Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SKOR TAHMİN & İDDİA => Konuyu başlatan: rdgnblt - 08 Şubat 2007, 21:25:41
-
BENCE...
-
ULTRAHÜSEYİN ALIR GİBİ
-
ilk maçi kendi sahasinda ultra hüseyin 4-1 kazanmiştir
ikinci maçi az sonra oynayacağiz
skor tahminlerinizi bekliyorum
-
hamza kardeşim ikinci maçta öne geçince defansa cekil kontra atakla cık derim ;)
-
hamza 1 ultrahüseyin 2
-
yapma be hamzaaaa :-[
-
hamza kardeş sen galiba fifada daha iyisin pes den öylemi ???
-
pes 4 oynamaya başlayali 2 haftadan fazla olmadi . turnuva maçlarimin dişinda henüz hiç bir hazirlık maçi da oynamadim . şimdilik pek de iyi oynadiğim söylenemez fakat gün geçtikçe daha iyi oynayacağima inaniyorum .
-
pes 4 oynamaya başlayali 2 haftadan fazla olmadi . turnuva maçlarimin dişinda henüz hiç bir hazirlık maçi da oynamadim . şimdilik pek de iyi oynadiğim söylenemez fakat gün geçtikçe daha iyi oynayacağima inaniyorum .
İNŞALLAH KARDEŞ PES ÜZERİNE OYUN TANIMAM ;)
AMA GECE OYNAMAYIN ÇOK KORKUNÇ OLUYO ;D ;D ;D
-
tabiki ultrahüseyin
-
HAMZA KARDEŞ MÜSAİT OLDUĞUNDA Bİ HAZIRLIK MAÇI YAPALIM ;) ;) ;) ZAMANLA İYİ OLURSUN BİRAZ ALIŞMA AŞAMASINDASINDIR
-
bana güvenenleri iki mactada yanıltmadıgım için mutluyum...