MASUMTİLKİ BEN 5-10 DK YE GELİYOM MSN AÇIK..tmm kardeim msnde bekliyorum ;)
harun ben barutla maça giriyomtamam kardeşim ii şanslar ;)
BEDİRHAN 6-4 SCARY_MAN
Arkadaşlar Bu Rakibim Sorun çıkarıyorr Bana 10 Dk. Yapmıssın Diyorrr :D
BEDİRHAN 6-4 SCARY_MAN
Arkadaşlar Bu Rakibim Sorun çıkarıyorr Bana 10 Dk. Yapmıssın Diyorrr :D
takma kafana tebrkler :D ;)
EVT BEYLER 10DK LIK YAPTI MACIN AYARINI!
VE OYUNA GIRER GIRMES GAME SETTINGE GIRIP AYARLARLA OYNADI! VEDE OKADAR KASTIKI ONUN GOLLERININ GOL OLDUGUNU 3-4 SANIYE SONRA GORDUM! MACIN TEKRARINI ISTIYORUM!
dene istersen cidden sabit bir dksı var :D
megget 9-7 ergin67
ellerine sağlık arkadaşın
Sony_Harun: 5 Devil:3
çok gol kaçırdım ama harun arkadaşımı tebrik ediyorum....
ve üst turlarda başarılar diliyorum
masumtilki 4-3 barut
VE OYUNA GIRER GIRMES GAME SETTINGE GIRIP AYARLARLA OYNADI! VEDE OKADAR KASTIKI ONUN GOLLERININ GOL OLDUGUNU 3-4 SANIYE SONRA GORDUM! MACIN TEKRARINI ISTIYORUM!
:D :D :D kardeşim maç içerisinde dakika deyişmez
harun ya msn den yada burdan bı karar ver adam oyun ayarları ıle oynadı ve macı 10dk yaptı!
normalde 6dk degılmı?
maç tkrr ı ıstıyorum
harun ya msn den yada burdan bı karar ver adam oyun ayarları ıle oynadı ve macı 10dk yaptı!
normalde 6dk degılmı?
maç tkrr ı ıstıyorum
ben maç ıcerısınde degıstırdı demedımkı saten!
maça gırmeden degıstırdı!
10dk lık gırdı!
gırdıkten sonra game settınge gırdı orda ne yaptıgını bılmyorum'
BEYLER SCARY VE BEDİRHAN SİZE DİYORUM LÜTFEN MSNYE GELİN HARUN BEN SCARY VE BEDİRHAN DÖRDÜMÜZ KONUŞALIM SCARY SENDE BENİ ENGELLEMİŞTİN KALDIR ENGELİ LÜTFEN KONUŞALIM BU KONUYU TABİ İSTİYOSANIZ;)
Ya Scary oyun içinde oyunun zamanı deiştirilmiyoor.
beyler hazır burda beklenirken bende bi kahvaltı yapıcam 10 dakkaya geliorm bi durum olursa bu sürede masumtilki ilgilenir
beyler hazır burda beklenirken bende bi kahvaltı yapıcam 10 dakkaya geliorm bi durum olursa bu sürede masumtilki ilgilenirTMM KARDEŞİM AFİYET OLSUN
SCARY SENDE UZATMA KONUYU CİDDİ OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ ZATEN EĞER ÇOĞUNLUĞUN KARARINA UYSAK ŞUAN BEDİRHAN YARI FİNALDEYDİ SANA GÜVENDİĞİMİZ İÇİN MAÇI TEKRARLATIYORUZ İYİ OLAN KAZANIR UMARIM SERT KONUŞARAK SANA OLAN GÜVENİMİZİ SARSMANeyine Güveniyorsunn Adamın neyineee :@
scary-4 bedırhan-2
adalet yerını buldu..
S.a herkese günaydın arkadaşlar,
FFC 100 ne zaman açılacak, bildiğimiz bi günde açılsın ki kaçırmayalım, bence yarın açılsa daha uygun olur, hem cuma günü :) ve akşam açılsa daha ii olur!! 8)