Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN NBA 07 TURNUVALARİMİZ => NBA LİVE 07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => BİRİNCİ NBA 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Force23 - 10 Şubat 2007, 21:55:05
-
EWET ARKADAŞLAR SONUNDA 8 KİŞİYE ULAŞTIK BEN AÇIKCASI BU KADAR İLGİ OLUCAĞINI BEKLEMİYORDUM HERALDE HAMZA ABİDE BEKLEMİYORDU İYİKİ AÇMIŞIZ BU TURNUVA BÖLÜMÜNÜ ŞİMDİ HERKEZ KENDİNE SEÇTİĞİ TAKIMI SÖYLİYECEK DİKKAT EDİN AYNI TAKIMLAR OLMASIN VE TEK TEK YANITLAYIN KAVGA KARGAŞA LÜTFEN OLMASIN
(XRCRASH)BENİM TAKIMIM:PHONEX SUNS
MEERT ADLI ARKADAŞ:LOSANGELES LAKERS
APDULLAH ADLI ARKADAŞ:HOUSTON ROCKETS
HAMZA ABİ: MİAMİ HEAT
ONÜÇ ADLI ARKADAŞ: SAN ANTONİO SPURS
NİGHTMARE ADLI ARKADAŞ :
-
HERKEZ KENDİ SEÇTİĞİ TAKIMI YAZSIN BURDA BİRAZDAN EŞLEŞMELER BELİRLENCEKTİR
-
TURNUVADA YARIŞACAK ARKADAŞLARIN ADLARI;
XRCRASH
MEERT
HAMZA
APDULLAH
RESPECTMARE
ONÜÇ
-
BEN :LA LAKERS
-
Oke kardeş senide ekledim ..
-
EŞLEŞMELER:
XRCRASH - RESPECTMARE
MEERT - ONÜÇ
APDULLAH - HAMZA
-
wadecan kardeşim maçimizi yarin akşam 20.00 gibi yapabiliriz
msn adresim : oyunsiteniz@hotmail.com
seni bekliyor olacağim . iyi şanslar ;)
-
Hamza abi hangi takım senin onu sölesende yukarıda belirtsem ..<?
-
KARDEŞİM HERKES İSTEDİGİ TAKIMI ALSIN BENCE ;)
-
Herkez istediği takımı alıor saten sadece aynı takımlar olmucak ;)
-
Hamza abi sizin maçı erteleyelim ya kusura bakma adam dedi ben o saatte giremem bilgisayara dior ben tanıorm da onu başka bi zaman yapın mesela hafta sonu uyarmı sana ?
-
Turnuvaya katılan herkese başarılar diliorum
-
Saol kardeş
-
abi sölemeyi unuttum abdullah çizildiya bana dedike takımımı rockets housten olarak kaydettir dedi xrcrash sen de kaydedersin
-
Herkez istediği takımı alıor saten sadece aynı takımlar olmucak ;)
oke bide ben rakibimi ekledim kabul etmedi yawf
-
takımım ; Meami Heat olsun kardeşim .
-
Hamza abi sizin maçı erteleyelim ya kusura bakma adam dedi ben o saatte giremem bilgisayara dior ben tanıorm da onu başka bi zaman yapın mesela hafta sonu uyarmı sana ?
uyar tabi kardeşim , rakibim ne zaman müsaid olursa maçimizi oynamaya hazirim
-
Tamam hamza abi ama bi sorun var wadecan 3 adlı arkadaşda miami heat i seçmiş ne olucak aynı takımlamı yarışacaksınız yoksa takım deiştirecek olan varmı ?
-
Hamza abi wadecan 3 adlı arkadaşla görüştüm diorki eğer hamza abi içinde uygunsa cumartesi saat 15:00 da maçımızı yapabiliriz dior senin için uygun mu haamza abi ??
-
Tamam hamza abi ama bi sorun var wadecan 3 adlı arkadaşda miami heat i seçmiş ne olucak aynı takımlamı yarışacaksınız yoksa takım deiştirecek olan varmı ?
sorun değil kardeşim , Dallas takımı seçilmediyse onu alayim o zaman ?
-
Hamza abi wadecan 3 adlı arkadaşla görüştüm diorki eğer hamza abi içinde uygunsa cumartesi saat 15:00 da maçımızı yapabiliriz dior senin için uygun mu haamza abi ??
olur tabi kardeşim , haftasonlari uzun süre online olacağim . bu cumartesi öğlen sularinda yapariz inşallah .
-
Tamam hazma abi arkadaşa iletirim
-
Sanırım iki tane dallas olucak ama olsun bari ne yapalım ha bire yoruyoruz seni hamza abi kusura bakma....
-
Sanırım iki tane dallas olucak ama olsun bari ne yapalım ha bire yoruyoruz seni hamza abi kusura bakma....
estağfurullah kardeşim , ne kusuru . Dallas takımı daha önce başkasi tarafindan seçildiyse , başka bir takım alabilirim
-
beyler neden hiç maç yapılmıyo ki
-
Hamza abiyle ben 14 saat hazırız ama dier arkadaşlara zor ulaşıyoruz bide night mare var apdullah var onlarda girior nese en kısa zamanda maçlar yapılıcak bide hamza abi sen bu ilk sayfadaki takımlara bak ona göre kendine yeni bir takım seç oke ?
-
HAMZA ABİ The blon ve wade can elendiğine göre miami heat ve dallas boş şu anda istediğini seç yolla burda belirteyim
-
ARKADAŞLAR TURNUVANIN FORMATI BİRAZ DEĞİŞTİ HERKEZ 2 MAÇ YAPACAK BİRAZ PLAY OFF ŞEKLİNDE OLUCAK EŞLEŞEN ARKADAŞLAR MAÇ YAPACAK 2 MAÇ YAPACAKLAR 2 MAÇTA 2 SİNDE DE GALİP GELEN ÇEYREK FİNALDE DİR 2 DE BİR YAPAN LAR KENDİ ARALARINDA MAÇ YAPIP KAZANANI DA ÇEYREK FİNALE ALICAZ SONRA HERKEZ TEKRAR 2 MAÇ YAPACAK VE BÖYLE SONUÇ BELİRLENİP BİRİNCİYE ÖDÜL VERİLECEKTİR ...
-
HAMZA ABİ kusura bakma ama hani diskalifiye olanlar bölümünde belirrtiğim gibi pc ım çoktu format atmak zorunda kaldım pazartesi ben arkadaştan cd yi alıyım ozaman yaparız okey
-
Sen ozaman maçını pazartesi yap bugun oyunu kurulu olanlar maçlarını yapsın aradan cıksın bu turnuva bence sen pazartesi aldığın zaman rakibinle maçını yaparsın ok apdullah eşsizdi saten şimdi sen eşsiz olucaksın gerekli açıklamayı yaptım yukarıda....
-
HAMZA ABİ The blon ve wade can elendiğine göre miami heat ve dallas boş şu anda istediğini seç yolla burda belirteyim
o halde Miamı Heat takımını seçeyim kardeşim
-
tamam hamza abi hemen belirteceğim....
-
Ewet aramıza onüç adlı arkadaşta katıldı eşleşmeler belirlendi herkez iki maç yapacak play off şeklinde sonunda yaw başlayalım artıqqq
-
Eşitlik durumunda 3. bir maç olmayacak mı?Hatta averaj hesaplarında 3. maç deplasman yada içerde olabilir diye düşünüyorum...Bu konuda belirlenmiş bir madde var mı?...
Sevgiyle Kalın...
-
Tabiki eşitlik durumunda tekrar maç yapılcak sonra onunla galip gelen yarı finale veya çeyrek işte o zaman her hangin finaldeyse yani ..
-
nba turnuvasındaki tüm arkadaşlara başarıalar diliyorum
-
Saol kardeş
-
Galiba benimde bir takım seçmem gerekiyor :)
San Antonio SYPRS
Maçlar ne zaman başlıyor arkadaşlar...
Turnuva için bir ağ açılmadı galiba daha...
-
Açıldı kardeş hamachi bölümüne bakarsan sevinirim oraya ekran ayarlarına ve oyun kurallarını incelersen sevinirim...
-
BÜTÜN ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM...
-
KATILIMCILARA BAŞARILAR ;) ;) ;)
-
Bİ KEREDE ARKAMDAN DAMLAMASAN ŞAŞARIM ZATEN ;D ;D ;D ;D
-
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
-
ŞAKA LA ŞAKA ;D ;D ;D
SEVERİM SENİ BİLİYOSUN , TAKILIYORUM İŞTE ! İDARE ET ;D ;D ;D
-
ŞAKA LA ŞAKA ;D ;D ;D
SİEEEEE
-
ŞAKA LA ŞAKA ;D ;D ;D
SİEEEEE
-
ŞAKA LA ŞAKA ;D ;D ;D
SİEEEEE
:-* :-* :-* :-*
-
Kardeş burda neden tartışma yapıyorsunuz bura sohbet yerimi lütfen burada tartışmayalım...