malsın olm :D :D
Ya şu uefayı biri çeksin yaaa 1 sattir bekliyozz..oltan kardesm apiah ceerse ceker oda pek sanmiom msnde mi bakam bi
sony_harun:4 bigsexi:2
inş :D :D :D
aga hamza yokmu
inş :D :D :D
aga hamza yokmu
ne hamzası ya onda çoktan pireler uçuşuyodur :D
aga finalde bnm olmam lazımdı yaw nese uefayla yetinicez artık ;D
aga finalde bnm olmam lazımdı yaw nese uefayla yetinicez artık ;Daga orda finaldesin daha ne istiorsn allahtan :D :D ;D ;D :D
tugkan 3-2 bigsexy arkadasla yaparken 74. dakikaydi sanirim koptu dewmini yarin yaparis artik
daha dorusu elektrikler gitti adamda yo kortaliktatugkan 3-2 bigsexy arkadasla yaparken 74. dakikaydi sanirim koptu dewmini yarin yaparis artik
şurda 15 dk kalmış yapsaydınız :D
aga finalde bnm olmam lazımdı yaw nese uefayla yetinicez artık ;D
yaw bi sie gette maçını yap ne işin var senin burda :D :D :D
ya tebrikler ama uzun pas atıro karşı karşıa önlem alamıorm başkası olsa daha çok fark yerdi ben böle adaletin a.qben yarin saat 11 gibi msne girerm
ne alaka ya girince ne olcakki anlamadım :D :D :D ;D ;D ;Dya tebrikler ama uzun pas atıro karşı karşıa önlem alamıorm başkası olsa daha çok fark yerdi ben böle adaletin a.qben yarin saat 11 gibi msne girerm
hem cuneytle kalan 15 dakayi yapicam hemde repleri alicxam :Dne alaka ya girince ne olcakki anlamadım :D :D :D ;D ;D ;Dya tebrikler ama uzun pas atıro karşı karşıa önlem alamıorm başkası olsa daha çok fark yerdi ben böle adaletin a.qben yarin saat 11 gibi msne girerm
neyse ben yatırom arkadşalar 7-8 tane maç kazandım sonra bi maçla herşey gidior keşke silver cupta olsaydım a.q daha ii olurdu neyse herkese ii geceler.......