başarılar arkdaşlar hamza msnedeyim gel hemen yapalım ;)
ahyret sen hamaçi kullanırmıydın :D ;Dbaşarılar arkdaşlar hamza msnedeyim gel hemen yapalım ;)
turnuvamızın özel hamachi ağina gel istersen kardeşim ;)
ahyret sen hamaçi kullanırmıydın :D ;Dbaşarılar arkdaşlar hamza msnedeyim gel hemen yapalım ;)
turnuvamızın özel hamachi ağina gel istersen kardeşim ;)
tama geliorum kardeşim ;)
hamza ffc 100 ü ödüllü mü yapsan ne yapsan 250 rep fln :D ;) bide lig usulü yapalım gruplar fln daha hegecanlı olur :D ;)
hamza ffc 100 ü ödüllü mü yapsan ne yapsan 250 rep fln :D ;) bide lig usulü yapalım gruplar fln daha hegecanlı olur :D ;)
ffc 100 şampiyonuna 100 rep puan ödülü vereceğim . turnuva formatimizi alt bölüm açilinca konuşuruz ;)
herkese merhaba
haydii az kaldı ffc100 e hamza abi varya sınavdan daha yeni çıktım koşa koşa geldim :)
herkese merhaba
haydii az kaldı ffc100 e hamza abi varya sınavdan daha yeni çıktım koşa koşa geldim :)
hoşgeldin ;)
GFB_SERO : 6 - 1 : CRASH
ellerine saglık hamza kardeşim çok güzel bir maçtı ;)
TBRKLER KANKA KOPMUŞSUN ;)
istersen girelim maça sero vakit kaybetmeden
saol hamza kardeşim sende çok ii oynadın ellerine saglıkellerine saglık hamza kardeşim çok güzel bir maçtı ;)
tebrik ederim harun kardeşim . oldukça zevkli bir maç oldu . yakaladiğn pozisyonlari bitirmede oldukça yeteneklisin . ellerine sağlik . bu maçi gerçekten hak ettin kardeşim . finalde başarilar diliyorum
hamza 2 - 5 sony_harun
Aga ozmn bizim yerimizede kayıt yap oke harun ve benim adıma
hamza benle sero finale girioz biriniz finali açarsınaz ii olur
Aga ozmn bizim yerimizede kayıt yap oke harun ve benim adıma
tamam aga ikinizin adına da kayit yaptiyorum . zaten yaptirmasamda yetişirsiniz siz. turnuvamızı en azindan 24 veya 32 kişilik yapmayi düşünüyorum