tüm katilimcilarimiza yari finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorum
abi furkan diil serhat olucak furkan yok ben kuzeniyim
adaş ağ ver yapalım msn geç açılıyo burada maçımızı
hamza abı beklıyorum.ekledm msn yı.
Hamza eşleşmleri değiştirme doğrusu böle aga harun gelmiyo evi aradık yok cepide çalınmış onun ondan hakan girsin hmn ilk yedek kayıt o
oynamayan olursa ben girerim
yedek kayıt:
mert961
brave_961@hotmail.com
biz nadirle giriyoruz herkese başarılar
burak kardeşim , msnden mesaj yaziyorum fakat henüz bir yanit alamadim . seni bekliyorum ?yoo yazdıkların gelmedı.ağ ver ıstersen hmn ypalım
burak kardeşim , msnden mesaj yaziyorum fakat henüz bir yanit alamadim . seni bekliyorum ?yoo yazdıkların gelmedı.ağ ver ıstersen hmn ypalım
msn adresin : burak_han12@hotmail.com değil mi kardeşim ?
evet ama hıc msn yazı gelmedı kı :S bn slm yazdım sımdı geldı mı ? bende kapalı gozukuosun.
evet ama hıc msn yazı gelmedı kı :S bn slm yazdım sımdı geldı mı ? bende kapalı gozukuosun.
sana 10 dakika önce yazdim kardeşim . gelmesi lazimdi . istersen turnuvamızın hamachi ağina gel . daha rahat olur
az önce yeni bir ağ açtim kardeşim , buraya gel istersen
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18899.0
SERHAT : 11 - 5 : SERHAT
:D :D
bune la :D ;D
:D :D tebrikler seroo ;) :D
:D :D tebrikler seroo ;) :D
Teşkürler aga sanada tbrkler ;)
yav arkadaşlar ben nadirle maça girdim ama çok kasıyor.Kasmaması için her yolu denedik olmuyor.
NADİRLE ANLAŞTIK DİYORUZ Kİİ HAMZA İLE EMREKE , NADİR İLE DE BURAKHAN EŞLEŞSİN, BİZ MAÇI BİR TÜRLÜ YAPAMADIK ÇOK KASIYOR OYNANMIYOR. :( :(
senınde elıne saglık abı 2 tane ortasahadan topum dırektn dondu bırı gırseydı daha zevklı gecerdı.Hamza 3 - 2 burakhan
ellerine sağlik burak kardeşim . oldukça zevkli bir maç oldu . tebrik ederim
hamza şu kasper konusunu programlara atarmısın yanlış yere açtım dalgınlıktan :D ;)
tebrikler serhat :D
RESPECTMARE : 3 HAKAN1989 : 2
hamza şu kasper konusunu programlara atarmısın yanlış yere açtım dalgınlıktan :D ;)
tamam kardeşim, taşiyorum hemen ;)
RESPECTMARE : 3 HAKAN1989 : 2
tebrik ederim respectmare ;)
BİZİM MAÇ NE OLACAK :(
kardeş valla bu durumda benim yapabileceğim bir şey bulunmuyor . isterseniz aranızda kura çekelim ? oke hamza en adili kura
kardeş valla bu durumda benim yapabileceğim bir şey bulunmuyor . isterseniz aranızda kura çekelim ? oke hamza en adili kura
SALDIRIN SALDIRIN :D :D :D :D
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18902.0
hamza abi yedeklerden 2 kişi alalım biri benimle eşleşsin biri de nadirle olmaz mı ???yoq ya kura çekilsin
hamza abi yedeklerden 2 kişi alalım biri benimle eşleşsin biri de nadirle olmaz mı ???
bende şans yoq ama nese ;Dhamza abi yedeklerden 2 kişi alalım biri benimle eşleşsin biri de nadirle olmaz mı ???yoq ya kura çekilsin
burak 2. krallar ligi maçımız var onu yapalımsenınde elıne saglık abı 2 tane ortasahadan topum dırektn dondu bırı gırseydı daha zevklı gecerdı.Hamza 3 - 2 burakhan
ellerine sağlik burak kardeşim . oldukça zevkli bir maç oldu . tebrik ederim
hamza abi yedeklerden 2 kişi alalım biri benimle eşleşsin biri de nadirle olmaz mı ???
kardeş o zaman yari finale 5 kişi kalmiş oluyor . bana kalırsa iyice karişir
hamza abi yedeklerden 2 kişi alalım biri benimle eşleşsin biri de nadirle olmaz mı ???yoq ya kura çekilsin
tmm abi kura çekelim ama nasıl olacak ki kura
emre kardeşimiz de kabul ediyorsa yazi tura atiyorum :)
tura : nadir
yazi : emre :)
cam aç bizde görelim :D
parayi attim beyler :)yoq söleme
sonucu söyliyim mi :D
parayi attim beyler :)yoq söleme
sonucu söyliyim mi :D
biliordum yaw emrenin çıktığını hadi grşz bbys a.q hamza elin yamuq mu tuttun yoqsa ;D
olim orda güldün o bakımdan benimde dilim sürştü satenbiliordum yaw emrenin çıktığını hadi grşz bbys a.q hamza elin yamuq mu tuttun yoqsa ;D
emrenin çıktığını söylemedim ki :D
abii :D kim çıktı söyle artıkk!!!:D :D
La hamza çok çakalsın hee msj sayhısı çoğalsın diye bekletiyon dimi bizi :D :D
La hamza çok çakalsın hee msj sayhısı çoğalsın diye bekletiyon dimi bizi :D :Dsero her dakika için bi rep silek mi hamza abiden?:D
La hamza çok çakalsın hee msj sayhısı çoğalsın diye bekletiyon dimi bizi :D :Dsero her dakika için bi rep silek mi hamza abiden?:D
La hamza çok çakalsın hee msj sayhısı çoğalsın diye bekletiyon dimi bizi :D :Dsero her dakika için bi rep silek mi hamza abiden?
Yok la kalsın sonra o sildimi bizden tam siler :D :D
:D :D doğru diyor :)
hamzaa abii hadii yavvsöle olm güle güle ;D
NADİR Mİ??
hamza rep versene bitane 6sliler indiriyoo :D >:(
hamza abi ayıboluyo ama baak bi öyle bi böyle diyonNADİR Mİ??
üzgünüm :(
hamza rep versene bitane 6sliler indiriyoo :D >:(
yoq o bi anlık sinirdi zaman geçenci arttırırım :D :D
OK herkese başarılarrr >:( >:( >:( >:( >:( >:(
varya ben son anda hamza dur olm ben yazi olayım dicektim ;D salo gibiNADİR Mİ??
OK herkese başarılarrr >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamamam.. :D :D :D
VE BEŞİKTAŞLI EMRE BİR ÜST TURA YÜKSELMİŞTİR :D
varya ben son anda hamza dur olm ben yazi olayım dicektim ;D salo gibiNADİR Mİ??
yaw hamza :'( yaw girmicem daha siteye :Dvarya ben son anda hamza dur olm ben yazi olayım dicektim ;D salo gibiNADİR Mİ??
keşke deseydin :D
yaw hamza a.q sie yaw girmicem daha siteyevarya ben son anda hamza dur olm ben yazi olayım dicektim ;D salo gibiNADİR Mİ??
keşke deseydin :D
VE BEŞİKTAŞLI EMRE BİR ÜST TURA YÜKSELMİŞTİR :D
NEEE!! OLEYY BEE!! ÜZÜLME NADİR FFC90a KATILIRSIN ARTIK
hamza abi çatlattın ama bizi hee :D
lan düzgün konuş benle konuşmayanı ne yaptığmı herkes iyi bilirVE BEŞİKTAŞLI EMRE BİR ÜST TURA YÜKSELMİŞTİR :D
NEEE!! OLEYY BEE!! ÜZÜLME NADİR FFC90a KATILIRSIN ARTIK
hamza abi çatlattın ama bizi hee :D
Hamza eşleşmler hazır aga
Hamza eşleşmler hazır aga
tamam kanka , saol . ellerine sağlik ;)