bu ne meteYA Bİ YANLISLIK OLDU BEN BURAYA YENİ KONU AÇTIM ONDAN SONRA YANLISLIKLA GÖNDERDİM ŞİMDİDE KURALARI ÇEKTİM VE YAZDIM OK ANLADINIZ SİZ ONU
bu ne meteYA Bİ YANLISLIK OLDU BEN BURAYA YENİ KONU AÇTIM ONDAN SONRA YANLISLIKLA GÖNDERDİM ŞİMDİDE KURALARI ÇEKTİM VE YAZDIM OK ANLADINIZ SİZ ONU
gene respectle eşleştim
gene respectle eşleştim
ben şaşırmıyorum artık harun her ffc de bir kere karşılaşıyoz senle ben sana dicektim kuralar belli olmadan önce maça girelim diye demedim neyse turnvuanın agındayım ;)
biz mete ile giriyoruz
gene respectle eşleştim
ben şaşırmıyorum artık harun her ffc de bir kere karşılaşıyoz senle ben sana dicektim kuralar belli olmadan önce maça girelim diye demedim neyse turnvuanın agındayım ;)
bana kalırsa yeni açacağimiz fifa 07 fast futbol cup turnuvalarinda bunun önüne geçmek için ffc 100 de olduğu gibi , eşleşmeleri torba usulüne göre yapalim diyorum ben . siz ne diyorsunuz bu konu da ?
evet hamza bundan sonra öle yapalım torba usulüne göregene respectle eşleştim
bana kalırsa yeni açacağimiz fifa 07 fast futbol cup turnuvalarinda bunun önüne geçmek için ffc 100 de olduğu gibi , eşleşmeleri torba usulüne göre yapalim diyorum ben . siz ne diyorsunuz bu konu da ?
Olabilir ben önceden öle yapıyordum ama çok fazla sürdügü .için yapmmıyom artıkgene respectle eşleştim
işte mükemmel bir fikir yani bıktık artık hamza ;)
gene respectle eşleştim
işte mükemmel bir fikir yani bıktık artık hamza ;)
HAMZA ABİ GEL BOŞLUKTA SİLVER CUP FİNALİNİ YAPALIM DA ŞAMPİYON OLAM REPLERE KAVUŞAM
RESPECTMARE :4 SONY_HARUN : 3
eyw harun saol ii maçtı
furkan 7-6 metehanbende seni saol kardes
çok güzel maç oldu tebrik ediyorum meteyi
RESPECTMARE :4 SONY_HARUN : 3tebrikler kardeşim 90 da yedim sonrda 90 da penaltım verilmedi neyse saglık olsn yolun açık olsn kardeş ;)
eyw harun saol ii maçtı
RESPECTMARE :4 SONY_HARUN : 3
eyw harun saol ii maçtı
saol hamza ;)
tebrik ederim kardeşim ;)
RESPECTMARE :4 SONY_HARUN : 3tebrikler kardeşim 90 da yedim sonrda 90 da penaltım verilmedi neyse saglık olsn yolun açık olsn kardeş ;)
eyw harun saol ii maçtı
eyw harun saol ii maçtı
tebrikler harun kardeş
kardeş sanane bahane bulmuorm sadece 90 yedim diorm bu bahane deil sadece sölemek istedim alla alla tebrik ettim onu alla alla sanane yaw >:( >:( >:(mana bulma len >:( 90 falan yenildin aqRESPECTMARE :4 SONY_HARUN : 3tebrikler kardeşim 90 da yedim sonrda 90 da penaltım verilmedi neyse saglık olsn yolun açık olsn kardeş ;)
eyw harun saol ii maçtı
BARUT 6 - 6 BEŞİKTAŞLI EMRE (PENALTILAR 7 - 8 ) BEŞİKTAŞLI EMRE KAZANDI
ARKADAŞLAR BÖYLE BİR MAÇ OLMAZ YAA HARİKA Bİ MAÇTI FİFA07 TARİHİMDE EN ZEVKLİ MAÇIM BUYDU!!
ARKADAŞLAR BÖYLE BİR MAÇ OLMAZ YAA HARİKA Bİ MAÇTI FİFA07 TARİHİMDE EN ZEVKLİ MAÇIM BUYDU!!
TBRKLER ;)
HADE MAÇLAR BİTTİ GALİBA KİM ÇEKİYOSA ÇEKSİN KURALARI
benle bigin maçı kaldi sadece , big de şu an offline gözüküyor
HAMZA BEN ÇEKİYORUM OZAMAN KURALARI GELİNCE BİG YAPARSINIZ ;)
tebrikler emre ;)
hamza abi benim bi işim çıktı yarıfinal maçımı 6:30 dan sonra yapmam gerekiyo beni elemezseniz sevinirim yarı finale kadar geldim final topicinde bi finalisti yazar öbürüne(furkan-bjkliemre)yazarsınız olur mu?HADE MAÇLAR BİTTİ GALİBA KİM ÇEKİYOSA ÇEKSİN KURALARI
HAMZA BEN ÇEKİYORUM OZAMAN KURALARI GELİNCE BİG YAPARSINIZ ;)
msni açti az önce , biz giriyoruz bigle . sen kuralari çek kardeşim . kolay gelsin ;)
TBRKLER HAMZA MSNDEN ULAŞIRMISIN BANA BİRŞE KONUŞUCAM SENİNLE ;)Hamza 4 - 2 Bigsexykn
ellerine sağlik kardeşim
TEBRİKLER HAMZA ABİ AÇIKÇASI BU SKORU HAKETMEDİM AMA OYUNUN CİLVESİ BU İŞTE.BOŞ KALEYE ATAMADIM DİREKTEN DÖNDÜ Bİ TOPUM.SKOR 2-1 KEN ÇOK NET ÇOK RAHAT POZİSYONLARI BONKÖRCE HARCADIM.FARKI AÇMAYINCA Bİ PENALTI GOLÜYLE MAÇ EŞİTLENİVERDİ.TEBRİKLER
yavv hamza abi benim 6.30 a kadar zamanım yok ben de çıkacam hemen maçımı yapayım, furkan çıkmış herhalde yedek kayıt alın.
TBRKLER HAMZA MSNDEN ULAŞIRMISIN BANA BİRŞE KONUŞUCAM SENİNLE ;)Hamza 4 - 2 Bigsexykn
ellerine sağlik kardeşim
ee o zmn ben hükmen yenmiş oluyorum, 6.30 kadar bekleyecek vaktim yook
ee o zmn ben hükmen yenmiş oluyorum, 6.30 kadar bekleyecek vaktim yookakşam ne zaman gilebilirsin
ee o zmn ben hükmen yenmiş oluyorum, 6.30 kadar bekleyecek vaktim yookakşam ne zaman gilebilirsin
tamam hamza abi işim bitti emre gel yapalımee o zmn ben hükmen yenmiş oluyorum, 6.30 kadar bekleyecek vaktim yook
6.30 ' dan önce çıkmak durumundaysan furkan adına yapabileceğimiz bir şey malesef yok . bu saate kadar rakibin gelmezse , hamza - respectmare karşılaşmasinin galibi ile finalı oynarsin oke ;)
tamam hamza abi işim bitti emre gel yapalımee o zmn ben hükmen yenmiş oluyorum, 6.30 kadar bekleyecek vaktim yook
6.30 ' dan önce çıkmak durumundaysan furkan adına yapabileceğimiz bir şey malesef yok . bu saate kadar rakibin gelmezse , hamza - respectmare karşılaşmasinin galibi ile finalı oynarsin oke ;)