Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 102 => Konuyu başlatan: Burqi - 10 Şubat 2007, 21:55:08
-
YANIŞLIK APTIM EDİTLEDİM PARDON
-
evet verdim yarı finali cikardim ama sihirbaz yazdim onızleme dicektim gonder dedim yanlıslıkla ben birazdan gitcem xsideboy yenerse editlersiniz oke
-
evet verdim yarı finali cikardim ama sihirbaz yazdim onızleme dicektim gonder dedim yanlıslıkla ben birazdan gitcem xsideboy yenerse editlersiniz oke
OKE KARDEŞİM HERŞEY İÇİN SAOL AYARLADIM BEN ;)
-
HERKESE BAŞARILAR DİLERİM
-
kardeş nereye gidicen gelde maçımızı yapalım msndeyim ben ;)
-
22:30 a kadar gelmezse yedek kayıt benim kardeşim biz gireriz ;)
-
GFB_SERO : 1 - 0 :HOPEFUL
-
Tbrkler Seroo
-
Tbrkler Seroo
saol aga
-
aga ben finale çıkarsam seroyla nasıl oynicam çok kasıyo
-
ben simdi gidiyorum beyler sihirbaz direk finale cıktın
-
Beyler Burqi Arkadaşımız çıkacagı için yedek kayıt olarak ben girdim şimdi sihirbazla maça girioz
-
2.dakikada 1-0 öne geçtim sero çıktı. sonra benimde CS maçım olduğu için oynamıcam dedim. bunu belirtmeliydin .. neyse ii oyunlar size
-
2.dakikada 1-0 öne geçtim sero çıktı. sonra benimde CS maçım olduğu için oynamıcam dedim. bunu belirtmeliydin .. neyse ii oyunlar size
Kanka oynayabilecek durumdaysan yapalım maçı sen bana git sen yaz dediğin için böle yazdım istiyosan oynayabilirz maçı
-
SİHİRBAZ 3 - 2 RESPECTMARE NORMALDE YARI FİNALDE YEDEK ALINMAZ AMA KENDİ İSTEĞİMLE OYNADIM TBR KARDEŞ ;)
-
off yapma bunu hopuful senin bu yaptıgın ayıp kardeşim aranızdeki özeli buraya taşıman aayıp madem oynuyamıcam cs maçım war dedin sero ile aranızda kalsın o işte oke ;)
-
SİHİRBAZ 3 - 2 RESPECTMARE NORMALDE YARI FİNALDE YEDEK ALINMAZ AMA KENDİ İSTEĞİMLE OYNADIM TBR KARDEŞ ;)
saol kardeşim başkısı olsa yapmaya bilirdi neyse tbrkler ;)