bigsexi yok beyler
HARUN BEN ŞİMDİ YEMEK YİCEM 7 DE DE GALATASARAYIN MAÇI VAR YANİ BU AKŞAM BURDA OLMAM ZOR SİZ İSTERSENİZ FFC 106 YI AÇIN ONU OYNAYIN BUNU SONRA TAMAMLARIZ RESPECTMARE-XSIDEBOY MAÇININ GALİBİYLE SENLE BENİM MAÇIN GALİBİ OYNAR.
HARUN BEN ŞİMDİ YEMEK YİCEM 7 DE DE GALATASARAYIN MAÇI VAR YANİ BU AKŞAM BURDA OLMAM ZOR SİZ İSTERSENİZ FFC 106 YI AÇIN ONU OYNAYIN BUNU SONRA TAMAMLARIZ RESPECTMARE-XSIDEBOY MAÇININ GALİBİYLE SENLE BENİM MAÇIN GALİBİ OYNAR.
cüneyt kardeşim , bunu daha önce defalarca söyledim , şimdi de söylüyorum ; fast futbol cup turnuvalari eşleşmeleri final karşılaşmasi dişinda herhangi bir tarihe ertelenemez . xsideboy - reaper maçinin galibi belli olmasina rağmen burada olmazsan finalın adı sony_harun - ( xsideboy - reaper ) olacaktir . sonradan ben bilmiyordum deme lütfen .
şimdi ne olucak hmza
HAMZA BEN MAÇI İZLEMEYE GİDİYORUM İLGİLENİRSİNİZ ARTIK SON FFC YE GELİCEM AMA BU GECEKİ SON FFC YE ;)
ya hamza sen bu muratı siteden niye banlamadın adam big sexyne bir sürü küfür yazmış hamachide + burda küfür yazmış banlasana yawfşimdi ne olucak hmza
yukarida da belirttiğim gibi , xsideboy - reaper karşılaşmasinin sonucu belli olmasina rağmen bigsexykn ' den herhangi bir yanit alamazsak bir üst tura hükmen çıkmış olacaksin kardeşim
ya hamza sen bu muratı siteden niye banlamadın adam big sexyne bir sürü küfür yazmış hamachide + burda küfür yazmış banlasana yawfşimdi ne olucak hmza
yukarida da belirttiğim gibi , xsideboy - reaper karşılaşmasinin sonucu belli olmasina rağmen bigsexykn ' den herhangi bir yanit alamazsak bir üst tura hükmen çıkmış olacaksin kardeşim
host adından banla hamza bi dahada açma ben sana açtığında yine yapacağını demiştim ama söz verdi demiştinya hamza sen bu muratı siteden niye banlamadın adam big sexyne bir sürü küfür yazmış hamachide + burda küfür yazmış banlasana yawfşimdi ne olucak hmza
az önce banladim nadir , fakat yeni bir acconut daha almiş . açıkçasi uğraşmaktan bıktım kendisiyle
eziq işte adam eziq resmen ben kendi kuzenime diorm ezikya hamza sen bu muratı siteden niye banlamadın adam big sexyne bir sürü küfür yazmış hamachide + burda küfür yazmış banlasana yawfşimdi ne olucak hmza
az önce banladim nadir , fakat yeni bir acconut daha almiş . açıkçasi uğraşmaktan bıktım kendisiyle . sitemizde en çok ban yiyen üye ünvanını eline geçirmiş bulunuyor şu anda . ve ne yaziktir ki her seferinde hiç bir şey olmamiş gibi yeni kullanıcı adı alip bildiğini okuyor .
host adından banla hamza bi dahada açma ben sana açtığında yine yapacağını demiştim ama söz verdi demiştinya hamza sen bu muratı siteden niye banlamadın adam big sexyne bir sürü küfür yazmış hamachide + burda küfür yazmış banlasana yawfşimdi ne olucak hmza
az önce banladim nadir , fakat yeni bir acconut daha almiş . açıkçasi uğraşmaktan bıktım kendisiyle
hamza xsideboyla reaepr maçtalarmı
REAPER 8-3 XSİDEBOYTebrikler emre açiorm final topicini
tebrıkler dsotum ıyı mucadele ettın
REAPER 8-3 XSİDEBOYTebrikler emre açiorm final topicini
REAPER 8-3 XSİDEBOY