Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Nightmare - 07 Şubat 2007, 13:24:42
-
Arkadaşlar bilginiz gibi perşembe günü KURTLAR VADİSİ TERÖR adlı dizi yayına giriyor bu dizi sizce izlenirme izlenmez mi ?
-
Bence İzlenir ;)
-
http://www.kurtlarvadisi.com/
1.bölüm fragmanıda burda izleyin öle karar verin ;)
-
walla ben eskidende izlirodm k.vafisini ilk bölümden beri şmdide izlicem izlenir
-
walla ben eskidende izlirodm k.vafisini ilk bölümden beri şmdide izlicem izlenir
aynen ;)
-
tabiki izlenir.bende izleyecem ama dizinin açacağı sorunlarıda düşünmek lazım.
-
İzlenir bence.
-
yok be kardeşim ne sorunu onlar kuruntu insanlara gerçekleri göstermeye çalışan insanlara atılan çamurlar ;)
-
yok be kardeşim ne sorunu onlar kuruntu insanlara gerçekleri göstermeye çalışan insanlara atılan çamurlar ;)
ağzına sağlık iyi söylemişsin bencede gerçekleri göstermeye çalışan insanlara atılan çamurdur.
walla ben izlerim kurtlar vadisini ;D zaten türkiyedekilerin çoğu izler. banane bende izliycem bende bende ;D ;D
-
ağzına sağlık iyi söylemişsin bencede gerçekleri göstermeye çalışan insanlara atılan çamurdur.
walla ben izlerim kurtlar vadisini ;D zaten türkiyedekilerin çoğu izler. banane bende izliycem bende bende ;D ;D
:D :D :D
-
walla vadi başladı hadi hayırlısı :D ;)
-
Banane yaw ne hali varsa görsün ;D hayatta işim olmaz palavra bunlar ;D
-
Banane yaw ne hali varsa görsün ;D hayatta işim olmaz palavra bunlar ;D
hade yaw sen ne anlarsın hokkabaz :D :D :D
-
kardeş dizinin en fanatiği benimdir belkide aranızda fakat diziden sonra neler olacağını görüyorum.ülke insanlarına kürt düşmanlığı aşılanacak bu diziyle.
-
kardeş dizinin en fanatiği benimdir belkide aranızda fakat diziden sonra neler olacağını görüyorum.ülke insanlarına kürt düşmanlığı aşılanacak bu diziyle.
dizi de gerçekler anlatılmak isteniyor dün izledim. ama malesef bu diziye tepki çok gelir ve kaldırırlar diziyi...
-
gerçek dediğiniz ne.gerçek böyle anlatıldığı kadar basit değil.derin devlet kavramının türklerde nasıl oluştuğunu bi araştırın bakıyım.ne çıkacak karşınıza.dizide anlatıldığı gibimiymiş
-
bence izlenir cunku turkıyenın bır gerceği olan teror olayını konu işliyo
-
kesinlikle izlenir ;)
-
gerçek dediğiniz ne.gerçek böyle anlatıldığı kadar basit değil.derin devlet kavramının türklerde nasıl oluştuğunu bi araştırın bakıyım.ne çıkacak karşınıza.dizide anlatıldığı gibimiymiş
MİLLİYETÇİLİK
-
valla agalar ben gerçek diye türkiye ye bu kadar zarar veren terörü kastedmek istemiştim. yalan mı....... işte dizide terörü anlatıyo
-
nie izlenesin canım bal gibide izlenir.
-
valla agalar ben gerçek diye türkiye ye bu kadar zarar veren terörü kastedmek istemiştim. yalan mı....... işte dizide terörü anlatıyo
haklısın kardeşim ;)
-
izlenirdi ama kapandi :( :( :( :( :(:(