Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN NBA 07 TURNUVALARİMİZ => NBA LİVE 07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => BİRİNCİ NBA 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: meert - 11 Şubat 2007, 18:16:49
-
EVET ARKADAŞLAR BURDA TURNUVADAN İHTAR ALAN VEYA DİSKALİFİYE OLAN ARKADAŞLARI YAYINLIYACAĞIZ
O YÜZDEN TÜM ARKADAŞLAR DİKKAT ETSİN !!! ;) ;)
-
Wadecan3 adlı arkadaşımız DİSKALİFİYE OLMUŞTUR!! YEDEK KAYITTAN BİRİSİ YANİ İLK KAYIT OLAN GİREBİLİR HAMZA ABİYLE KARŞILAŞACAK...
DİSKALİFİYE NEDENİ: MAÇ SAATİNDE BULUNMAMASI(HAMZA ABİNİN ONU 12 saat beklemesine rağmen :D)
-
kardeş ilk yedek kayıt benim ama çocuk ısrarla cdleri vermiyo ben bulursam yaparız hamza abiyle
-
fernando abi o zaman sen izlemede kalbirşey olursa biz sana haber veririz
-
EVET ARKADAŞLAR BURDA TURNUVADAN İHTAR ALAN VEYA DİSKALİFİYE OLAN ARKADAŞLARI YAYINLIYACAĞIZ
O YÜZDEN TÜM ARKADAŞLAR DİKKAT ETSİN !!! ;) ;)
Not: Yedek kayıtlar maçlarını 1 hafta içinde yapmaları gerekir.(eğer iz maç yapmayı isteyip karşı taraf maç yapmassa süreniz geçmemek tedir .Bu nedenle yedek kayıtlar maçlarını 1 hafta içinde yapmazlarsa onların yerine bir sonraki yedek kayıt girecektir.
-
Abi cd leri en kısa zamanda bul ya dövermisin ne yaparsın artık alda başlayalım adam gibi bi turnuvaya ;D
-
CRAL86 ADLI ARKADAŞ DİSKALİFİYE OLMUŞTUR
DİSKALİFİYE NEDENİ: SİTEDE VE MSN DE HAFTALARCA ONLİNE OLMAMASI....
-
arkadaşlar sizden özür dilerim bilgisayarım çökmüştü o yüzden aranızda olamadm
-
Önemli deil kardeş tekrar burdasın ya bu güsel....
-
arkadaşlar sizden özür dilerim bilgisayarım çökmüştü o yüzden aranızda olamadm
önemli değil mert kardeşim . aramıza hoşgeldin tekrardan . iyi eğlenceler ;)
-
Turnuva başlasın artık değilmi?
-
abi ben cdleri arkadaştan almıştım o çocukta salak galiba habire unutuo pazar akşamı arıcam dicem yarın cd leri getir oda getirir oynarız hamza abi
-
Tamam kardeş alınca sen maçını yaparsın bide hamza abi diğerlerinde eğer nba 07 krulu ise artık turnuvamızı yapsak online olanlarla başlayalım artıqqq
-
bilgisayarima format attiktan sonra nba 07 cdlerini hiç bir yerde bulamadim malesef ve turnuvamızdan zorunlu olarak çekilmek durumunda kaliyorum .
-
ben yedek kayıt olabiilir miyim oyun var biliyorum da
hem iyi olur...
-
ben yedek kayıt olabiilir miyim oyun var biliyorum da
hem iyi olur...
memnun oluruz kardeşim . iyi eğlenceler sana ;)
-
aga ilk girdim maçı kazandım...
-
Tebrikler kardeş...