son tur ilk üç maçlari şeklinde oynanmayacak miydi ?
nasıl yani ?
ya tmm böle iyi zaten seronun final oynayacağı bellyidi
HAMZA ABİ MSNDEN O KADAR MESAJ ATTIM CEVAP VERMİYON YA CEVAP VERSENE ARTIK MSNDEN
nasıl yani ?
bir üst tura yükselen bu üç katilimcimiz arasinda mini bir lig yapılacağini saniyordum . gfb_sero ' nun diğer iki katilimcidan farkı nedir , onu anlamadim
nasıl yani ?
bir üst tura yükselen bu üç katilimcimiz arasinda mini bir lig yapılacağini saniyordum . gfb_sero ' nun diğer iki katilimcidan farkı nedir , onu anlamadim
oke abi öle yaparız
nasıl yani ?
oke abi öle yaparız
benim için farketmez kardeşim . katilimcilarimiz için uygunsa bu formatta da oynanabilir . fakat daha adil olmasi için bu üçlü arasinda mini bir lig yapılmasini uygun görüyorum
ya bana uyar bu şekil respectmare kardeş şaka niyetine demedim ben bunu gerçektende sero final oynayacak güçte ;)
tilki söyleyeceklerin bitmedi mi kardeşim ya . saat 7 den beri msnde konuşuyoruzHAMZA SEN BANA İSTEĞİM HAKKINDA KESİN BİŞEY SÖLEMEDİNKİ
tilki söyleyeceklerin bitmedi mi kardeşim ya . saat 7 den beri msnde konuşuyoruzHAMZA SEN BANA İSTEĞİM HAKKINDA KESİN BİŞEY SÖLEMEDİNKİ
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 91 İLK 3 EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . BU KARŞILAŞMALARİN SONUCUNDA ALINAN PUAN VE AVERAJLARA GÖRE FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 91 TURNUVAMIZIN BİRİNCİSİ , İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ BELLİ OLACAKTİR . KARŞILAŞMALAR TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAKTİR . FİKSTÜR AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . İSTEDİĞİNİZ MAÇTAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİMkardeşim seni yenip finale çıktım die hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba :DRESPECTMARE - GFB_SEROO
GFB_SEROO - MASUMTİLKİ
MASUMTİLKİ - RESPECTMARE
HAMZA HEMEN GEL Bİ KONUŞALIM YA 2 DAKKADA HEMEN 2 DAKKACIK HAMZA BANA 2 DAKKANI AYIRAMAZMISIN :( :( :(tilki söyleyeceklerin bitmedi mi kardeşim ya . saat 7 den beri msnde konuşuyoruzHAMZA SEN BANA İSTEĞİM HAKKINDA KESİN BİŞEY SÖLEMEDİNKİ
bu konuyu yarin konuşalim istersen . şimdi vakit kaybetmeden ffc 92 ' yi açalim diyorum ben ;)
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 91 İLK 3 EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . BU KARŞILAŞMALARİN SONUCUNDA ALINAN PUAN VE AVERAJLARA GÖRE FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 91 TURNUVAMIZIN BİRİNCİSİ , İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ BELLİ OLACAKTİR . KARŞILAŞMALAR TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAKTİR . FİKSTÜR AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . İSTEDİĞİNİZ MAÇTAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİMkardeşim seni yenip finale çıktım die hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba :DRESPECTMARE - GFB_SEROO
GFB_SEROO - MASUMTİLKİ
MASUMTİLKİ - RESPECTMARE
GFB_SEROO - MASUMTİLKİ
MASUMTİLKİ - RESPECTMARE
HAMZA 2 DAKKANI AYIRAMAZMISIN BANA :( :( :(
hamza ffc açılıcakmı
GFB_SERO : 6 - 5 : MASUMTİLKİ
Tilki maç yapmak istemedi HÜKMEN Sihirbaz 3 - 0 Tilki hamza benim 15 repi rica edeyim zahmet olmazsa ;)