burqi kopyalamayı da mı bilmiyon 101. ffc yazıyo ;D
siz başlayın bişi demez hamza abi bişi derse furkan onay verdi dersiniz hızlı olsun turnuva ama :D
kardeş gir bnm yerime bnm acil bi işim çıktı
herkeze başarılar
Benim Mçaım kiminle
Beyler ben rakibimle maç yapamıyorum bi hamchide mavi yanıyo bi sarı yanıyo anlamıyorum ki :D
burqi hasanklkn'nin işi çıktı yerine ilk yedek olarak ben girdim onu sihirbaz olarak editlersen sevinirim biz şimdi maça giriyoz x-sideboy ile ;)
GFB_SERO : 2 - 0 : ANDURİL
burqi hasanklkn'nin işi çıktı yerine ilk yedek olarak ben girdim onu sihirbaz olarak editlersen sevinirim biz şimdi maça giriyoz x-sideboy ile ;)
ben editledim kardeşim ;) abi bende kendimi ilk yedek sanıyom iiimi :D :D
evet verdim yarı finali cikardim ama sihirbaz yazdim onızleme dicektim gonder dedim yanlıslıkla ben birazdan gitcem xsideboy yenerse editlersiniz oke
evet verdim yarı finali cikardim ama sihirbaz yazdim onızleme dicektim gonder dedim yanlıslıkla ben birazdan gitcem xsideboy yenerse editlersiniz oke
oke ben ayarlarım kardeşim saol ;)
Sihirbaz 6 - 0 xsideboy editlemenize gerek yok ;)
Burqi msndeyim aga gel yapalım felony1907@hot
Sihirbaz 6 - 0 xsideboy editlemenize gerek yok ;)
Burqi msndeyim aga gel yapalım felony1907@hot
Tbrkler Sihirbaz ;)
GFB_SERO : 2 - 0 : ANDURİL
tbrkler seroo ;)