördüm .
-
FURKAN SEN ÇEK ÇEYREK FİNAL KURALARINI ACIDIM SANA ÇOK İSTEDİN AL SEN ÇEK
bir karar verin sizde :)
-
ama hamza abi Tema Dğişsin Mi ? Ankettinde en çok değişsin çıktı ama siz yapmıyoonuz :s
-
ama hamza abi Tema Dğişsin Mi ? Ankettinde en çok değişsin çıktı ama siz yapmıyoonuz :s
bu akşam temamızı değiştireceğiz kardeşim ;)
-
YA BEYLER NEDEN BURDA KONUŞUYONUZ SOHBET BÖLÜMÜNDE KONUŞUN BURASI KAYIT ALANI HEP KARIŞIYOR BUNLAR SOHBET BÖLÜMNE GEÇELİM HADİ
-
YA BEYLER NEDEN BURDA KONUŞUYONUZ SOHBET BÖLÜMÜNDE KONUŞUN BURASI KAYIT ALANI HEP KARIŞIYOR BUNLAR SOHBET BÖLÜMNE GEÇELİM HADİ
fehmi kardeşime katiliyorum . henüz kayitlarimizda dolmadi sanirim .
SON 1 KİŞİ BEKLİYORUZ
-
-
HAMZA DÜN AÇILAN O YATAK MAÇI TOPİCİNİ BEDİRHAN YAPMAMIŞ BANA UZUN UZUN ANLATTI BEDİRHAN SUÇSUZ BEN ONU TURNUVAYA ÇAĞIRDIM ŞİMDİ KAYIT OLACAK LÜTFEN KİMSE YARGISIZ SORGUSUZ BEDİRHANA VE BAŞKA BİRİNE İFTİRA ATMASIN BÖYLE ÖNEMLİ Bİ KONU İÇİN
-
HERKESE GÜNAYDIN
-
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
HERKESE GÜNAYDIN
1.yedeksin emre
-
ben çekiyorum kayıtlar bitti
-
furkan hemen çek kuraları
-
HERKESE GÜNAYDIN
yedeklerden birinci sıradasin emre kardeşim . izlemede kal ;)
-
ben çekiyorum kayıtlar bitti
tamam kardeşim , bekliyoruz . kolay gelsin ;)
-
HERKESE GÜNAYDIN
1.yedeksin emre
EmReKe SANADA GÜNAYDIN LA SEN NERELİSİN
-
SON 1 KİŞİ BEKLİYORUZ
HAMZA ABİ BAK BU YAZININ ALTINDAKİ SADECE ŞİFREMİ BİLİYODU YANİ BEDMUN AMA GARANTİ BO SEFER VERMİYOM ÇOCUĞUN GÜNAHINI ALMIYALIM AMA SEN TEK BİLİYORDUN BEDİRHAN
-
HAMZA DÜN AÇILAN O YATAK MAÇI TOPİCİNİ BEDİRHAN YAPMAMIŞ BANA UZUN UZUN ANLATTI BEDİRHAN SUÇSUZ BEN ONU TURNUVAYA ÇAĞIRDIM ŞİMDİ KAYIT OLACAK LÜTFEN KİMSE YARGISIZ SORGUSUZ BEDİRHANA VE BAŞKA BİRİNE İFTİRA ATMASIN BÖYLE ÖNEMLİ Bİ KONU İÇİN
tamam kardeşim . zaten ipleri izlediğimde başka bir kullanıcımızla uyuşmadiğini da gördüm . bu durumda kimsenin boş yere günahini almak doğru olmaz .
-
HERKESE GÜNAYDIN
1.yedeksin emre
HERKESE GÜNAYDIN
yedeklerden birinci sıradasin emre kardeşim . izlemede kal ;)
HERKESE GÜNAYDIN
1.yedeksin emre
EmReKe SANADA GÜNAYDIN LA SEN NERELİSİN
saolun abi izlemedeyim ;)
ben istanbulluyum ;)
-
BANA BAKIN TÜM KULLANICI ARKADAŞLARR CİLVENAZ DENİLEN ÜYE BEN DEĞİLİMM TEKRAR SÖLÜYORUM BU BEN DEĞİLİM ZATEN HAMZA GÜRKAN HAKAN TUGKAN HEPSİ BANA İNANIYORR VE BENİ ÇOK İYİ TANIYORLARR BUNU YAPANDA DELİKANLICA ÇIKSIN DEDİK ÇIKMADI ŞİMDİ CİLVENAZIN BEN OLDUGUMAA İFTİRA ATANLAR DA PAHASIYLA ÖDEDİ VE DAHA ÇOK ÖDÜYECEKK O İFTİRAYI ATAN BENİM ÖZ TEYZEMİN OĞLU ÖLE NANKÖR BİRİ VE KÜFÜRLER ONA EDİLİNCE ZATEN ONDAN NEFRET EDİYORUM OTOMOTİKMEN BENİM OLDUGUMU DÜŞÜNÜYORRR HERKESİN BUNU BİLMESİNİ İSTİYORUM AYRICA HAMZANIN İPLERE BAKARAK BEN OLMADIGIMIDA BİR AN ÖNCE SİTEYE YAZSIN İSTERSE DUYURULARA YAZSINN..........
SAYGILARIMLA BEDİRHANN
-
SON 1 KİŞİ BEKLİYORUZ
HAMZA ABİ BAK BU YAZININ ALTINDAKİ SADECE ŞİFREMİ BİLİYODU YANİ BEDMUN AMA GARANTİ BO SEFER VERMİYOM ÇOCUĞUN GÜNAHINI ALMIYALIM AMA SEN TEK BİLİYORDUN BEDİRHAN
fwhmi kapat bu konuyu çok konuşuyon
-
tamam kardeşim . zaten ipleri izlediğimde başka bir kullanıcımızla uyuşmadiğini da gördüm . bu durumda kimsenin boş yere günahini almak doğru olmaz .
BENDE ÖLE DİOM
-
MSN:[email protected]
nıck:Dekvep
-
SON 1 KİŞİ BEKLİYORUZ
fwhmi kapat bu konuyu çok konuşuyon
NİE KAPATAYIM KARDEŞ DÜN 10 KİŞİYE YAKIN GELDİ DİOR BANA AN AVRAD DÜZ GEÇTİN AMA BİRİ BENİM ADIMA HERKEZE KÜFÜR EDİOR BENDE ONUN İÇNİ ARTIK BU KADAR BÜYÜTÜRÜM :@
-
BEN O KADAR DA BASİT ŞEREFSİZ BİRİ DEĞİLİM KIZ NİCKİYLE GİRİP KÜFÜR EDECEM BİDE HAMZANIN SİTESİNDE BUNU YAPMAM HAMZA DA BUNU BİLİOR...
-
2. yedeksin
-
BANA BAKIN TÜM KULLANICI ARKADAŞLARR CİLVENAZ DENİLEN ÜYE BEN DEĞİLİMM TEKRAR SÖLÜYORUM BU BEN DEĞİLİM ZATEN HAMZA GÜRKAN HAKAN TUGKAN HEPSİ BANA İNANIYORR VE BENİ ÇOK İYİ TANIYORLARR BUNU YAPANDA DELİKANLICA ÇIKSIN DEDİK ÇIKMADI ŞİMDİ CİLVENAZIN BEN OLDUGUMAA İFTİRA ATANLAR DA PAHASIYLA ÖDEDİ VE DAHA ÇOK ÖDÜYECEKK O İFTİRAYI ATAN BENİM ÖZ TEYZEMİN OĞLU ÖLE NANKÖR BİRİ VE KÜFÜRLER ONA EDİLİNCE ZATEN ONDAN NEFRET EDİYORUM OTOMOTİKMEN BENİM OLDUGUMU DÜŞÜNÜYORRR HERKESİN BUNU BİLMESİNİ İSTİYORUM AYRICA HAMZANIN İPLERE BAKARAK BEN OLMADIGIMIDA BİR AN ÖNCE SİTEYE YAZSIN İSTERSE DUYURULARA YAZSINN..........
SAYGILARIMLA BEDİRHANN
bedirhan kardeşim bunu senin yapmadiğini en başta ip adreslerine bakarak anlayabiliriz . cilvenaz ın ip adreslerini incelediğimde bu sitede bulunan hiç bir üyeyle uyuşmadiğini gördüm . bu durumda kimsenin günahini almak doğru olmaz . bu konuyu kapatip turnuvamıza dönelim isterseniz .
-
yedeklerden ikinci sıradasin kardeşim .izlemede kal sende ;)
-
SAYGILARIMLA BEDİRHANN
bedirhan kardeşim bunu senin yapmadiğini en başta ip adreslerine bakarak anlayabiliriz . cilvenaz ın ip adreslerini incelediğimde bu sitede bulunan hiç bir üyeyle uyuşmadiğini gördüm . bu durumda kimsenin günahini almak doğru olmaz . bu konuyu kapatip turnuvamıza dönelim isterseniz .
e bana girip küfür ediyor cilvenazında kimse cilvenaz kimse onun bide hep bana dior sanki çok tanıdığım biri
-
bu satten sonrada yedek olmazya neyse :D :D
sony_harun
[email protected]