PUANLARI KOYMADIM AMA SIRALAMALAR BU ŞEKİLDE ;)
beyler maçlar tamamlandıgına göre bi üst tura geçememiz için hiç bi sebep yok hamza çekiromusn kuraları yoksa birilerinimi bekliorz..........?.........
OKE HAMZA ABİ YAPIYORUM.PUANLARI KOYMADIM AMA SIRALAMALAR BU ŞEKİLDE ;)
kardeş istersen puanlari da yaz . topice bakan biri bunu anlayamaz bana kalırsa
OKE HAMZA ABİ YAPIYORUM.PUANLARI KOYMADIM AMA SIRALAMALAR BU ŞEKİLDE ;)
kardeş istersen puanlari da yaz . topice bakan biri bunu anlayamaz bana kalırsa
tamam metehan senin grubuda geçirdm oraya dier gruplardan birileri şuraya yaszın puan durmunu ben geçirim listeye ;)bende yazdım geçirir misin ;)
tmm hemen ;)tamam metehan senin grubuda geçirdm oraya dier gruplardan birileri şuraya yaszın puan durmunu ben geçirim listeye ;)bende yazdım geçirir misin ;)
kardeş nereye yazdıgını göremedimtamam metehan senin grubuda geçirdm oraya dier gruplardan birileri şuraya yaszın puan durmunu ben geçirim listeye ;)bende yazdım geçirir misin ;)
la ben ne olacam aq adam maçı yapmış gitmiş 1 puan almış bende sadece 1 maç yapabildim :S:D :D SEN BO. YOLUNA GİDİYOSUN :D :D
la ben ne olacam aq adam maçı yapmış gitmiş 1 puan almış bende sadece 1 maç yapabildim :S
la ben ne olacam aq adam maçı yapmış gitmiş 1 puan almış bende sadece 1 maç yapabildim :S:D :D SEN BO. YOLUNA GİDİYOSUN :D :D
furkan kardeş d grubunun puan durumuburda harun kardeş ;)
mert961 6
reaper 5
sihirbaz 4
abdullah 1
bu şekilde ;)
öle aq yapılan işin taaaa............. ben ya bırakın olm bi daha girersem aqkızma aga sakin ol senin grup öle idi sadece dier gruplar daha ii di sen şasnzı olarak o gruba düştün fazla takma istersen kafanı ;)la ben ne olacam aq adam maçı yapmış gitmiş 1 puan almış bende sadece 1 maç yapabildim :S:D :D SEN BO. YOLUNA GİDİYOSUN :D :D
öle aq yapılan işin taaaa............. ben ya bırakın olm bi daha girersem aqHAMZA ABİ MANTIKLI Bİ AÇIKLAMA YAPTI SENİN Bİ MAÇIN HÜKMENla ben ne olacam aq adam maçı yapmış gitmiş 1 puan almış bende sadece 1 maç yapabildim :S:D :D SEN BO. YOLUNA GİDİYOSUN :D :D
öle aq yapılan işin taaaa............. ben ya bırakın olm bi daha girersem aqkızma aga sakin ol senin grup öle idi sadece dier gruplar daha ii di sen şasnzı olarak o gruba düştün fazla takma istersen kafanı ;)la ben ne olacam aq adam maçı yapmış gitmiş 1 puan almış bende sadece 1 maç yapabildim :S:D :D SEN BO. YOLUNA GİDİYOSUN :D :D
o halde alemin kralını uefa kupasına yaziyorum oke ;)öle aq yapılan işin taaaa............. ben ya bırakın olm bi daha girersem aqHAMZA ABİ MANTIKLI Bİ AÇIKLAMA YAPTI SENİN Bİ MAÇIN HÜKMENla ben ne olacam aq adam maçı yapmış gitmiş 1 puan almış bende sadece 1 maç yapabildim :S:D :D SEN BO. YOLUNA GİDİYOSUN :D :D
HAMZA BU TURNUVANIN TAMAMI BU AKŞAM BİTİCEKMİ ?amacımız bu akşam bitimrek kardeş ilgi olursa biter bu akşam yarına sarkarsa ii olmaz ffc bu hemde 100.ffcmiz bu gece bitmesi daha ii olucaktır tabi ilgi ister ;)
HAMZA ABİ BENİM ÇIKMAM GEREKİYO UEFA KULVARINDA YARIN SABAH DEVAM ETSEM OLUR MU?
TMM DA UEFADAKİLERDEN KİMSE YOK ZATENHAMZA ABİ BENİM ÇIKMAM GEREKİYO UEFA KULVARINDA YARIN SABAH DEVAM ETSEM OLUR MU?
malesef kardeşim , bu gece içerisinde bu turnuvamızı bitirmeyi planliyoruz