Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARI => Konuyu başlatan: Hamza - 09 Şubat 2007, 21:31:12
-
SİZCE FFC 100 ŞAMPİYONLAR LİGİ FORMATİ NASİL OLSUN
OYLARİNİZİN YANİNDA YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUM
-
12 grub bence...
-
hamza play of olsn hemen çek başlayalım kardeşim ;)
-
bence de 12 grup olsun...
-
hamza play of olsn hemen çek başlayalım kardeşim ;)
bana kalırsa da elemeli yapalim , fazla zamanımız yok malesef .
-
hadi beyler biraz daha seri karar verelim ve nasıl oluksa biran önce olsn ;)
-
Hamza abi bence 12 kişilik play-off olsun eğer grup olursa da 1.torba 2.torba 3.torba 4.torba olsun her gruba öle verilsin 1.torbaya grubunda en fazla puanı toplayanlar olsun ama 12 kişilik play-off daha uygun hemen biter ;)
-
hamza elemeli çek istersne grup olursa sırf gruplar bile bu gece bitmez kardeş kaldıki bunun gruptan çıktıktan sonraki maçları var ;)
-
ben oyumu deiştirmek istiyorum 12 playy off olsun :D:D
-
hamza hemen çek aga walla bak şimdi bile vakit kaybedioruz grup olsn dienlerde saati göz önüne alıp öle karar versinler ;)
-
Agta sen bırak elemeyide diger cup ları cek. ;D
-
hamza elemeli çek istersne grup olursa sırf gruplar bile bu gece bitmez kardeş kaldıki bunun gruptan çıktıktan sonraki maçları var ;)
sana katiliyorum kardeşim , bencede grup yapalim ;)
-
Agta sen bırak elemeyide diger cup ları cek. ;D
tamam kardeşim sabredin biraz :)
-
harunakgül play-off yaptıgına göre play-off 5 grup 3 Hamza abi hemen çek işte yaw yetiştiremeyebiliriz
-
aga play of dicetin galiba :D :D
biz grub olmasın diorz sen de sana katılırom grup olsn diorsn ;D ;D ;D ;D
-
hamza kardeş anlamadım ne demek istediğini adam elemeli yapalım dio sende katılıyorum grup yapalım diosun :)anlayamadım sence nası yapalım??
-
hamza kardeş anlamadım ne demek istediğini adam elemeli yapalım dio sende katılıyorum grup yapalım diosun :)anlayamadım sence nası yapalım??
Yanlişlikla söyledim kardeş :) bende play - off yapalim diyorum . fazla zamanımız yok çünki
-
Hamza abi bir yanlıslık yaptın alemin_kralı şampiyonlar ligindede var
-
hamza haklsısn zamanımız yok benim adaş harunakgülde oyunu olay of yapmak istiro bu durumda play of 5 oy grupta 3 oy almış oluor çek istern kardeş zaman kaybedioruz ;)
-
Hamza bence tüm cup larda play off olsun.Daha çabuk biter turnuvamız.
-
YAni hem uefada hemde şampiyonlar liginde var naısl olacka yani bi yanlıslık yapmısın
-
Yanlişlikla söyledim kardeş :) bende play - off yapalim diyorum . fazla zamanımız yok çünki
illa bugün bitçek diosanız eleme yapalım ama bence grup daa zevkli olur ve heyecan yarına kalır. ne kadar heyecan o kadar mesaj ;D siz bilirsiniz
-
Şampiyonlar ligi kulvari play * off usulüne göre düzenlenecektir
kuralarimizi şu anda çekiyorum
tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
Hamza abi bir yanlıslık yaptın alemin_kralı şampiyonlar ligindede var
appiah sadece 1 maç oynamiş ve iki rakibi de offline kardeşim . bu nedenle alemin kralını uefa ' ya yazdim . appi ' yi ş.ligine yaziyorum
-
Ok abi
-
ok hamza bekliyoruz kuralaruı ;)
-
hadi hamza kardeş kuralraı beklioruz ;)
-
evt kuraları beklioruz...
herkese başarılar...
-
beyler kusura bakmayin bekletiyorum ama ayni anda tüm kulvarlarla birden ilgilenince anca böyle oluyor .
2 dakika içinde hazir olacak inşallah . kimse bir yere ayrılmasin
-
beyler kusura bakmayin bekletiyorum ama ayni anda tüm kulvarlarla birden ilgilenince anca böyle oluyor .
2 dakika içinde hazir olacak inşallah . kimse bir yere ayrılmasin
oke kardeşim burdayız ;)
-
bende burayım :D
-
hamza bence her kulvara skor tahmin bölümü açalım.
-
hamza bence her kulvara skor tahmin bölümü açalım.
skor tahminlerini birazdan açacağim kardeşim , tüm katilimcilarimizin tahminlerini bekliyorum ;)