her iki tarafa da bu zorlu final karşılaşmasi öncesinde gönülden başarilar diliyorumsaol hamza abi ben şimdi çıkıyorum finali yarın yaparız siz 105e başlayın ;)
her iki tarafa da bu zorlu final karşılaşmasi öncesinde gönülden başarilar diliyorumsaol hamza abi ben şimdi çıkıyorum finali yarın yaparız siz 105e başlayın ;)
HAMZA YENİ FFC NE ZAMAN AÇILACAK?
HAMZA MSN GELİİRMİSİN YENİ FFC DEN ÖNCE TORBALAR HAKKINDA KONUŞALIM OKE ;)
hamza benim zamanım yok yapıosan hadi yoqsa çıkıorm
ben hafta içi girmicem hamza ama akşam yaparıs bu akşamhamza benim zamanım yok yapıosan hadi yoqsa çıkıorm
başka zaman yapalim istersen nadir , üst üste dört maç yaptim . bir beşincisini kaldıramam . yarin saat 19.00 gibi burada olurum . o zaman yapalim oke ;)
ben hafta içi girmicem hamza ama akşam yaparıs bu akşamhamza benim zamanım yok yapıosan hadi yoqsa çıkıorm
başka zaman yapalim istersen nadir , üst üste dört maç yaptim . bir beşincisini kaldıramam . yarin saat 19.00 gibi burada olurum . o zaman yapalim oke ;)
ok uyarben hafta içi girmicem hamza ama akşam yaparıs bu akşamhamza benim zamanım yok yapıosan hadi yoqsa çıkıorm
o halde bu akşam 20.00 gibi yapalim , sana uyar mi ?
ok uyarben hafta içi girmicem hamza ama akşam yaparıs bu akşamhamza benim zamanım yok yapıosan hadi yoqsa çıkıorm
o halde bu akşam 20.00 gibi yapalim , sana uyar mi ?
ffc açılcakmı beyler
NİGHTMARE GEL YAPALIM FİNALİ HAMAÇİDE BEKLİYORUM.tmm kardeş ederim kayıt ;)
BİDE HARUN YENİ FFC AÇILIRSA BENİ ADIMA KAYIT YAPAR MISIN?
NORMAL SÜRE FURKAN 2.2 NİGHTMARE
UZATMALAR FURKAN 3.2 NİGHTMARE
GÜZEL MAÇ OLDU
saolasınhamza abi ffc 110 açılacak mı?NORMAL SÜRE FURKAN 2.2 NİGHTMARE
UZATMALAR FURKAN 3.2 NİGHTMARE
GÜZEL MAÇ OLDU
tebrik ederim furkan kardeşim , bu aralar oldukça formundasin . iki gün içerisinde iki şampiyonluk elde ettin . umarim bu başarinin arkasi gelecektir