Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 97 => Konuyu başlatan: HaruN - 08 Şubat 2007, 13:09:08
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 97 [ FFC 97 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
sony_harun
[email protected]
-
big sexy
[email protected]
-
respectmare
[email protected]
-
Hamza
[email protected]
-
Appiah_4
-
SİZE BAŞARILAR ARKADAŞLAR, turnuvaya çok katılmak istiyorum ama.ACİL İŞİM VAR :( :( :(
-
-
devil
[email protected]
-
BARUT
[email protected]
-
SİZE BAŞARILAR ARKADAŞLAR, turnuvaya çok katılmak istiyorum ama.ACİL İŞİM VAR :( :( :(
saol kardeşim ,başka sefere inşallah ;)
-
aynen kardeş benim de dershane war a.q
nese herkese başarılar......
-
sihirbaz
felony1907@hot
-
Appiah_4
msni niye yazmiyon aga :)
-
sihirbaz
felony1907@hot
1.YEDEKSİN KARDEŞİM NE YAPCAGINI BİLİYOSUN :D ;)
-
hamza as kayıtlar doldu heralde kaç kişilik olacak ??
-
sihirbaz
felony1907@hot
yedeklerden birinci sıradasin kardeşim . izlemede kal ;)
-
HAMZA ABİ BU BÖLÜM SÜPER MODLUĞUMDA KENDİ AÇTIĞIM İLK BÖLÜM GÜZEL Bİ TURNUVA OLUR UMARIM :D :D :D ;) ;) ;)
-
bana kalırsa 8 kişilik play - off usulüne göre düzenleyelim . çünkü bu gün içerisinde ffc 98 ve ffc 99 ' u da açmak durumundayiz . yarın sabah ffc 100 ' ü açacağiz
-
respectmare arkadaşımız kuraları çekiyor
-
HAMZA ABİ BU BÖLÜM SÜPER MODLUĞUMDA KENDİ AÇTIĞIM İLK BÖLÜM GÜZEL Bİ TURNUVA OLUR UMARIM :D :D :D ;) ;) ;)
ellerine sağlik tilki , umarim zevkli bir turnuva olur . hepinize başarilar diliyorum
-
bana kalırsa 8 kişilik play - off usulüne göre düzenleyelim . çünkü bu gün içerisinde ffc 98 ve ffc 99 ' u da açmak durumundayiz . yarın sabah ffc 100 ' ü açacağiz
evet 8 kişilik olsun
-
ellerine sağlik tilki , umarim zevkli bir turnuva olur . hepinize başarilar diliyorum
SOAL HAMZA ABİ BEN KAÇIYORUM HADİ BY ;)
-
respectmare arkadaşımız kuraları çekiyor
ÇEKSİN BAKALIM KİM ŞAMPİYON OLACAK :D
-
bunu ben açtım ama neyse :-\ :-\
-
evet 8 kişilik olsun
turnuvamızın 8 kişilik play - off usulüne göre düzenlenmesine karar verilmiştir
respectmare şu anda eşleşmeleri belirlemektedir
-
hemşo senle krallar ligi maçımız var yapalım onu ;)
-
HAYIR APPİ BUNU BEN AÇTIM BENN FFC97 Yİ AÇIYORDUM AYNI ANDA SENDE AÇMIŞSIN GALİBA SONRA BAKTIM 2 TANE SENİN AÇTIĞINI SİLDİM :D :D :D BEN BÖLÜMÜ AÇACAĞIMI FFC 96DA BİLDİRMİŞTİM ZATEN BUNU BENİM AÇTIĞIMI NERDEN BİLDİĞİMİ SORARSAN HARUNU MOD YAZMIŞTIM ORDAN TANIDIM :D BİDE SEN KENDİ AÇTIĞINDA GALİBA HEMEN KAYITLARIDA AÇMIŞSIN
-
tilki kendi açtiğini zannetmiş galiba :D
-
HAYIR HAMZA YUKARDA ANLATTIM OKUSANA
-
tamam kardeşim , gördüm ;)
-
tamam kardeşim , gördüm ;)
HAMZA ABİ O KADAR CAHİL DEĞİLİM ZATEN KENDİ AÇTIĞIMI ZANNEDECEK KADAR CAHİL DEİLİM BOŞUNA TİLKİ DEĞİLİM BEN BİZ TİLKİLER ÇOK ZEKİYİZDİR :D
-
önce ben açtım sonra baktım bi tane daha açılmış sonra baktım benimkisi silindi. neyse yaw sie e
-
DİEGO17
[email protected]
-
DİEGO17
[email protected]
yedeklerden ikinci sıradasin kardeşim . izlemede kal ;)
-
DİEGO17
[email protected]
yedeklerden ikinci sıradasin kardeşim . izlemede kal ;)
tmm kardeşim ben saat 4 e kadar burdayım inş alırsınız bekliyorum