HERKESE BAŞARILAR HAMZA YENİ FFC AÇILCAKMI ;)
HERKESE BAŞARILAR HAMZA YENİ FFC AÇILCAKMI ;)
finalin adı belli olur olmaz açacağim kardeşim . izlemede kalin ;)
herkese başarilarKİM KALDIRDI SENİN BANI
sabahki sorundan dolayi hepinizden özür diliyorum . :(
furkan çok saçma bi soru oldu bu bence :)
- REP YAĞIYO APO SUS BENCE
appiah 3-4 xsideboy
appiah 3-4 xsideboyTBR
Yeni ffc e açılcak mıEVET
Yeni ffc e açılcak mı
-8 :D :D
teşekkürler 10kişi le son dakikada attım golu:D 120 de ama appi de guzel oynadı son golde biraz şanslıdım faul yaptım avantaja bıraktı sora faul olsun diye sut çektim adama çarptı kornere gitti korner verdi kornerden gol atıım ;D ;D ;D ;D
teşekkürler 10kişi le son dakikada attım golu:D 120 de ama appi de guzel oynadı son golde biraz şanslıdım faul yaptım avantaja bıraktı sora faul olsun diye sut çektim adama çarptı kornere gitti korner verdi kornerden gol atıım ;D ;D ;D ;Dheh roman olr bu olay :D
appiah 3-4 xsideboy
BİDE BENDEN -6
appiah 3-4 xsideboy
ben böyle bi hakem görmedim adam benim ceza sahamda arkadan kayıyo sonra faul dio avantaja bırakıyo gibi sonra adamları geliyo topa vuruyo benim adama çarpıyo cornere çıkıyo o.ç hakem faul çalcagına corner veriyo aq sonra gol ben böyle adaletin taaaaaa.....
appiah 3-4 xsideboy
ben böyle bi hakem görmedim adam benim ceza sahamda arkadan kayıyo sonra faul dio avantaja bırakıyo gibi sonra adamları geliyo topa vuruyo benim adama çarpıyo cornere çıkıyo o.ç hakem faul çalcagına corner veriyo aq sonra gol ben böyle adaletin taaaaaa.....
hadi lan konuşma sen kim açtı senin banınıappiah 3-4 xsideboy
yenildin şimdi bahane uyduruyon ;D ;D ;D
hadi lan konuşma sen kim açtı senin banınıappiah 3-4 xsideboy
yenildin şimdi bahane uyduruyon ;D ;D ;D
sony_harun:6 harunakgül:5
abi çok ozr bi maçtı bi o kadarda güzel
ben 4.1 öndeydim arkadaş 5.4 öne geçti ama 90 da 2 gol birden attım ve 6.5 yendim ellerine saglık adaş çok güzel bi maçtı ;)
FİNALİ KİM AÇIYO
sony_harun:6 harunakgül:5
ben 4.1 öndeydim arkadaş 5.4 öne geçti ama 90 da 2 gol birden attım ve 6.5 yendim ellerine saglık adaş çok güzel bi maçtı ;)
TEST ÇÖZÜYOM ;DFİNALİ KİM AÇIYO
sen aç işin ne ;D ;D ;D
TEST ÇÖZÜYOM ;DFİNALİ KİM AÇIYO
sen aç işin ne ;D ;D ;D
açiorum finali ama abdullah gene boş boş konuşmyaya başladın farkındaysan
sony_harun:6 harunakgül:5tbrkler adaş harbiden guzl mactı
5dk kafamı dinleyem geliyom 5dk sora
açiorum finali ama abdullah gene boş boş konuşmyaya başladın farkındaysan
hamza abiye söz verdim. bir daha boş konuşmucam ;D