Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: champ1on - 09 Şubat 2007, 18:52:36

Başlık: trojan
Gönderen: champ1on - 09 Şubat 2007, 18:52:36
arkadaşlar bende avast!(son sürüm)+kaspersky(son sürüm)+türkojan3 war.ama genede benim bilgisayar trojan dolu.bunlar neden görmüyor olabilir?genel tarama yaptırdım temiz çıktı ama dosyaları tek tek incelettim buldu.neden olabilir?
Gönderen: gamerbk - 09 Şubat 2007, 21:57:16
turkojan zaten trojen programı sen neyden bahsediyon.türklerin yazdığı bi trojan turkojan dediğin
Gönderen: sihirbaz - 09 Şubat 2007, 22:00:01
arkadaşlar bende avast!(son sürüm)+kaspersky(son sürüm)+türkojan3 war.ama genede benim bilgisayar trojan dolu.bunlar neden görmüyor olabilir?genel tarama yaptırdım temiz çıktı ama dosyaları tek tek incelettim buldu.neden olabilir?

Güzel kardeşim birincisi turkojan bi anti-virüs programı değil hack programıdır ve içinde virüs bulundurabilir ayrıca bilgisayarında trojan dolu olduğunu nasıl anladın açıklarsan yardımcı olabilirim birde bilgisayarına 2 anti-virüs yüklemene gerek yok sadece kaspersky yeterli hem bilgisayarında yavaşlama olduğunu düşünüyorsan bu trojandan değil 2 tane anti-virüs kullanmandan kaynaklanır. ;)
Gönderen: gamerbk - 10 Şubat 2007, 01:06:14
2 tane antivirus pcyi kasar.mutlaka kasar.turkojen turkler tarafından vb de yazılmış trojen.adındanda belli oluyo zaten
Gönderen: яєαρєя - 10 Şubat 2007, 03:26:32
dostum sende bunların hepsı kurulu ıse sisteminin cokmemesıne şaşttım çünkü bi işletim  sisteminde ancak 1 tane antı vırus yuklenır aksı taktırde bu antı vırusler taramalarda yada normal durumlarda birbirleriyle surekli çakışır muhtemelen buldugu trojanlarda programın  ıcındekı dosyalardır
Gönderen: DARK - 10 Şubat 2007, 09:37:47
kesinlikle doğru söylüyorsunuz arkadaşlar ;)
Gönderen: Nightmare - 10 Şubat 2007, 10:13:29
dostum sende bunların hepsı kurulu ıse sisteminin cokmemesıne şaşttım çünkü bi işletim  sisteminde ancak 1 tane antı vırus yuklenır aksı taktırde bu antı vırusler taramalarda yada normal durumlarda birbirleriyle surekli çakışır muhtemelen buldugu trojanlarda programın  ıcındekı dosyalardır

haklısın ben internet cafenin ana pc sine yükledim avast varken kasper yükledim ve açılmadı bir daha  ;)
Gönderen: Alemin__Kralı - 11 Şubat 2007, 16:18:54
avastın trj temizleme yok.kaspersky nin var temizler en iyisi kasps.