HERKESE BAŞARILAR
hamza abi turnuvanın agındayım
HERKESE BAŞARILAR
hamza abi turnuvanın agındayım
hemen geliyorum kardeşim , iyi şanslar ;)
ulan hıyar malo furkan bi daha sana kura verenin bual bual bana ta nadirimi verdin a.q :Dnabıyım kuradan çıktı a.q
biz girioz fehmiyle
hamza abi internet koptu gel devam edlim
hamza abi internet koptu gel devam edlim
tamam kardeşim , turnuvamızın hamachi ağina geliyorum hemen. kalan skor ve dakikadan devam edelim oke ;)
Rakibi olmayan varmı beyler ???yok :D
masumtilki 2-0 nadirLAN NE AÇ GÖZLÜ ADAMSIN BE DAHA DK 30 GİT YAZ DEDİM SONUCU HEMEN YAZDIN SORUMLUSU BEN DİİLİM
BANA BAKIN TÜM KULLANICI ARKADAŞLARR CİLVENAZ DENİLEN ÜYE BEN DEĞİLİMM TEKRAR SÖLÜYORUM BU BEN DEĞİLİM ZATEN HAMZA GÜRKAN HAKAN TUGKAN HEPSİ BANA İNANIYORR VE BENİ ÇOK İYİ TANIYORLARR BUNU YAPANDA DELİKANLICA ÇIKSIN DEDİK ÇIKMADI ŞİMDİ CİLVENAZIN BEN OLDUGUMAA İFTİRA ATANLAR DA PAHASIYLA ÖDEDİ VE DAHA ÇOK ÖDÜYECEKK O İFTİRAYI ATAN BENİM ÖZ TEYZEMİN OĞLU ÖLE NANKÖR BİRİ VE KÜFÜRLER ONA EDİLİNCE ZATEN ONDAN NEFRET EDİYORUM OTOMOTİKMEN BENİM OLDUGUMU DÜŞÜNÜYORRR HERKESİN BUNU BİLMESİNİ İSTİYORUM AYRICA HAMZANIN İPLERE BAKARAK BEN OLMADIGIMIDA BİR AN ÖNCE SİTEYE YAZSIN İSTERSE DUYURULARA YAZSINN..........
SAYGILARIMLA BEDİRHANN
BUNU SENİ DENEMEK İÇİN YAPTIM DİLENCİ TİLKİ ... SANA YARDIMLARIN BOŞAYMIŞ DEMEK ARTIK DÜŞMANINIM SENİN KORK BENDENmasumtilki 2-0 nadirLAN NE AÇ GÖZLÜ ADAMSIN BE DAHA DK 30 GİT YAZ DEDİM SONUCU HEMEN YAZDIN SORUMLUSU BEN DİİLİM
Rakibi olmayan varmı beyler ???yok :D
FURKAN 4-3 FEHMİ
GERÇEKTEN GÜZEL MAÇ OLDU 3.0 YAPTIM İLK YARIDA 2. YARI 3.3 YAPTI SON DAKİKALARDA KAZANDIM
TEŞEKKÜR EDİYORUM MAÇ İÇİN
SAOL SERO İLK YEDEK KAYIT KİM??FURKAN 4-3 FEHMİ
GERÇEKTEN GÜZEL MAÇ OLDU 3.0 YAPTIM İLK YARIDA 2. YARI 3.3 YAPTI SON DAKİKALARDA KAZANDIM
tebrikler aga
eyw abi saol tebrikler bu arada ;)hamza 6 - 3 respectmare
ellerine sağlik kardeşim . oldukça zevkli bir maç oldu
SAOL SERO İLK YEDEK KAYIT KİM??FURKAN 4-3 FEHMİ
tebrikler aga
TBR HAMZA ABİhamza 6 - 3 respectmare
masumtilki 2-0 nadir
masumtilki 2-0 nadirMAÇ SONUCU MU BU??
saolmasumtilki 2-0 nadir
tebrikler tilki . birinci turda oldukça zorlu bir katilimcimizi elemişsin . yari finalde başarilar diliyorum kardeşim
eyw abi saol tebrikler bu arada ;)hamza 6 - 3 respectmare
TBR HAMZA ABİhamza 6 - 3 respectmare
masumtilki 2-0 nadir
ben yazıyorum şimdi yarı finali bekleyin
hakkıyla almadı o dilenci bu maçı sor ona nasıl aldığını o maçı oynamadık bizmasumtilki 2-0 nadir
tebrikler
FURKAN 4-3 FEHMİ
hamza 6 - 3 respectmare
hamza 6 - 3 respectmare
Tebrikler kardeşim