Aga ben maçımı yapim Murat ondan sonra yapcak
ama iki adamda yok online değil
halo nirdesin...
ağ: hopeful_fifa07
şifre: 1
hopefull şu ağa gir bulursun
x_box
123
Biri maçını yapmasa ilk yedek kayıt benim respect kardeş beni alırsın oke ;)
maslak vadi mi ;D ;D
Ya kimse yok ya hadi benle Murata adam ver respect hadi ya 30 d den beri beklioz
Ben turnuvadan çekiliom ya böle turnuva olmaz hemde dizi başladı benim Kaybolan Yıllar hadi ii turnuvalar
HOPEFUL 4-5 HALO
HOPEFUL 4-5 HALO
ALEMİN_KRALI=HOPEFUL FİFADA REZİL OLMAYACAK!!!HOPEFUL 4-5 HALO
20 dakka top dolaştırıp vakit geçiren arkadaşı tebrik ederim.
hamza ben sana pm atıp aynı şeyi sölicektim şimdi bence de sil ;)
Hamza msnden bidaha msj atasana aga bana
o halde bu topiclerin tümünü kilitleyip kayit yerini en baştan açiyorum . izlemede kalin ;)
o halde bu topiclerin tümünü kilitleyip kayit yerini en baştan açiyorum . izlemede kalin ;)
oke cumaya gitcem gerçi ;)
aga olurmu öle şey akşam yaptık biz maçımızı saat daha 10du adamlar kurtlar vadisini zilemeye gittiler seroda kitledi yoksa bu ffc akşam biterdi bende dwm edilsin hamza kardeşim herkes burda olmayan varsa yerine adam alınsın ;)
Evet bende onu dicektim ben cumaya gidiyorum cuma dönüşü başlasak daha ii olur
Evet bende onu dicektim ben cumaya gidiyorum cuma dönüşü başlasak daha ii olur
bende şimdi çıkıyorum aga , gelir gelmez kaldiğimiz yerden devam ederiz veya kayit yerini en baştan açariz ;)
Hamza neden Oyuncuların sohbet yerine yazdıgım msjı sildin neden bir açıklama yapmadın hemen senden bir açıklama bekliyorum
normalde şu an 100 ü açmamız gerekiyodu ama bu bitmedi bence buna en baştan başlayalım 8 kişilık hızlıca bitirelim sen topicleri sil ben yeniden açıyım sonra başlayalım
normalde şu an 100 ü açmamız gerekiyodu ama bu bitmedi bence buna en baştan başlayalım 8 kişilık hızlıca bitirelim sen topicleri sil ben yeniden açıyım sonra başlayalım
Hamza o zmn neden bize o kdr msj yazdırdın niye bize yalan söledin Ocaktan sonra 10000 msj yazılacak dedin ha sölermisin söle hadi söle Korsan da bu duruma karşı gelecektir o zmn sil benim bütün msjalrımı sil anladınmıHamza neden Oyuncuların sohbet yerine yazdıgım msjı sildin neden bir açıklama yapmadın hemen senden bir açıklama bekliyorum
sana bir açıklama yapmak zorunda değilim mete . istediğim kişiye istediğim zaman istediğim yetkiyi veririm . buna kimse karışamaz . haddini aşmaya başladin
bana kalırsada en baştan başlayalim , 8 kişilik play - off usulüne göre en geç 1 saat içerisinde bitecek mini bir ffc yapariz . ardindan ffc 100 ' ü açalim ;)
Hamza o zmn neden bize o kdr msj yazdırdın niye bize yalan söledin Ocaktan sonra 10000 msj yazılacak dedin ha sölermisin söle hadi söle Korsan da bu duruma karşı gelecektir o zmn sil benim bütün msjalrımı sil anladınmıHamza neden Oyuncuların sohbet yerine yazdıgım msjı sildin neden bir açıklama yapmadın hemen senden bir açıklama bekliyorum
sana bir açıklama yapmak zorunda değilim mete . istediğim kişiye istediğim zaman istediğim yetkiyi veririm . buna kimse karışamaz . haddini aşmaya başladin
harun seni kayıt ettiriyim mi?
evet sen şimdi bunu sil ondan sonra tekrar aç modluğu bana ver hızlıca bitirelim
nası?
Ya Hamza abi tmm da neden böle bişe yaptıgını sölermisin neden bize yalan söledinHamza o zmn neden bize o kdr msj yazdırdın niye bize yalan söledin Ocaktan sonra 10000 msj yazılacak dedin ha sölermisin söle hadi söle Korsan da bu duruma karşı gelecektir o zmn sil benim bütün msjalrımı sil anladınmıHamza neden Oyuncuların sohbet yerine yazdıgım msjı sildin neden bir açıklama yapmadın hemen senden bir açıklama bekliyorum
sonradan pişman olacağin şeyler söylemeye başliyorsun mete . seni son kez uyariyorum
hamza sero ile maça giricez biz kayıtları aç 8 likten yapalım
yeni kayıtları ben açıyım mı?
respectmareyede söledim sero ile başka sitede maçımız vr kayıt olup öle girmek istiroz maça 1 maç sadece kayıtlar hemen açılırsa daha ii olru başkası kaydedicne kabul oluromu
Hamza abi diğer arkadaslara soralım böle olmaz bu iş bize haksızlık yapıorsun