torbalari belirleyecektim nadirboşver yawf çektim bi kere ne torbası ben yokken baya değişmiş burası yawf boşverin oynayın
bu seferlik böle olsun hamza
ya gene nigtmare ile eşleştim :D :D :D
ya gene nigtmare ile eşleştim :D :D :D
başarılar beyler
başarılar beyler
saol kardeşim, eko ile oynadiktan hemen sonra 110.turnuva maçimizi yapalim mi, geç oldu bayaği ?
Fabregas:5 Nightmare:2
yeni nickle yaptıgım ilk maçtı :D :D :D
arkadaşta öle neyse ellerine saglık kardeşim 5.2 lik skoru haketmedin bunu ikimizde bilioruz ama neyse saglık olsn diyelim ;)
arkadaşta öle neyse ellerine saglık kardeşim 5.2 lik skoru haketmedin bunu ikimizde bilioruz ama neyse saglık olsn diyelim ;)
Bu Sitenin Admini Beni Bul
msn adresimiz=support_websites@hotmail.com
nadir_piero 5-3 ergin67
saol hamzanadir_piero 5-3 ergin67
tebrikler nadir ;)
nadir_piero 5-3 ergin67
hamza özel msjla sana bi uyarı yapacam ok dikkate al ve su alemin malı [ muratı ] host adından banlaBu Sitenin Admini Beni Bul
murat neden bizimle oyun oynuyorsun . senin olduğunu anlamiyacak kadar salak miyim ben
Appiah_4 7-4 AKIN
dk 77 idi 7-4 olduktan sonra çıktı anlamadım neden çıktı hamachisinide kapadı geregini yapılmasının arz ederim..
la sende yöneticisin geregini sen yap hamza bi tek senin maçın kaldı daha giremdinizimi bu arada nadir ve appiah akrdeşlerim tebrikler
la sende yöneticisin geregini sen yap hamza bi tek senin maçın kaldı daha giremdinizimi bu arada nadir ve appiah akrdeşlerim tebrikler
hamza özel msjla sana bi uyarı yapacam ok dikkate al ve su alemin malı [ muratı ] host adından banlaBu Sitenin Admini Beni Bul
murat neden bizimle oyun oynuyorsun . senin olduğunu anlamiyacak kadar salak miyim ben
Appiah_4 7-4 AKIN
,,Appiah_4 7-4 AKIN
dk 77 idi 7-4 olduktan sonra çıktı anlamadım neden çıktı hamachisinide kapadı geregini yapılmasının arz ederim..
tebrikler aga ;)
Appiah_4 7-4 AKIN
tbrkler
nadir_piero 5-3 ergin67
saol agaFabregas:5 Nightmare:2
arkadaşta öle neyse ellerine saglık kardeşim 5.2 lik skoru haketmedin bunu ikimizde bilioruz ama neyse saglık olsn diyelim ;)nadir_piero 5-3 ergin67
tbrkler nadir
tbrkler harun
OK ÇEKTİM APPİAH
1 şey diilOK ÇEKTİM APPİAH
ellerine sağlık nadir ;)