Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: HaruN - 07 Şubat 2007, 10:59:41
-
hamza beni sitede herkes bilir ama gene tanıtıyım kendimi
adım:harun
soyadım:abuşka
yaşım:17
daha önce hiçbi sitede mod olmadım ama yapabilrim modluk bu siteyi çok sevdigim için mod olmak sitiorum
fifa 07 turnuvalarında olmak istiorum turnuva yetkilisi gibi bişi
inş.edersiniz
-
ben zaten bugüne kadar başvuru yapmadığına şaşırmıştım 2015 msj 633 rep sayısız şampiyonluk
DAHA NE OLSUN HAMZA ABİ
-
ben zaten bugüne kadar başvuru yapmadığına şaşırmıştım 2015 msj 633 rep sayısız şampiyonluk
DAHA NE OLSUN HAMZA ABİ
saol kardeşim ;) :D
-
başvurunu hiç tereddüt etmeden kabul ediyorum kardeşim . detaylari saat 14.00 gibi msnden konuşalim istersen . şimdi çıkmam gerekiyor malesef
-
başvurunu hiç tereddüt etmeden kabul ediyorum kardeşim . detaylari saat 14.00 gibi msnden konuşalim istersen . şimdi çıkmam gerekiyor malesef
tamam kardeşim saol kabul ettigin için öglen knşruz detayları ;)
-
tamam kardeşim , şimdiden hayırlı olsun ;)
-
tamam kardeşim , şimdiden hayırlı olsun ;)
ok saolasın ;)
-
sitemizinde yeni modlarından way be uzun zamandır bende bekliyodum ne zmn başvuracak die şimdiymiş
hayırlı olsun kardeşim ;)
-
sitemizinde yeni modlarından way be uzun zamandır bende bekliyodum ne zmn başvuracak die şimdiymiş
hayırlı olsun kardeşim ;)
saolasın kardeşim
-
:DHAYIRLI OLSUN HARUN BİZE DE Bİ REP ATARSIN ARTIK
-
:DHAYIRLI OLSUN HARUN BİZE DE Bİ REP ATARSIN ARTIK
1 rep verim senimi kırıcam :D ;D ;D ;
-
HAYIRLI OLSUN SONY
-
HAYIRLI OLSUN SONY
saol kardeşim
-
HAYIRLI OLSUN SONY
saol kardeşim
eyvallahda senden mod oolurmu o konuda kararsızım :D
-
HAYIRLI OLSUN SONY
saol kardeşim
olur aga neden olamsın yaw ;D :D :D
-
HAYIRLI OLSUN SONY
saol kardeşim
olur aga neden olamsın yaw ;D :D :D
senden olduysa harundan hayli hayli olur ;) :D :D şaka bir yani masum da ii moddur :D
-
evet yaw benim masumçocuktan neyim eksik çokmu gaddar görünürm bende masumum yaw ;D :D :D :D ;D
-
evet yaw benim masumçocuktan neyim eksik çokmu gaddar görünürm bende masumum yaw ;D :D :D :D ;D
:D :D :D
-
Hayırlı olsun Sony.Senden ii mod olur.
-
Seni masum seni ;D ;D
-
Hayırlı olsun Sony.Senden ii mod olur.
saol kardeşim
-
Harun ben sana ne dedim
-
Harun ben sana ne dedim
haklısın ;)
-
Yok be harundan hiç bişe olmaz :D :D :D
-
Yok be harundan hiç bişe olmaz :D :D :D
olur la neden olmasın kanka meslektaş olduk işte daha ne istiorsn eskiden kankaydık şimdi meslektaş kanka olduk :D ;D ;D :D
-
çooooooooook tebrik ederim.abi inşallah bi gün sen de co-admin olursun.(appiah_4 abi bırakınca(tabi inşallah bırakmaz ama sende olursun)
-
hamza abi harundan gaza geldim ben de turnuva yetkilisi olmak istiyorum ne diyorsun cevabını bekliyorum
-
harun bütün gün online hem gün içinde daha çok ffc açılır
-
hamza abi harundan gaza geldim ben de turnuva yetkilisi olmak istiyorum ne diyorsun cevabını bekliyorum
tamam kardeşim , seni de turnuva yetkilisi yapiyorum . ayrıntılari msnden konuşabiliriz . yeni rütben hayırlı olsun ;)
-
hayırlı olsun genç