Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 93 => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 07 Şubat 2007, 09:39:19
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 93 [ FFC 93 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Metehan
[email protected] agalar sohbet bölümünde msjnızın bulunması zorunludur bulunan herkesin msj atması zorunludur
-
furkan
[email protected]
mete sen mi yöneticen turnuvayı ben yönetmek istiyorum
-
KAYIT GEÇERSİZ
-
sony_harun
[email protected]
-
serhat
[email protected]
-
BARUT
[email protected]
-
BARUT
[email protected]
AMAN ALLAH'IM 5 KİŞİ OLDUK SON 3 KAYIDI BEKLİYORUZ.
-
Emre91
[email protected]
-
hadi beyler biraz daha ilgli lütfen
-
Emre91
[email protected]
SON İKİ KAYIT
-
Arkadaslar turnuvadan çekilmek zorundayım nedenini Harun kardesim biliyor merak ederseniz ona sorun
-
Arkadaslar turnuvadan çekilmek zorundayım nedenini Harun kardesim biliyor merak ederseniz ona sorun
OKE METE
METE ÇEKİLDİĞİNE GÖRE SON 3 KAYDI BEKLİYORUZ
-
Burqi
[email protected]
-
respectmare
[email protected]
-
SON 1 KAYIT
-
HERKESE GÜNAYDIN :)
beşiktaşlı emre
[email protected]
-
mert961
[email protected]
-
mert
turnuvayı 8 kişilik yaparsak 1.yedeksin kardeşim izlemede kal
-
16 yapalım yaw:D
-
16 yapalım yaw:D
walla 16 yapmaya karar verirsek hamza ölen 2 de gelcekya o bile katılır ona aga kayıtlar dolamz yane demek istedigim :D ;D ;D ;D
-
HERKESE GÜNAYDIN :)
beşiktaşlı emre
[email protected]
AS KAYITLARIMIZ SONA ERMİŞTİR
-
oke halen neyi bekliyoz ankette 8 kişilik playoff denio başlayalım artık ;)
-
harunakgul
[email protected]
-
metehan isimler ve msn adreslerini ben ayarlaya bilirmiyim??
-
METE YOK ŞİMDİ EMRE SEN İSİMLER VE MSN LERİ YAP
BEN KURALARI ÇEKİYORM
-
tmm abi saol
-
masumtilki
[email protected]