a grubu ik maçımı kimle yapayım
hımm... doru kardeşim açiorum msnemi sen bana msj atarsına grubu ik maçımı kimle yapayım
harun kardeşim istersen önce senle yapalim , hem modluk konusunu konuşmuş oluruz oke ;)
hımm... doru kardeşim açiorum msnemi sen bana msj atarsına grubu ik maçımı kimle yapayım
harun kardeşim istersen önce senle yapalim , hem modluk konusunu konuşmuş oluruz oke ;)
Respect msne gel yapalım istersen ;)
hamza abi mnsye gelirmisin benim konuyuda konuşuruz olurmuy hemen konuşalım ebn saat 7 gibi çıkabilirim büüyk ihtimalle hemne gel oke bekliyorum ;)
tüm katılımcılara başarılarsaol kardeşim sanada başarılar
ben turnuvaya katılmadımtüm katılımcılara başarılarsaol kardeşim sanada başarılar
aa doru sen katılmamışsın ama olsn aga bu sitede lig ler var başka turnuvalar var başarılı olucagın daha çok turnuva var onlara say istersen :)ben turnuvaya katılmadımtüm katılımcılara başarılarsaol kardeşim sanada başarılar
heralde hayatta başarılar dilemek istedin saol o zaman
:D
BARUT: 4 - 3 : AMETT
AMETT KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM SON DERECE GÜZEL BİR MAÇ ÇIKARDI..
tüm katılımcılara başarılar
hamza dier ikisi maçını bitimiş biz daha giricez :D ;D :D :D
RESPECTMARE : 5 SİHİRBAZ : 1
ii maçtı ;)
RESPECTMARE : 5 SİHİRBAZ : 1
ii maçtı ;)
tebrikler kardeşim ;)
hamza ordamısın ya msnden gitti nbirden cevap yazmıyon
tebrikler barut ;)
tebrikler barut ;)
sağol Hamza senle de yapalım maçımızı ben msn deyim
sony_harun:3 amet:0
saol kardeşim bende seni tebrik ederimsony_harun:3 amet:0
trbrkler harun
okeevet saol furkan ;)
hayırlı olsun bu arada tırnuva yetkilisi olmuşsun
sony_harun:3 amet:0
tamam kardeşim ii şanslarsony_harun:3 amet:0
tebrikler kardeşim , ben şimdi barutla giriyorum . ardindan senle yapalim oke ;)
sony_harun : 3 - 0 : amett 30 dk oynandıevet kardeşim sen bana açıklama yapıcam dedin die ben bişi yazmadım sadeceskor yazdım
yha arkadaşlar kusura bakmayın maçın ilk 15 dkkası sanırım oyun benim kontrolümün altında gibi gidiyodu ve atakalrım vardı 15 dk içeriside bir atakta kaleciyle karşı karşıya iken oyuncan çıktımı attımı bilmiyorum nbe olduğunu bilmediğim için harun kardşeimin üstünede atmak istemiyorum o çıktı demiyorum kaleciyle karşı karşıya pozisyondeyken yundan atmasımı çıkılmasımı bilmiyom ama kafamı karıştırdı çünkü daha önce çok kez böle karşı karşıya kaldım ve kimseye güvenim kalmadı bilmenizi isterim o dkkikada çıkıldığın bende ne konsantre kalıyo ne bişey maça odaklanmış iken herşey bozuluyo bu benim sinirlerimi bozdu ve 3tane gol yedim dah sonra ben çıktım oyuından harun kardşeimle arkadaşlığımızı bozmucak b şekilde tartıştık beni anladığını sanıyorum onunda kimseye güvenmiyorum inanmıyorum arkadşalar kusura bakmayın bu fifa için herşeyi yapıcak insnalar burda olduğu için böle oluyo özürdilerim harun kardeşim yapmamış olabilirsin belki emin konuşmiim ama sıkıldım bu durumlardan herkese başarılar. zaten çıkmaıyorum 3ünüz oynarsınız ;)
b grubu
nightmare : 4 - 1 : mansiz
SİHİRBAZ 6 - 5 oltan dk 90 da 2 gol atarak maçı aldım süper bi maçtı eline sağlık oltan ;)
evet beyler haklısınız ben çıkmam
ayrıca amet beni 1-0 yenmiordu bile 0-0 dı sadece gole gidiordu
biz mansiz26 ile maça giriyoruz ;)
3.sayfayı okursan anlarsın kardeşim ;)oke
HAMZA 4 - 3 BARUTtebrikler hamza
ELLERİNE SAĞLİK BARUT KARDEŞİM . OLDUKÇA ZEVKLİ BİR MAÇ OLDU . ÖZELLİKLE OYUNUN SON DAKİKALARİ ÇOK HEYECANLI GEÇTİ . OYNADİĞİN GÜZEL FUTBOLDAN ÖTÜRÜ SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM
SİHİRBAZ 6 - 5 oltan dk 90 da 2 gol atarak maçı aldım süper bi maçtı eline sağlık oltan ;)
siz örgütü kurmuşsunuz birde ben illa harun çıktı diye bişeyde sölemedim diğer arkadaşlar burada olanlara çok güveniyolar inş. bu güvenleri aksine çıkmaz
HAMZA 4 - 3 BARUTtebrikler hamza
ELLERİNE SAĞLİK BARUT KARDEŞİM . OLDUKÇA ZEVKLİ BİR MAÇ OLDU . ÖZELLİKLE OYUNUN SON DAKİKALARİ ÇOK HEYECANLI GEÇTİ . OYNADİĞİN GÜZEL FUTBOLDAN ÖTÜRÜ SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM
HAMZA 4 - 3 BARUT
HAMZA 4 - 3 BARUT
RESPECTMARE :4 MANSİZ26 : 1
siz örgütü kurmuşsunuz birde ben illa harun çıktı diye bişeyde sölemedim diğer arkadaşlar burada olanlara çok güveniyolar inş. bu güvenleri aksine çıkmaz
abi ne örgütü yaw :D :D :D ;)
tamam ama şu anda ufak bi sorun var sanırm ahmetle aramda benim çıktıgımı düşünüyor galiba :(HAMZA 4 - 3 BARUTtebrikler hamza
saol kardeşim , senle de oynayalim mi hemen
HAMZA 4 - 3 BARUT
Tebrik ederim..
biz mansiz26 ile maça giriyoruz ;)
tamam ama şu anda ufak bi sorun var sanırm ahmetle aramda benim çıktıgımı düşünüyor galiba :(HAMZA 4 - 3 BARUTtebrikler hamza
hmza ilemi yapayım barutmlamı ???
tamam o zaman saol tebrik ettigin için ben bi bakkala gidip geliorm 3 dakika ;)tamam ama şu anda ufak bi sorun var sanırm ahmetle aramda benim çıktıgımı düşünüyor galiba :(HAMZA 4 - 3 BARUTtebrikler hamza
kesin çıktın demiyorum kardeşim nese arkadşalar konuyu kapatalım isterseniz kusura bakmayın olan oldu tebrikler sony zaten sen kazanıcaktın ozmanki sinrimi yenemedim oke ;) kesin en çıktın diye bişey sölemedim konuşmalarımızda ;)
sen barutla gir istersen kardeşim . benim pes 4 turnuvasinda rakibim gelmiş . onla yapayim hemen oke
10 dakkaya buradayimdir ;)
hamza aga ganyan78 le maçınızı yapın aga bu akşam son oynama tarihi olsa gerek
ganyan kardeşim hamachide takılıyo ;) ;)
sen barutla gir istersen kardeşim . benim pes 4 turnuvasinda rakibim gelmiş . onla yapayim hemen oke
10 dakkaya buradayimdir ;)
hamza sora yaparsın gel maçı yapak
HAMZA ABİ SANA PM ATTTIM LÜTFEN OKU VE CVP YAZ LÜTFEN BAK
SİHİRBAZ 5 - 2 MANSİZ26 tbr kardeş güzel maçtı ;)
HAMZA ABİ SANA PM ATTTIM LÜTFEN OKU VE CVP YAZ LÜTFEN BAK
cevabımı verdim kardeşim . bakabilirsin ;)
benle barut maça girioruz arkadaşlar
HAMZA ABİ MSN YE GELİRSEN AYRILTI Bİ BİÇİMDE KONUŞCAZ TABİ ARTIK BENİ ÖNEMSİYORSAN
bizde şimdi hamzayla giricez hamzak ardeşim namaz kılmaya gitti gelicek birazdan giricez ;)
Maçını yapamyan varmı beyler
Maçını yapamyan varmı beyleryok sero açıkta kaldın aga sen :D :D
beyler bu arada sero kardeşim siteler arasında 4 de 4 yapmıştıya bi müjdede benden olsn bende şu ana akdar hiç maç yapmamıştım ama bugün iki maç yaptım ikisinide aldım kardeşlerim 2 maçım kaldı bende 2 de 2 yaptım inşallah sitemizi daha ii noktalara getircez
saol kardeşim ama seroyuda tebrik edin sonuçta o da 4 de 4 yaptı ben serhat kardeişimi tebrik ediorum ;)beyler bu arada sero kardeşim siteler arasında 4 de 4 yapmıştıya bi müjdede benden olsn bende şu ana akdar hiç maç yapmamıştım ama bugün iki maç yaptım ikisinide aldım kardeşlerim 2 maçım kaldı bende 2 de 2 yaptım inşallah sitemizi daha ii noktalara getircez
tbrkler ;)
tbr harun kardeşim bende sitedeki en iyi 3 oyuncudan biri olan 78eagleyi 4-1 le geçtim birde beraberliğim var namağlup olarak grup maçlarımı tamamlicam inş. site halinde şampiyonuz içiniz rahat olsun ;)
HAMZA ABİ PM ATTIM O KONU DIŞINDA BAKARSAN SEVİNİRİM SİTE İLE İLGİLİ OK
baktim kardeşim , haber vermen iyi oldu saol ;)
yarı finalleri çekiyomusunuz kardeşim ??? ;)
SEN SAOL AGAM BEN SATEN SİZİN HABERCİNİZ OLCAM DEMİŞTİM ARAMIZ KÖTÜDE OLSA ESKİ GÜNLERİN HATRINA ;)
grup maçlari tamamlandi sanirim ,
a grubundan bir üst tura ;
sony_harun 6 puanla
ve hamza 4 puanla yükseliyor
barut 3 puanda , amet ise 1 puanda kaliyor
b grubunu takip edemedim . oranda da sihirbaz ile respectmare yükseldi değil mi
HAMZA ABİ BU ARADA 110. TURNUVA HAKKINDA PM ATTIM Bİ BAKARMISIN
grup maçlari tamamlandi sanirim ,
a grubundan bir üst tura ;
sony_harun 6 puanla
ve hamza 4 puanla yükseliyor
barut 3 puanda , amet ise 1 puanda kaliyor
b grubunu takip edemedim . oranda da sihirbaz ile respectmare yükseldi değil mi
eet kardeşim respectmare 9 puan sihirbaz 6 puan diyerleri 0 puan
SEN SAOL AGAM BEN SATEN SİZİN HABERCİNİZ OLCAM DEMİŞTİM ARAMIZ KÖTÜDE OLSA ESKİ GÜNLERİN HATRINA ;)
aramızın kötü olduğunu da nerden çıkardin :)