sir bu aga gel Appiah_4 şifre: 1234 bekliom hadiaga bu ag hata verdı gıremedım
BARUT : 1 - 0 :CRASH
Appiah_4 4-2 Sir_Şafak
güsel maçtı
Appiah_4 4-2 Sir_Şafak
güsel maçtı
tebrikler barut ;)
amett : 5 - 2 : sony_harun
tebrikler harun ii maçtı ve benim açımdan oldukça heyecanlı ve gerilimliydi :)
sihirbaz kardeşimiz msnden cevap vermiyor...
hamza sihirbaz cevap vermiyomuş 1. yedek furkan dı deilmi
RESPECTMARE : 6 ERGİN67: 0
60.dakikada baglantı koptu arkadaş devam etmek istemedi bende anlayışla karşıladım
tebrik ederim amet kardeşim . oldukça güzel bir başlangiç yaptin . bu gün formundasin sanirim ;)
tebrik ederim amet kardeşim . oldukça güzel bir başlangiç yaptin . bu gün formundasin sanirim ;)
sağol respectmare ve hazma kardeşim galiba bugün günümdeyim oldukça ii bir maç çıkardım çok attım bi okadarda kaçırdım harun kardşeimde aynı şekilde ii maç oldu inş. devamını getirririm ;D
amett : 5 - 2 : sony_haruntebrikler amet kardeş gaiba yagmurun azizligne ugradım :)
BİG SEXY:3-1:MALATYALI
HAMZA MSNDE BEKLİYORUM
amett : 5 - 2 : sony_haruntebrikler amet kardeş gaiba yagmurun azizligne ugradım :)
RESPECTMARE : 6 ERGİN67: 0
60.dakikada baglantı koptu arkadaş devam etmek istemedi bende anlayışla karşıladım
tebrikler respectmare . oldukça net bir skor ;)
BİG SEXY:3-1:MALATYALI
HAMZA MSNDE BEKLİYORUM
bugün daha ffc açılırmı
bugün daha ffc açılırmıaçılır tabi kardeşim açılmazmı
ARKADAŞLAR BEN ÇEYREK FİNALLERİ ÇEKEYİM HAMZA LAR WE DİGER ARKADAŞLAR GELİNCE YAPARLAR MAÇLARINI OKE ZAMANDAN KAZANMIŞ OLURUZ BOŞ BOŞ BEKLEMEYİZ YANİ ;)isterlerse gelmesinler ya ne gerek var maç yapıp napckalar dinlensinler yedkler yorulsun :D :D :D ;) ;) ;)
15:30 çok geç dğeilmi bence ffc100 ü yarın sabah saat 10:00 gibi açalım ne dersinizbugün daha ffc açılırmı
akşama son olarak bitane açılır herhalde bence açılsın aynı bu şekilde olsun ve yarın 15:30 da dev ffc yi yapalım :D
ARKADAŞLAR BEN ÇEYREK FİNALLERİ ÇEKEYİM HAMZA LAR WE DİGER ARKADAŞLAR GELİNCE YAPARLAR MAÇLARINI OKE ZAMANDAN KAZANMIŞ OLURUZ BOŞ BOŞ BEKLEMEYİZ YANİ ;)isterlerse gelmesinler ya ne gerek var maç yapıp napckalar dinlensinler yedkler yorulsun :D :D :D ;) ;) ;)
15:30 çok geç dğeilmi bence ffc100 ü yarın sabah saat 10:00 gibi açalım ne dersinizbugün daha ffc açılırmı
akşama son olarak bitane açılır herhalde bence açılsın aynı bu şekilde olsun ve yarın 15:30 da dev ffc yi yapalım :D
SİHİRBAZ - DEVİL
HAMZA - TUGKAN
BU MAÇLAR ŞUAN OYNUNIYOMU
bencede cuma var15:30 çok geç dğeilmi bence ffc100 ü yarın sabah saat 10:00 gibi açalım ne dersinizbugün daha ffc açılırmı
yok abi 10 erken bizim burda 12:30 cuma namazı wakti ozmn kadarda bitmez turnuvada en iisi cumadan sonra ;)
SİHİRBAZ - DEVİL
HAMZA - TUGKAN
hoşgeldin kardeşim hamza tugkan maçta devil sihirbazı bekliyo sihirbaz da metehan la forumları arası maçtaymış ;)
hamza sen ne zaman yapcan maçını ?
SİHİRBAZ - DEVİL
HAMZA - TUGKAN
hoşgeldin kardeşim hamza tugkan maçta devil sihirbazı bekliyo sihirbaz da metehan la forumları arası maçtaymış ;)
HOŞBULDUK AGAM TMM ANLADIM SEN ÇEK İSTERSEN BİR ÜSTTURU ONLARIN SKOR BELİ OLUNCADA GÜNCELLERSİN
bugün daha ffc açılırmı
yok abi 10 erken bizim burda 12:30 cuma namazı wakti ozmn kadarda bitmez turnuvada en iisi cumadan sonra ;)
walla bu turnuvanın finali biraz zor belli olur ;D :D :D ;D ;Dbugün daha ffc açılırmı
bu turnuvamızın finali belli olur olmaz ffc 99 ' u açacağiz kardeşim . izlemede kalın ;)
evet ii o saat15:30 çok geç dğeilmi bence ffc100 ü yarın sabah saat 10:00 gibi açalım ne dersinizbugün daha ffc açılırmı
bana kalırsada 10 oldukça erken . en iyisi cumadan sonra 14.30 gibi açalim turnuvamızı . ne dersiniz
tugkan msnede
HAMZA BEN GİREYİMMİ TUGKANIN YERİNE ;)tugkan msnede
az önce kendisiyle konuştum kardeşim . maçini yapamiyacakmiş malesef .
HAMZA BEN GİREYİMMİ TUGKANIN YERİNE ;)tugkan msnede
sabahtan beri boşuna beklendi desene :)YA BOŞUNA DĞEİL BEN GİREYİM İŞTE TURNUVAYA
HA FURKAN HA GÜRKAN :D HEM FURKANDAN SES ÇIKMIYOKİ ;)HAMZA BEN GİREYİMMİ TUGKANIN YERİNE ;)tugkan msnede
birinci yedek kaydi furkan kardeşimiz yaptirdi gürkan.sen ikinci sıradasin .
HAMZA AMMA ŞANSLISIN YAW 90 DK 1 TANE POZİSYON VERDİM ONU ATTIN BEN 90. DK DA İKİYE BİR GELDİM ADAMA PAS VERDİM DİREK VURSAM GOLDÜ.YİNE 90. DK YİNE KARŞI KARŞIYA ATAMADIM.YANİ 90. DK 2 NET GOL KAÇIRDIM.BERABERLİĞE RAZI OLACAZ ARTIK...SENDE HEP KÖŞEDEN GELMEYE ÇALIŞTIN AMA GEÇİRMEDİM ADAMLARINI :DHAMZA ŞANSLIDIR HEP KÖŞEDEN GELİYO BANA ATIYO KÖŞEDEN GELİNCE NEDENSE .:D
HA FURKAN HA GÜRKAN :D HEM FURKANDAN SES ÇIKMIYOKİ ;)HAMZA BEN GİREYİMMİ TUGKANIN YERİNE ;)tugkan msnede
ya zaten şaka yapıyom o konudada furkan gerçekten burlarda dğeil galiba hiç mesaj atmadı uzun zamandır hamza eğer beni alırsan msnde bekliyorum ben 5 dakka bi işim var furkan yoksa beni al 5 dakka sonra gelcem oke ;)HA FURKAN HA GÜRKAN :D HEM FURKANDAN SES ÇIKMIYOKİ ;)HAMZA BEN GİREYİMMİ TUGKANIN YERİNE ;)tugkan msnede
olur mu öyle şey kardeşim :) furkan yoksa yapalim istersen ama az önce buralardaydi kendisi . senle girsem ayıp olur ona
hadi yaw yapın maçlarıyapmaya çalışıyoz kardeişm hiddetlenem ;)
HAMZA AMMA ŞANSLISIN YAW 90 DK 1 TANE POZİSYON VERDİM ONU ATTIN BEN 90. DK DA İKİYE BİR GELDİM ADAMA PAS VERDİM DİREK VURSAM GOLDÜ.YİNE 90. DK YİNE KARŞI KARŞIYA ATAMADIM.YANİ 90. DK 2 NET GOL KAÇIRDIM.BERABERLİĞE RAZI OLACAZ ARTIK...SENDE HEP KÖŞEDEN GELMEYE ÇALIŞTIN AMA GEÇİRMEDİM ADAMLARINI :D
ya zaten şaka yapıyom o konudada furkan gerçekten burlarda dğeil galiba hiç mesaj atmadı uzun zamandır hamza eğer beni alırsan msnde bekliyorum ben 5 dakka bi işim var furkan yoksa beni al 5 dakka sonra gelcem oke ;)HA FURKAN HA GÜRKAN :D HEM FURKANDAN SES ÇIKMIYOKİ ;)HAMZA BEN GİREYİMMİ TUGKANIN YERİNE ;)tugkan msnede
olur mu öyle şey kardeşim :) furkan yoksa yapalim istersen ama az önce buralardaydi kendisi . senle girsem ayıp olur ona
ben korsanla lig maçıma giriyom elemeyin beni geliyom :D :D :D
biz deville giriyoruz haberiniz olsun ;) metehanlada 14 dk oynadık 2-0 öndeyim ama çok donuyo giremedik daha komşuya gittim ondada aynı oldu metelerde sorun var ne yapıcaz bilmiorm hamza bi çare bulalım ben maç giriyorum. ;)
HAMZA GELDİM İKMİZMİ YAPCAZ ŞİNMDİ NOLCAK ?
SİHİRBAZ 6 - 3 DEVİL
biz deville giriyoruz haberiniz olsun ;) metehanlada 14 dk oynadık 2-0 öndeyim ama çok donuyo giremedik daha komşuya gittim ondada aynı oldu metelerde sorun var ne yapıcaz bilmiorm hamza bi çare bulalım ben maç giriyorum. ;)
metehanla oynarken görüntü malesef oldukça yavaş oluyor . sanirim modemi komşularıyla beraber kullaniyorlar . bu sorunuu çözebilmek için yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor . kalan dakikalari oynamaya çalişin bir şekilde . olmazsa karşılıklı anlaşip en son kaldiğiniz skoru geçerli kılarsınız , mete de uygun görürse
TAMAM BKELİYORUMHAMZA GELDİM İKMİZMİ YAPCAZ ŞİNMDİ NOLCAK ?
biz yapalim kardeşim , furkan yok sanirim . msne geliyorum birazdan ;)
HAMZA İKİMİZ YAPCAZMI BAŞKA Bİ SİTEDE FFCYE GİRMİŞTİM ADAM MAÇI YAPALIM DİYO EĞER BİZ YAPCAKSAK ADAMA SEN HÜKMEN YEN DİCEM YAPMICAKSAK BEN ONLA MAÇA GİRCEM
ÜHAMZA İKİMİZ YAPCAZMI BAŞKA Bİ SİTEDE FFCYE GİRMİŞTİM ADAM MAÇI YAPALIM DİYO EĞER BİZ YAPCAKSAK ADAMA SEN HÜKMEN YEN DİCEM YAPMICAKSAK BEN ONLA MAÇA GİRCEM
benim için şimdi uygun kardeşim , istersen hemen yapalim ;)
ben buradayımFURKAN KARDEİM BİZ HAMZAYLA MAÇA GİRMEYİ DENEİDK GİREMEDİKDE BİRAZDAN TEKRAR GİRCEZ HAMZA ŞUAN YEMEKTE 5 DAKKAYA GELİCEK VE BİZ GİRCEZ BEN BU TURNUVAYA DAİHL OLACAM DİYE BAŞKA Bİ SİTEDEKİ FFCDEN VAZGEÇTİM ADAMA 2-0 YENDİM YAZ DEDİM ADAMDA YAZDI O YÜZDEN BEN GİRDİM TURNUVAYA ARTIK SEN BAŞKA ÇIKAN OLURSA GİR SENİ ÇOK BEKLEDİK ESKİ EMSAJLARI OKURSAN GÖRECEKSİN MALESEF ARTIK BEN GRİDİM TURNUVAYA BİRAZDAN HAMZA GELİNCE GİRCEZ MAÇA
hamza abi yapmadıysa
oke siz girinANLAYIŞIN İÇİN ÇOOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER FURKAN ;) ;) ;)
zaten baktım gelmeden önce 4-5 sayfa mesaj yazılmış benim enson mesajımdan sonra birazını da okudum baktım çok istiyosun gir bari dedim:D :D :D >:( >:( >:( ;) ;) ;)