Ya naptın ya ben çekiyordum qanqaSEN MESAJI YAZDIĞINDA BEN ÇEKMİŞTİM KANQA BİDAHAKİ SEFERE İNŞALLAH
FURKAN SİHİRBAZI 2 KİŞİYE VERMİŞSİN KARDEŞİM EDİTLERMİSİN AYRICA METE ÇEKCEKTİ KURALARI NE OLDU
Benim.ETİTLEDİM KARDEŞİM BAŞARILAR
Hamza abi sen beni msn de neden engelledin ya doruk_1 de açıksın bende kapalısın daha yeni öyledi beni engelledinmi yoksa
FURKAN SİHİRBAZI 2 KİŞİYE VERMİŞSİN KARDEŞİM EDİTLERMİSİN AYRICA METE ÇEKCEKTİ KURALARI NE OLDU
evet kardeşim , eşleşmelere bir daha bakarsan sevineceğim
biz emre kardeşimle giriyoruz beyler ;)
biz emre kardeşimle giriyoruz beyler ;)
tamam kardeşim , iyi şanslar
bizde appiyle giriyoruz beyler ;)
EKO YOK
BİZDE OLTAN İLE GİRİYORUZ HERKESE BAŞARILAR ;)
BARUT : 2 - 0 : HAKAN1989tebrikler
ELLerine SağLık Kardeşim..
hamza şimdi yemege gidiyormuş bide misafiri gelmiş ben bekleyemem çıkıyorum turnuvadan..........
BARUT : 2 - 0 : HAKAN1989
BEŞİKTAŞLI EMRE 7 - 3 SİHİRBAZtebrikler
SİHİRBAZ KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇTI..
BEŞİKTAŞLI EMRE 7 - 3 SİHİRBAZtebrikler
Metehan 6-5 xsideboytebrikler
skorları yazar mısın eşleşmelere furkan, kimin maç yapıp yapmadığı belli olsun ;)yazdım kardeşim ;)
Metehan 6-5 xsideboy
BARUT : 2 - 0 : HAKAN1989
BARUT : 2 - 0 : HAKAN1989tebrikler
furkan 5.3 eko
BEŞİKTAŞLI EMRE 7 - 3 SİHİRBAZ
tbr hepinize kazananlara
BEŞİKTAŞLI EMRE 7 - 3 SİHİRBAZ
teşekkürler abi ;)
tbrkler emre ;)
sony_harun:4 mert961:1tebrikler harun
sony_harun:4 mert961:1
sony_harun:4 mert961:1
bence hamza abiler maçta öbürleri de online gözükmüyo
bekleyelim bence maçtalrdır
endy de scary de sitede online heralde maçtalar ses çıkmadığına göre
hamza abi rakipleri için özel ağ kuruyo diğer ağların bağlantısını kestiriyo mesaj atılmasın diye bana yaptırdi diğer ağların bağlantısını kestim hamzaffc 99 gibi bi ağ kurmuş ona girdimbekleyelim bence maçtalrdır
sanmıyorum harun appiah_4 agda yok digerleride yoq
Hangi bonkör bana +++ rep vercek hadi başlayalım sırayla:D :D :D bu hayatta herşey karşılıklı sen ver bizde veririz :D
mete furkan 2 nizede verdim sizide görelim ;)114 yaptım
tebrikler hazma abihamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
tbr abi replerimi versen diyorum +30hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
tebrikler hazma abihamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
tbr abi replerimi versen diyorum +30hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
tbrks hamza
hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
:D :D :D :D :Dhamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
ya bi git hamza bide 4-1den 6-4 almayı bildim diosun 2-0dan sonra öle bi kastı ki top orta sahada bende bi baktım almışsın karşı karşıya kaç tane pozisyonum gitti onun yüzünden bu kadar kasan bi maç oynamadım daha bişi demicem hakkınla aldıgını düşünüyorsan yolun açık olsun
kızma appi bidahaki seferehamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
ya bi git hamza bide 4-1den 6-4 almayı bildim diosun 2-0dan sonra öle bi kastı ki top orta sahada bende bi baktım almışsın karşı karşıya kaç tane pozisyonum gitti onun yüzünden bu kadar kasan bi maç oynamadım daha bişi demicem hakkınla aldıgını düşünüyorsan yolun açık olsun
hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
HAMZA BEİNMDE 30 REPİM WAR ALABİLİRMİYOM 2 KEZ FİNAL DE KAYBETTİMDE BBİRİ FFC 103 DİGERİ AKLIMA GGELMİYO SUAN ;)
tebrik ederim hamza abi ;)
EGER 2 TARAFTA YOKSA ÇEYREKE ÇIKAN BEN OLAYIM MI ???
görüntünün kasmasi ikimiz içinde geçerliydi kardeşim . ne olursa olsun oyunu 4-1 den 6-4 ' e taşiyip galip geldiğim için senden bir tebrik beklerdim . fakat tebrik etmiyorsan buna da ihtiyacimin olmadiğini hatirlatayim . ayrıca bu maçi bileğimin hakkıyla kazandiğimdan yana da hiç bir şüphen olmasin .
sitede online gözüküyorlarEGER 2 TARAFTA YOKSA ÇEYREKE ÇIKAN BEN OLAYIM MI ???
sanirim iki taraf da online değil şu anda . herhangi bir yedek kayit yapılmadiysa xsideboy kardeşimizi turnuvamıza dahil edebiliriz
görüntünün kasmasi ikimiz içinde geçerliydi kardeşim . ne olursa olsun oyunu 4-1 den 6-4 ' e taşiyip galip geldiğim için senden bir tebrik beklerdim . fakat tebrik etmiyorsan buna da ihtiyacimin olmadiğini hatirlatayim . ayrıca bu maçi bileğimin hakkıyla kazandiğimdan yana da hiç bir şüphen olmasin .
öyleyse sana başarılar ben tbr ederim her zaman bunuda aklından çıkarma hamachiden oynamıyoruz msnye gelip mesaj atsan ederim
sitede online gözüküyorlarEGER 2 TARAFTA YOKSA ÇEYREKE ÇIKAN BEN OLAYIM MI ???
sanirim iki taraf da online değil şu anda . herhangi bir yedek kayit yapılmadiysa xsideboy kardeşimizi turnuvamıza dahil edebiliriz
ayrıca diğer yenilenlerin de hakkı var bence kura çekelim direk xside çıkarsa haksızlık olur
şöle olsun ilk golu atan kazanır ;D ;D ;Dkardeş sen karabükte misin karabüklü müsün?
scarye e-mail yolladım ama daha cevap gelemdi ::)
BEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
yedek geldi bigsexy
BEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
bigsexy benle maç yapsın galip gleen çeyrek :D ;D ;Dbig sexy biriyle yapacaksa bir yedek daha var bu o olacaktır
bi yedek daha geldi murat
böyle ufak tefek istanbullda oturuyo karabüklü yazın geliyoBEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
abi burda bissürü şenol var ;D ;D
HAMZA ABİ KARARINI ÇEYREK FİNAL MAÇINI OYNADIKTAN SONRA VERİRMİSİN
bigsexybi yedek daha geldi murat
ilk yedek kaydi kim yaptirdi peki ?
böyle ufak tefek istanbullda oturuyo karabüklü yazın geliyoBEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
BEN KURALARI ÇEKİYORUM
şenol serdarböyle ufak tefek istanbullda oturuyo karabüklü yazın geliyoBEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
abi bende yazın istabula gidiyom ;D ;D görme ihtimalim yok
şenol serdarböyle ufak tefek istanbullda oturuyo karabüklü yazın geliyoBEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
senin adın soyadın ne o tanıyodr belkişenol serdarböyle ufak tefek istanbullda oturuyo karabüklü yazın geliyoBEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
tanısam sölerim tanımıyom valla ;D
senin adın soyadın ne o tanıyodr belkişenol serdarböyle ufak tefek istanbullda oturuyo karabüklü yazın geliyoBEN HEr 2 siyim de ;D ;D ;D karabukteyimşenol diye birini tanıyo musun
tanısam sölerim tanımıyom valla ;D