Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: YuRY - 07 Şubat 2007, 19:02:35
-
BEYLER FORUMLARARASI TURNUVA İÇİN VERİLEN SONGÜN 2 GÜN SONRA VE ŞUAN OYUNSİTENİZ 3. SIRADA HEMEN YAPIN YOKSA ÇIKAMIYACAKSINIZ
http://www.bestfifa.com/forum/index.php?topic=1605.0
-
ama maçlarınız eksik ???
-
Hamza ben üstüme düşeni yaptım 4 maçımıda nağmağlup tamamladım . Ama birazda siz özen gösterin yaw
-
aga bende şu anda akdar 2 taen yaptım bende 2 sinide yendim ama dier iki rakip açıorlar iki gün içersinde inş karşışarıız
-
aga bende şu anda akdar 2 taen yaptım bende 2 sinide yendim ama dier iki rakip açıorlar iki gün içersinde inş karşışarıız
tbrkler kardeşim
-
tbrkler kardeşim
saol kardeşim 3 oldu 3 te 3 az önce bi maç daha yaptım ;)
-
hepinize başarılar yürüyün kardeşlerim kimse tutamaz sizi ;) ;) ;)
-
arkadaşlar rapper ortalıkta yok ne olucak ???
-
Hamza ben üstüme düşeni yaptım 4 maçımıda nağmağlup tamamladım . Ama birazda siz özen gösterin yaw
helal olsun kardeşim . birinci turda dörtte dört yaparak sitemizi adına yakişir bir şekilde temsil ettin . seni gönülden kutluyorum . benimde oynanmayan üç karşılaşmam kaldi . bunlardan bir tanesini 10 dakika sonra bigsexykn ile yapacağim . ardindan bu akşam yılmazb ile 20.00 sularinda yapmamiz konusunda anlaştik . umarim bu turnuvadan alnımızın akıyla çıkıp hak ettiğimiz birinciliği elde edeceğiz .
-
evet , reaper uzun süredir ortalarda gözükmüyor . bu durumda oynanmayan karşılaşmalari hükmen sayilabilir . isterseniz yerine başkasini alalim .
-
evet , reaper uzun süredir ortalarda gözükmüyor . bu durumda oynanmayan karşılaşmalari hükmen sayilabilir . isterseniz yerine başkasini alalim .
reaper bi akrabasındaıymış yarın eve dönücekmiş
-
reaper bi akrabasındaıymış yarın eve dönücekmiş
haber vermen iyi oldu kardeşim , saol ;)
-
Hamza yarın son gün rapper gelip maçlarını bitirebilicekmi acaba eğer bitiremesse hükmen olucak eğer istersen birini seçelim şimdiden hemen başlasın maçlara olmazsa rapper gelince dewam eder.Nasıl yapalım?
-
inş gelir beylr bu maçların puan tablosu hngi sitede ?
-
bestfifa.com ;)
-
bestfifa.com ;)
eyw saol ;)
-
beyler reaper 'ın online olmamasi üzerine kendisinin tüm maçlarini hükmen 3-0 saymişlar . bana kalırsa yarını beklemeden reaper yerine başka birini alalim bu siteden . oyunsitenizi adına yakişir bir şekilde temsil edeceğine inanan biri var mi aranızda
-
:D :Dbeen
-
beyler reaper 'ın online olmamasi üzerine kendisinin tüm maçlarini hükmen 3-0 saymişlar . bana kalırsa yarını beklemeden reaper yerine başka birini alalim bu siteden . oyunsitenizi adına yakişir bir şekilde temsil edeceğine inanan biri var mi aranızda
respectmare girsin bence aga ;)
-
ayıp ediyon sero
respectmare girsin bence aga ;)
-
ilk yedek ben denilmiştim hamza kardeş.
-
reaperla ben yaptım maçımı almanıza gerenk yoq
maç sonucu
nadirkral[forumaslan.tk](turnuva şampiyonu , grup 1.si] 6-2 reaper [oyunsiteniz.com]