Beyler siteler arası turnvuada maçlarımı nağmağlup tammadım inş. sitemzii daha yukarlara taşıyacağız
Beyler siteler arası turnvuada maçlarımı nağmağlup tammadım inş. sitemzii daha yukarlara taşıyacağızreklam yapma lan :D ;D ;D ;D
BEYLER BİRAZ OSHBET EDİN YOKAS ÇEKMEM KURALARI HAMZANIN KESİN EMRİ VARsende ikinci bi emre kadar beklicenmi yaw çek işte :D ;D ;D
BEYLER BİRAZ OSHBET EDİN YOKAS ÇEKMEM KURALARI HAMZANIN KESİN EMRİ VARsende ikinci bi emre kadar beklicenmi yaw çek işte :D ;D ;D
aga hadi herkes iyi ne muhabbeti edicez yaw çek sen :)
ya tmmda hamza abiye sen ver o zxman hesabı :D :D :D ;) ;) ;)BEYLER BİRAZ OSHBET EDİN YOKAS ÇEKMEM KURALARI HAMZANIN KESİN EMRİ VARsende ikinci bi emre kadar beklicenmi yaw çek işte :D ;D ;D
tmm hazma abiye harunla sen hesap verirsiniz yarın :D :D :DBEYLER BİRAZ OSHBET EDİN YOKAS ÇEKMEM KURALARI HAMZANIN KESİN EMRİ VARsende ikinci bi emre kadar beklicenmi yaw çek işte :D ;D ;D
hade masum çek artık ;)
Gürkan ben yatıyorum kardeşim turnuva sana emanetiyi geceler kardeşim ;)
Beyler siteler arası turnvuada maçlarımı nağmağlup tammadım inş. sitemzii daha yukarlara taşıyacağız
tebrikler kardeşim inş... ;)
Beyler siteler arası turnvuada maçlarımı nağmağlup tammadım inş. sitemzii daha yukarlara taşıyacağızreklam yapma lan :D ;D ;D ;D