Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN NBA 07 TURNUVALARİMİZ => NBA LİVE 07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => BİRİNCİ NBA 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: meert - 10 Şubat 2007, 17:50:58
-
ARKADAŞLAR YEDEK KAYITLARINIZI BURDA YAPABİLİRSİNİZ
KAYIT ŞEKLİ
NİCK :
E-MAİL :
-
XRCRASH İŞALLAH KIZMAMIŞSINDIR ÇÜNKÜ YEDEK KAYITLARI NORMAL KAYIT BÖLÜMÜNE YAPINCA KARIŞIYOR O YÜZDEN BU TOPİK İ AÇTIM
İŞALLAH KIZMAMIŞSINDIR :-\ :-\ :-\ :-\
-
kızıcak bişi yok xrcrash yapıcaktı bunu ama online değil bişi demez
-
ARKADAŞLAR KARDEŞİMİ YEDEK KAYITA ALIYORUM BU BEN DEİLİM
NİCK:BERK
E-MAİL: ANTEN_COCUK@HOTMAİL.COM
-
Oke kardeş kızmadım sen korkma saten yedek kayırlar birisi olmadığı zaman onun yerine giricek arkadaşlar bide furkan senn cd işi ne oldu alabildinmi??
-
Oke kardeş kızmadım sen korkma saten yedek kayırlar birisi olmadığı zaman onun yerine giricek arkadaşlar bide furkan senn cd işi ne oldu alabildinmi??
malesef alamadım siz 1 .yedek kayıdı alın benim kaydım yedek kayıt olarak geçsin
-
OKE DOSTUM KAYITLAR BÖLÜMÜNDE AÇIKLAMA YAPTIM SATEN...
-
FURKANKİRİK ABİ DARILMA AMA BİRİNCİ YEDEK KAYITTA KERDEŞİM WARDI
-
HYR o ondan önce yazdı istersen kayıt bölümüne bak biz dedikki eğer cd leri alamazsa benim yerime biri olur dedik ama siz kendi aranızda kararlarştırın artıq
-
tamam abi benim için problem yok .yedek kayıdı yerime alın ben . yedek kayıtr olayım
-
FERNADO GAGO TURNUVADASIN
-
turnuvadayım da önce nba 07 oyunu lazım değil mi??
FERNADO GAGO TURNUVADASIN
-
Beni de yedeğe alın belki lazım olur :)
Onüç
[email protected]
-
Tamam kardeş yedek deilsin saten 5 kişiydik eğer sitede online olucaksan senide seçelim 6 kişi olalım kardeşşş...
-
Ben akşamları en geç saat 21:00'dan sonra sürekli online'ım 6 kişi olarak kaydımı okeyliyorum...
Sevgiyle Kalın...
-
Tamam kardeş kaydın alınmıştır turnuvadasın kuralları ve ekran ayarları bölümünü oku!
-
hanzer
[email protected]
-
lazım olursam buluniyim
-
hanzer
[email protected]
Benim yerime turnuvamıza dahil olabilirsin hanzer kardeşim ;)
-
Tamam kardeş turnuvadasın..
-
abi ben şimdi çeyrek final maçımı yapim mi hamza abi...
-
abi ben şimdi çeyrek final maçımı yapim mi hamza abi...
ikinci tur eşleşmelerindeki rakibin onüç ' tür kardeşim . maçinizi pazartesi gününe kadar oynayin mutlaka . iyi şanslar ;)
-
vincanity
[email protected]
Ayrıca online yapmak isteyen olursa beklerim...
-
arkadaşım geç bir hamle çünkü final yapacaz bir daha ki turnuvaya inşallah...
-
arkadaşım geç bir hamle çünkü final yapacaz bir daha ki turnuvaya inşallah...
Katılıyorum kardeş..