hamza şampiyonlar ligi 1.,2. ve 3.ye rep vereceğini sanıyordum böyle olduğunu bilseydik gruplarda sonuncu olup sonra şampiyon olup buraya gelirdik.bunda bir adaletsizlik var.tamam bu 3 lü arasından şampiyon olana da rep ver ama şampiyonlar liginde 3 e kalanlara da vermen gerekiyor bence
sihirbaz ve tugkan kardeşlerime bu zorlu karşılaşmalar öncesinde gönülden başarilar diliyorum .
saol hamza hadı mac ıyapalım nerdesn
hamza şampiyonlar ligi 1.,2. ve 3.ye rep vereceğini sanıyordum böyle olduğunu bilseydik gruplarda sonuncu olup sonra şampiyon olup buraya gelirdik.bunda bir adaletsizlik var.tamam bu 3 lü arasından şampiyon olana da rep ver ama şampiyonlar liginde 3 e kalanlara da vermen gerekiyor bence
sende herşeyde bi kıllık çıkarmasan olmaz ztn bi kıllık yapan sensin anasını satim
tugkan 7-2 sihirbaz
,saol kardesmtugkan 7-2 sihirbaz
helal olsun tuğkan :D :D
sende herşeyde bi kıllık çıkarmasan olmaz ztn bi kıllık yapan sensin anasını satim
şampionlar ligine kalamadım diye ağlama olm.kıllığı hep sen yapıon anasını satim
hamza hadı super kupa macını yapalım
hamza ben msndeyım gel hadı
tugkan 4-1 hamzatuğkan şampiyon galiba
saol kardesm ewet sampıyonum sıhıbazı da yendmtugkan 4-1 hamzatuğkan şampiyon galiba
tebrikler
tugkan 4-1 hamza
tugkan 4-1 hamza