TİLKİ BİLEREK Mİ YAPIYON YA :Devet ilk turda bana nadiri verdiğin için sana kıl oldum gel hamaçiyi keseyim hemen biletini
YARIM SAATTİR MESAJ ATIYOM HAMAÇİDEN Bİ TEPKİ VER AYRICA KURA SONUCU ÖYLE ÇIKTI YAPABİLECEĞİM BİŞE YOKTİLKİ BİLEREK Mİ YAPIYON YA :Devet ilk turda bana nadiri verdiğin için sana kıl oldum gel hamaçiyi keseyim hemen biletini
hamza sizde maçınızı hemen yapında ben saat 1 de gitcem turnuvayı çabuk bitirek
hamza sizde maçınızı hemen yapında ben saat 1 de gitcem turnuvayı çabuk bitirekbu dilenci şampiyon olmasında kim olursa olsun hakkıyla 1 tane maç kazanmamıştır şimdiye kadar biz maçımızı yapmadık bu dilenciye verdim maçı
hamza sizde maçınızı hemen yapında ben saat 1 de gitcem turnuvayı çabuk bitirekbu dilenci şampiyon olmasında kim olursa olsun hakkıyla 1 tane maç kazanmamıştır şimdiye kadar biz maçımızı yapmadık bu dilenciye verdim maçı
yawf hamza 30de maç koptu ben buna denemek için git yaz olm hadi skoru dedim bi baktım 10 sn sonra yazmış siteye bende baktım maçı almak için canını verior al dedim maç senin olsun bi daha da bana msj fln yazma olay bu . ama artık maçı yapacaksınız desende oynamam ben oynasamda bi zevki kalmaz ;) boş ver sen başarılar size oynanmış kabul et maçıhamza sizde maçınızı hemen yapında ben saat 1 de gitcem turnuvayı çabuk bitirekbu dilenci şampiyon olmasında kim olursa olsun hakkıyla 1 tane maç kazanmamıştır şimdiye kadar biz maçımızı yapmadık bu dilenciye verdim maçı
gürkan kardeşim ne demek oluyor bu , oynamadiniz mi nadirle ?
benim için önemli diil hamza o dostunu kaybetti bişe olduğunda yardıma koştum ama boşa yapmşımyawf hamza 30de maç koptu ben buna denemek için git yaz olm hadi skoru dedim bi baktım 10 sn sonra yazmış siteye bende baktım maçı almak için canını verior al dedim maç senin olsun bi daha da bana msj fln yazma olay bu . ama artık maçı yapacaksınız desende oynamam ben oynasamda bi zevki kalmaz ;) boş ver sen başarılar size oynanmış kabul et maçıhamza sizde maçınızı hemen yapında ben saat 1 de gitcem turnuvayı çabuk bitirekbu dilenci şampiyon olmasında kim olursa olsun hakkıyla 1 tane maç kazanmamıştır şimdiye kadar biz maçımızı yapmadık bu dilenciye verdim maçı
gürkan kardeşim ne demek oluyor bu , oynamadiniz mi nadirle ?
HAKAN1989 2-1 HAMZA
KARDEŞİMİN ELİNE SAGLIK. ÇOK GÜZEL MAÇ OLDU.
nadir bence oyna maçını kardeşim boşuna gitmesin ;)yoq harun oynsamda zevk almam infaz edecem onu V.A.T ADINA
masumtilki 6-5 furkan
hamza abı yenı ffc acılcak mı?
nadir bundan sonra ben sana sende bana bişey yazma iyi lur böylesen kimsin lan ben sana yazayım adammı sandın kendini
kardeşim 2-1 maç sen yaznlış gördün galiba. ;D senin ne kadar güzel oynadıgını biliyorum. bende takılmıyodun bu aralar bende takılıyon diger ffc lerde seni şampiyon görmek isterim. kardeşim.
birazdan açacağim kardeşim . bir yere ayrılmayin ;)
nadir bundan sonra ben sana sende bana bişey yazma iyi lur böylesen kimsin lan ben sana yazayım adammı sandın kendini
birazdan açacağim kardeşim . bir yere ayrılmayin ;)
tamam beklıyorum.
hamza msnye gelirmisin bi senle bişey konuşcam