Tebrikler kardeşim sonun kadar hakederek kazandın helal olsn şampionuk sanasaol kardewsm
hamza ffc 96 ffc 97 şampionlugu ve 99 da ikinci oldm 75 rep edior verirsen sevinirm.....hamza bende bunda 1. oldum ban 1000 rep daha onceden de 2 tane ffc kazandm kac ediosa hepsini verrisen cok sevinirim
bide bu şampionlar liginde 2.oldm aga onada kaç rep düşüorsa verisn sana zahmet ;)
hadi herkese ii geceler.....
Tbr Tugkan kardesim.saolun beyler tesekur edfiyorum hepinizden big abi 20 daka yi oyniyalim aama 2. olman icin beni 6 farkla yenmen lazim yenebilcenmi 6 tane gol 20 daka da
hamza saol kardesmyalnis usrepleri nezaman alicam ide daha onceden 2 tane ffc sampiyonlugum vardi onlarida eklersen sevinirim
tamm pazaretesi yaparis ozmn kardesm tamm ii karedesmhamza saol kardesmyalnis usrepleri nezaman alicam ide daha onceden 2 tane ffc sampiyonlugum vardi onlarida eklersen sevinirim
Tugkan kardeşim +1000 rep puanı kazanabilmen için UEFA kupası sampiyonu ve Silver cup kupası Şampıyonlarıyla yapılacak üçlü mini ligde birinci olman gerekmektedir .
şampiyonlar ligi şampiyonu olduğun için sana + 100 rep veriyorum . bu üçlü mini ligde birinci olursan + 1000 , ikinci olursan + 500 ve üçüncü olursan + 250 rep puan daha kazanacaksin
silver cup şampiyonu belli olsunda başlayalım şu turnuvaya ;)
tamm hamza kardesm ben sndeyım solersn lıg duzenlenınce